Wind f2g ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Δημοσίευση 14/01/2014 - 14:31
Knowledge Is Power
Ad
Δημοσίευση 20/01/2014 - 21:44
Καλό θα ήταν να το κάνουν και για ανέργους....
Τέλειο θα ήταν, αλλά νομίζω πως θα έμπαιναν μέσα!
Δημοσίευση 20/01/2014 - 23:32
Ίσα ίσα που επειδή είμαστε πολλοί θα βγάζανε περισσότερα.....ε μια καρτούλα 5-10 ευρώ μια στο τόσο θα την βάζαμε...Τέλειο θα ήταν, αλλά νομίζω πως θα έμπαιναν μέσα!
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 20/01/2014 - 23:43
Εμενα παιδια μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι η Wind (δεν ξερω για τις αλλες δυο) απακιωνουν τοσο πολυ τους κατοχους συμβολαιου και σους 'σπρωχνουν' στις καρτοσυνδεσεις?
Δημοσίευση 21/01/2014 - 00:10
Επειδή δούλευα στην wind αυτο το κάνει -τους λόγους δεν τους ξέρω- θέλει να δουλέψει πολυ καρτοκινητο ένας λόγο ειναι οτι κανεις δεν την εμπιστεύεται για συμβόλαιο οι άλλες δυο εταιρίες εχουν καλύτερα πακέτα που προφανώς στο συμβόλαιο ίσως να μην μπορει να ακολουθήσει...παντως εχει ρίξει πολυ το βάρος στην καρτοκινητή και κύριος στο f2g και εχει δώσει και πολυ χρήμα για να το διαφημίσει το ολο πρότζεκτ...ασε που στο καρτοκινητο τα πακέτα που εχει δεν τα εχουν για κανένα λόγο οι άλλοι δυο....Εμενα παιδια μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι η Wind (δεν ξερω για τις αλλες δυο) απακιωνουν τοσο πολυ τους κατοχους συμβολαιου και σους 'σπρωχνουν' στις καρτοσυνδεσεις?
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 27/01/2014 - 16:28
Επειδή δούλευα στην wind αυτο το κάνει -τους λόγους δεν τους ξέρω- θέλει να δουλέψει πολυ καρτοκινητο ένας λόγο ειναι οτι κανεις δεν την εμπιστεύεται για συμβόλαιο οι άλλες δυο εταιρίες εχουν καλύτερα πακέτα που προφανώς στο συμβόλαιο ίσως να μην μπορει να ακολουθήσει...παντως εχει ρίξει πολυ το βάρος στην καρτοκινητή και κύριος στο f2g και εχει δώσει και πολυ χρήμα για να το διαφημίσει το ολο πρότζεκτ...ασε που στο καρτοκινητο τα πακέτα που εχει δεν τα εχουν για κανένα λόγο οι άλλοι δυο....
Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει πλέον μια γενική στροφή προς την καρτοκινητή λόγω της δυσκολίας όλων μας να πληρώνουμε ένα μηνιαίο πάγιο. Ακριβώς αυτό έκανα κι εγώ που ως φοιτήτρια είχα καρτοκινητό, μετά σύνδεση και τώρα που μεγάλωσα πάλι καρτοκινητό (f2g) και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Θεωρώ πως η Wind έχει πολύ καλά συμβόλαια (αυτό το W είναι πραγματικά απίστευτο και απ' ότι έχω μάθει το δίνουν κοψοχρονιά) ωστόσο δε γνωρίζω πόσο εντάξει είναι στις σχέσεις της με τους συνδρομητές, αν και ο πατέρας μου που έχει το W είναι ικανοποιημένος, ούτε υπερχρεώσεις ούτε τίποτα. Μπορεί και να έκατσε, δεν ξέρω, πάντως πραγματικά, τα έχω ακούεσι όλα για τη Wind. Πιστεύω πως το παλεύει δεδομένων των συνθηκών και πως γενικά τα πάει καλά.
Δημοσίευση 05/02/2014 - 00:31
Επειδή δούλευα στην wind αυτο το κάνει -τους λόγους δεν τους ξέρω- θέλει να δουλέψει πολυ καρτοκινητο ένας λόγο ειναι οτι κανεις δεν την εμπιστεύεται για συμβόλαιο οι άλλες δυο εταιρίες εχουν καλύτερα πακέτα που προφανώς στο συμβόλαιο ίσως να μην μπορει να ακολουθήσει...παντως εχει ρίξει πολυ το βάρος στην καρτοκινητή και κύριος στο f2g και εχει δώσει και πολυ χρήμα για να το διαφημίσει το ολο πρότζεκτ...ασε που στο καρτοκινητο τα πακέτα που εχει δεν τα εχουν για κανένα λόγο οι άλλοι δυο....
Έχει εξαιρετικά πακέτα, όσο για την εμπιστοσύνη που λες νομίζω έχει αλλάξει αυτό το κλίμα και σας μην ξεχάσουμε πως είναι η μοναδική που δίνει δωρεάν δοκιμή δικτύου.
Δημοσίευση 13/05/2014 - 15:52
πληροφοριακα υπαρχουν κοπελες της wind που δινουν φοιτητικα στη Πλ. Βικτωριας και στο Σταθμο Πανορμου πρωινες ωρες !!
Δημοσίευση 13/05/2014 - 16:12
Έχει εξαιρετικά πακέτα, όσο για την εμπιστοσύνη που λες νομίζω έχει αλλάξει αυτό το κλίμα και σας μην ξεχάσουμε πως είναι η μοναδική που δίνει δωρεάν δοκιμή δικτύου.
Που σημαίνει ότι μπορείς να τσεκάρεις αν σου κάνει και να αποφασίσεις σε δεύτερο χρόνο. Απλά πράγματα. Μακάρι να έκαναν όλοι το ίδιο - θα απλοποιούσε τη διαδικασία επιλογής σημαντικά.
Δημοσίευση 13/05/2014 - 16:12
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες