Ακριβως !! Και εμεις ολοι μαθαμε απο αυτα ! Ξεστραβωθηκαμε ... Θα ημασταν ακομη με τα Blackberry Και τα Nokia αν δεν ηταν η Apple. Εμεις αλλαξαμε οχι η Apple. Η Apple εξακολουθει να φερνει πρωτη και σωστα διαφορες καινοτομιες στις στα χερια μας και ολη η υπολοιπη αγορα ακολουθει... Retina, touch ID, 64-bit power ...
EDIT: Επισης, δεν ξερω για σενα αλλα εγω οταν αγοραζω ενα αλουμινενιο/πλαστικο/ξυλινο τηλεφωνο περιμενω οτι θα γρατζουνιστει. Δεν αποτελει εκπληξη για μενα . Οταν φοραω τα παπουτσια μου καθε μερα η σολα θα φθαρει.. Με καταλαβαινεις ??
Μπορούμε να συνεχίσουμε την συζήτηση επ´ αόριστον και θα σου πω οτι έχεις δίκιο στο να περιμένεις μια φθορά. Αν πάρεις όμως παπούτσια και σου ξεκολλήσει η σολα μετά από μια εβδομάδα τότε θα σπαστεις.
Και για τον siralex από πάνω, συμφωνώ σε όλα όσα λες η ένσταση μου ειναι στο "ψιλοπροβληματακια". Θεωρείς ψιλοπροβληματακι να πιάνεις το τηλέφωνο σου και να χάνει το σήμα; Να μην μπεις ποτέ ξανά στο Ίντερνετ με wifi γιατί μια μέρα αποφάσισε να ειναι Γκρι; Αυτό περιμένεις όταν παίρνεις μια συσκευή;
Οκ παιδιά το σταματάω εδώ, προφανώς έχουμε διαφορετικές γνώμες και θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε την συζήτηση για πολύ ακομα. Για μένα, και για κάποιους χρήστες, αυτά τα ψιλοπροβληματακια που θεωρείτε λογικά εσείς ειναι μεγάλο πρόβλημα για άλλους. Πρόβλημα που ίσως να τους αποτρέψει να ξαναπάρουν μια apple συσκευή.
Αυτό που βλέπουμε εμείς ειναι οτι το πρόβλημα που είχε προηγούμενη συσκευή, φτιάχνεται στην επόμενη. Αυτό μας λέει οτι θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί από την αρχή. Εκεί κολλάμε, εκεί πιστεύω ειναι η συζήτηση μας και δυστυχώς ειναι γεγονός.