Τη προηγούμενη εβδομάδα στο you μου είπαν πως υπάρχει προγραμματισμένη παραλαβή για 12.11. Τελικά το ακύρωσαν :-/
iPad Air Διαθεσιμότητα Σε Καταστήματα
Δημοσίευση 13/11/2013 - 15:10
Ad
Δημοσίευση 13/11/2013 - 15:20
παιδια κατι ασχετο, βλεπω διαφορες φωτο στο ιντερνετ και μερικα ipad εχουν μια μαυρη χοντρη γραμμη στο πισω μερος. Καποια αλλα δεν εχουν.. ξερει καποιος κατι?
δειτε:
Είναι η διαφορά του wifi only και του wifi+4G μοντέλου! το μαύρο είναι ο δέκτης!
Τουλαχιστον απτο You σε ενημερωνουν αμεσα για οτιδηποτε, εχουν καλη εξυπηρετηση σε σχεση με αλλους.
παιδια κατι ασχετο, βλεπω διαφορες φωτο στο ιντερνετ και μερικα ipad εχουν μια μαυρη χοντρη γραμμη στο πισω μερος. Καποια αλλα δεν εχουν.. ξερει καποιος κατι?
δειτε:
αυτά με την μαύρη γραμμή όπως λες είναι με cellurar (4G) ενώ τα απλά είναι Wifi Only!
Δημοσίευση 13/11/2013 - 15:39
ευχαριστω παιδια για την διευκρινηση του wifi only kai wifi+4g... κατι για να ειμαι και on topic για κυπρο ειναι αμεσα διαθεσιμα (συγκεκριμενα models) σε aelioti, cytashop ... Στο public και stephanis ειναι out of stock..
Δημοσίευση 13/11/2013 - 15:44
αυτά με την μαύρη γραμμή όπως λες είναι με cellurar (4G) ενώ τα απλά είναι Wifi Only!
δηλαδη; τι ακριβως ειναι για τα cellular μοντελα, αυτη η γραμμη; αναρωτιεμαι, δεν ξερω.
Δημοσίευση 13/11/2013 - 15:51
παιδια να ρωτησω γιατι 1η φορα θα αγορασω ipad...γενικα εμπιστευεστε κωτσοβολο ή media markt για αγορα τέτοιων συσκευών ή καλυτερα από ποιο γνωστά μαγαζιά π.χ. golden-i ? οταν λεω γνωστα εννοω να "ειδικευονται" σε τετοιες συσκευες....περιμενω αποψεις...
Δημοσίευση 13/11/2013 - 17:12
Παιδιά πάντως εγώ σήμερα μου μίλησα με you για την παραγγελία μου, το σήκωσε μια κοπέλα και κυριολεκτικά μόλις της είπα για ipad air
άρχισε τα ωχ και τα ουφ ψαχνοντας για να μου πει τελικα πως δεν ξέρει τίποτα και αναβλήθηκε η παραλαβή που είχαν για μέσα στην εβδομάδα.
Μου έκανε μεγάλη εντύπωση τα ωχ που έλεγε και ξανάλεγε..!! Δεν είχα λάβει κανένα mail για ενημέρωση στο μεταξύ!
Είδα πιο πάνω για τις 50 άτοκες δόσεις του Mediamarkt και είναι ΠΟΛΥ δελεαστικές!!!
Σε σχέση με το you, το mediamarkt να το εμπιστευτούμε για αγορά;;
Πού στέλνει service;; Έχει DOA;;
Δημοσίευση 13/11/2013 - 17:17
Ποτε εκανες παραγγελεια;;Παιδιά πάντως εγώ σήμερα μου μίλησα με you για την παραγγελία μου, το σήκωσε μια κοπέλα και κυριολεκτικά μόλις της είπα για ipad air
άρχισε τα ωχ και τα ουφ ψαχνοντας για να μου πει τελικα πως δεν ξέρει τίποτα και αναβλήθηκε η παραλαβή που είχαν για μέσα στην εβδομάδα.
Μου έκανε μεγάλη εντύπωση τα ωχ που έλεγε και ξανάλεγε..!! Δεν είχα λάβει κανένα mail για ενημέρωση στο μεταξύ!
Είδα πιο πάνω για τις 50 άτοκες δόσεις του Mediamarkt και είναι ΠΟΛΥ δελεαστικές!!!
Δημοσίευση 13/11/2013 - 17:25
Παιδιά πάντως εγώ σήμερα μου μίλησα με you για την παραγγελία μου, το σήκωσε μια κοπέλα και κυριολεκτικά μόλις της είπα για ipad air
Ποτε εκανες παραγγελεια;;
Την προηγούμενη εβδομάδα. Το 64GB wifi + Cell.
Δημοσίευση 13/11/2013 - 17:34
Και εγώ από το you παρήγγειλα την Παρασκευή με πιστωτική. Βέβαια στο τηλ. ήταν ευγενέστατοι. Αυτή η αναμονή χωρίς ημερομηνία "λήξης" άρχισε να κουράζει!
Δημοσίευση 13/11/2013 - 17:38
Και γω WiFi + Cellular 64 GB την προηγουμενη εβδομαδα... κ ειμαι στη αναμονη ακομα.Την προηγούμενη εβδομάδα. Το 64GB wifi + Cell.
Δημοσίευση 13/11/2013 - 17:42
δηλαδη; τι ακριβως ειναι για τα cellular μοντελα, αυτη η γραμμη; αναρωτιεμαι, δεν ξερω.
Οπως και το iPhone 5/5S εχει τζάμια πανω και κατω και δεν ειναι ολο αλουμίνιο γιατι αυτο θα εμπόδιζε την κεραία του κινητού, πισω απο αυτο το κομμάτι του τζαμιού που βλεπεις υπαρχει η κεραία GSM/CDMA του iPad Air για να μπορείς να μπαίνεις στο Ιντερνετ με το 3G/LTE.
Δημοσίευση 13/11/2013 - 18:36
Να ενημερωσω μονο πως οσον αφορα σε αγορες από το media markt ενώ μεχρι χτες σε περιπτωση αγορας με καρτα και χωρις διαθεσιμοτητα, η χρεωση γινοταν όταν το προιον γινοταν διαθεσιμο. Από σημερα σε παρομοια περιπτωση ανεξαρτήτως ημερομηνίας παραδοσης η χρεωση στην καρτα θα γινεται σε 72 ωρες.Θα υπαρχει όμως η δυνατοτητα υπαναχώρησης της παραγγελιας και επιστροφης των χρηματων.
Δημοσίευση 13/11/2013 - 19:16
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες