Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Ψάχτε το από παντού πρίν το πάτε γιά φτιάξιμο με τη εγγύηση γιατί δεν έχουν τον Θεό τους!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
109 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   3lions

3lions

iPH User

• 166 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 15/11/2013 - 16:53

γενικα μιλαω, οχι μονο για αππλ πραγματα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   Tsampika

Tsampika

iPH newbie

• 3 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 15/11/2013 - 17:08

Παιδιά καλησπέρα,

Να πω και εγω τον πόνο μου....Σήμερα το κινητό μου μου έπεσε κάτω και έκανε 5 κάθετες γραμμές καμμένης οθόνης,δεν μπήκα καν στον κόπο να το πάω βάσει εγγυήσεως γτ δεν υπήρχε περίπτωση να μου το δεχτούν με τπ!

Ρώτησα το service στο Κολωνάκι και μου είπαν ότι στην Ελλάδα δεν έχουν service για τις οθόνες και ότι πρεπει να απευθυνθώ στον πάροχο μου που το αγόρασα,του είπα ότι είναι από τον Κωστόβολο και μου είπε ότι και αυτή το αγόρασαν σίγουρα απο κπ πάροχο.Τεσπα, μν σας κουράζω άλλο απλά θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε κανένα οικονομικό και αξιόπιστο μαγαζί για επισκευή,ρώτησα σε 2-3 κ όλοι μου είπαν 200E!!  :(  :(  :(

#63   Tsampika

Tsampika

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2013 - 17:09

Παιδιά καλησπέρα,

Να πω και εγω τον πόνο μου....Σήμερα το κινητό μου μου έπεσε κάτω και έκανε 5 κάθετες γραμμές καμμένης οθόνης,δεν μπήκα καν στον κόπο να το πάω βάσει εγγυήσεως γτ δεν υπήρχε περίπτωση να μου το δεχτούν με τπ!

Ρώτησα το service στο Κολωνάκι και μου είπαν ότι στην Ελλάδα δεν έχουν service για τις οθόνες και ότι πρεπει να απευθυνθώ στον πάροχο μου που το αγόρασα,του είπα ότι είναι από τον Κωστόβολο και μου είπε ότι και αυτή το αγόρασαν σίγουρα απο κπ πάροχο.Τεσπα, μν σας κουράζω άλλο απλά θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε κανένα οικονομικό και αξιόπιστο μαγαζί για επισκευή,ρώτησα σε 2-3 κ όλοι μου είπαν 200E!!  :(  :(  :(

Ξέχασα να αναφέρω ότι ειναι το 5αρι!

#64   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.598 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 15/11/2013 - 17:15

Αν δεν έχει σημάδια η συσκευή πήγαινε το εκεί που το αγόρασες.

Διαφορετικά με δική σου υπαιτιότητα, 250 και τη συσκευή σου για ανακασκευασμένο.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 15/11/2013 - 17:15

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#65   skiace

skiace

iPH Elite Poster

• 2.601 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 15/11/2013 - 17:27

Αν δεν έχει σημάδια η συσκευή πήγαινε το εκεί που το αγόρασες.

Διαφορετικά με δική σου υπαιτιότητα, 250 και τη συσκευή σου για ανακασκευασμένο.

Το καλοκαιρι γνωστος μου πηρε από τον Γερμανο 4αρι με 165 νομιζω.

αλλαξε αυτό ;

οφ τοπικ

δεν μπορω να κανω παραθεση πατωντας το αντιστοιχο πληκτρο.

μονο εγω εχω το πρόβλημα η συμβαινει κατι η θελει καποια ρυθμιση.

δεν φανταζομαι να φταει το ότι εβαλα τον Explorer 11

οφ τοπικ τελος

#66   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.598 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 15/11/2013 - 17:39

Τα 250 είναι για το 5.

Στις προηγούμενες είναι πιο χαμηλά.

Η παράθεση λειτουργεί κανονικά.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#67   iUs3r

iUs3r

iPH Member

• 294 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 15/11/2013 - 18:17

Το 5άρι έχει το digitiser κολλημένο στην οθόνη και είναι πιο ακριβό.....

#68   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 15/11/2013 - 18:21

Μολις παρελαβα το 5αρι μου ανακατασκευασμενο απο Arvato

Συμπέρασμα, αν το κανεις μεθοδικα και οργανωμένα δε θα εχεις προβλημα. Πηγα τη συσκευη μου στη Vodafone, επειδη η οθονη μου ηταν αισθητα πιο κιτρινη απο αλλες συσκευες που εβλεπα. Τα παιδια εκει, λογικο, δεν ηξεραν και πολλα απο πολιτικες apple και μου ελεγαν θα σας φερουν καινουριο, ενω ολοι ξερουμε οτι θα επαιρνα ανακατασκευασμενο.

Τραβηξα φωτογραφιες του τηλεφωνου μου διπλα διπλα με το εκθεσιακο οπου ηταν φανερη η διαφορα στα χρωματα της οθονη. Επισης τραβηξα φωτογραφιες και του αισθητηρα στο sim tray για να μην αναφερουν τιποτα για υγρασια, και ζητησα να το γραψουν στο φυλλο αναφορας που μου εδωσαν οταν αφησα τη συσκευη μου.

Πηρε ακριβως 2 εβδομαδες, (Παρασκευη με μεθεπομενη Παρασκευη) για να το παραλαβω, αλλα ολα ΟΚ, κανενα προβλημα με το ανακατασκευασμενο που πηρα

#69   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 15/11/2013 - 19:58

Καλημέρα παιδιά ,
πριν μιά εβδομάδα έδωσα το iPhone 5 (αγορασμένο πριν 6 μήνες από τον Γερμανό) γιά να μου φτιάξουν κάποιο πρόβλημα που μου έβγαλε με την θύρα Lightning και με την θύρα των ακουστικών, αφού είναι ακόμα στην εγγύηση.
Το πήγα λοιπόν στο κατάστημα της Λευκάδας που μένω τώρα (το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από Γερμανό στην Αθήνα) και τους είπα να γράψουν ότι δεν έχει γρατζουνιές και να τσεκάρουν ότι δεν έχουν ενεργοποιηθεί οι αισθητήρες υγρασίας όπως μου είχε πει ο nikosgnr να κάνω . Εγώ ο ΚΟΠΑΝΟΣ όμως πιστεύοντας ότι ο "τεχνικος" εκει θα ξέρει που είναι οι αισθητήρες υγρασίας δεν το έψαξα στο google να το βρώ και ο τύπος που το παίζει "τεχνικός" εκεί ήταν κάθετος στο ότι δεν υπάρχει τρόπος να το δει άν έχουν ενεργοποιηθεί οι αισθητήρες άν δεν ανοιχτεί .
Έτσι, άσχετος αυτός ΚΟΠΑΝΟΣ εγώ δεν επέμενα παράπάνω και μου έγραψε μόνο ότι δεν είχε γρατζουνιές.
Φτάνουμε λοιπόν στό σήμερα που ξυπνάω από ένα sms που έγραφε ότι ----->

"Η συσκευή σας κρίθηκε εκτός εγγύησης , κόστος επισκευής 256 Ευρώ. Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα που την παραδώσατε" >:(

Δεν γράφουν τον λόγο αλλά από αυτά που έχω διαβάσει εδώ μέσα μάλλον θα επικαλεστούν υγρασία!!!! Το γνωστό κολπάκι τους για να σε πετάνε εκτός εγγύησης και να τα αρπάζουν από κάτι ΚΟΠΑΝΟΥΣ σαν κι εμένα οι αλήτες.
Τους έσκασα 1000 Ευρώ γιά να το αγοράσω ( το πήρα με μετρητά) και τώρα με το κολπάκι τους με πετάνε εκτός εγγύησης και μου ζητάνε άλλα 256 για να το φτιάξουν (θα το φτιάξουν ?? :huh:) το τηλέφωνο των 6 μηνών!!! το super dupper iPhone 5!!!! (έχω νεύρα όπως καταλάβατε)

Τα γράφω όλα αυτά λοιπόν γιά να μου πείτε τι πρέπει να κάνω τώρα αλλά μπας και γλιτώσω κανέναν άλλον γιατί εγώ όσο και να νόμιζα ότι πρόσεχα τον ήπια !!!!!
Ψάχτε το από παντού λοιπόν πρίν το πάτε γιά φτιάξιμο με τη εγγύηση γιατί δεν έχουν τον Θεό τους!!

Δεν μας είπες τι θεμα είχες με το lightening που λες κ τα ακουστικά, μήπως σου είχε πέσει κατω...περίεργο πρόβλημα δεν εχει ξανα αναφερθεί...

#70   nik924

nik924

iPH Member

• 307 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 16/11/2013 - 10:26

Δεν μας είπες τι θεμα είχες με το lightening που λες κ τα ακουστικά, μήπως σου είχε πέσει κατω...περίεργο πρόβλημα δεν εχει ξανα αναφερθεί...

Οχι δεν μου είχε πέσει κάτω και γενικά είμαι πολύ προσεκτικός (μέχρι αηδίας)  με ότι device έχω (πόσο μάλλον με το καινούριο μου 5άρι  ;)

Η θύρα lightening δεν έκανε καλή επαφή όταν το έβαζα γιά φόρτηση (σαν να είχε χαλαρώσει !! 5-6 μηνών τηλέφωνο!!) με αποτέλεσμα να χρειάζετε να του βάζω κάτι από κάτω γιά να κάνει γωνία και να κάνει επαφή  :( . 

Και η θύρα γιά τα ακουστικά , καμμιά φορά όχι πάντα, έβγαζα το jack και αυτό ήταν σαν να μην είχαν βγεί οπότε ούτε άκουγα τίποτα στις κλήσεις ούτε ακουγα κανέναν από τους ήχους του τηλ. (χρειαζόταν να βάλω και να βγάλω το jack 5-6 φορές γιά να φτιάξει)

Τελευταία επεξεργασία από: nik924, 16/11/2013 - 10:27

#71   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2013 - 14:39

Οχι δεν μου είχε πέσει κάτω και γενικά είμαι πολύ προσεκτικός (μέχρι αηδίας) με ότι device έχω (πόσο μάλλον με το καινούριο μου 5άρι ;) )
Η θύρα lightening δεν έκανε καλή επαφή όταν το έβαζα γιά φόρτηση (σαν να είχε χαλαρώσει !! 5-6 μηνών τηλέφωνο!!) με αποτέλεσμα να χρειάζετε να του βάζω κάτι από κάτω γιά να κάνει γωνία και να κάνει επαφή :( .
Και η θύρα γιά τα ακουστικά , καμμιά φορά όχι πάντα, έβγαζα το jack και αυτό ήταν σαν να μην είχαν βγεί οπότε ούτε άκουγα τίποτα στις κλήσεις ούτε ακουγα κανέναν από τους ήχους του τηλ. (χρειαζόταν να βάλω και να βγάλω το jack 5-6 φορές γιά να φτιάξει)

Μάλιστα...αν βγάλεις άκρη να μας ενημερώσεις..;)

#72   LivEviL

LivEviL

iPH Enthousiast

• 389 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 16/11/2013 - 15:29

κάθισα και διάβασα όλα όσα έχετε γράψει όλοι σε αυτό το TOPIC συμφωνώ με όλους ότι ο γερμανός δεν έχει βαρεθεί να λέει τα ίδια σε όλους?? υγρασία υγρασία υγρασία έχει γίνει βούκινο η πατέντα τους σε ισαγωγικά με την υγρασία.. πριν 2 μήνες είχε παρουσιάσει πρόβλημα με την οθόνη του το iphone5 που ειχα.. είχε εμφανίσει μια μικρή άσπρη βούλα στην οθόνη.. το κινητό ήτανε από την αλλά cosmote το είχα πάει στο γερμανό για να μου το αντικαταστήσουνε!! το κινητό ήτανε άψογο όπως όταν το βγάζεις από το κουτί του ακριβώς έτσι !!! το παρέδωσα και είχα αναφέρει το περιστατικό στον τεχνικό να σημιώσει ότι ι εσθητήρες υγρασίες είναι καθαροί ο τεχνικός έκανε ότι δεν γνώριζε από αυτά και ότι δεν μπορεί να δει τον εσθιτήρα εάν δεν ανίξει η συσκευή.. παρέδωσα την συσκευή μου και περίμενα 15 μέρες μου ήρθε η άλλη και μόλις πήγα να την παραλάβο ήτανε μέσα στα σημάδια λες και την έχεις πετάξει από το πέμπτο όροφο γραντζουνιές στην οθόνη στο αλουμίνιο πίσω στο μήλο !! μου πέσανε τα μάλια και απευθίας άρχισα να τους βρίζω... η apple ως γνωστό δεν στέλνει πίσω συσκευές με σημάδια άρα κάτι άλλο είχε γίνει ... αρνήθηκα την παραλάβει της συσκευής ο τεχνικός προσπαθούσε να με πίσει (έλα μορε δεν έγινε κάτι για λίγα σημάδια και είσαι υπερβολικός) και κάτι τέτοιες βλακιες.... άμεσος μετά εμφανίστηκε το αφεντικό του καταστήματος και μου λέει κύριε εμής δεν ευθυνόμαστε για την συσκευή σου εμής απλά εξιπιρετούμε τον κοζμο... δίνω πίσω τη συσκευή με τα σημάδια που μου φέρανε και περιμένω άλλες 15 μέρες να έρθει η δεύτερη έρχετε σε άριστη κατάσταση σαν καινούρια το ενεργόπιο μπροστά τους και δεν λιτουργούσε το κουμπί που το βάζεις αθόρυβο !! περνώ τηλέφωνο τον πατέρα μου έρχετε εκεί τους έχει αρχίσει στα @@@@ !! μέσα στον κόσμο καλεί επιτόπου την γραμη του καταναλωτή βάζει τον τεχνικό να υπογράψει χάρτη με την σφραγίδα του γερμανού ότι παρέδωσε συσκευή άριστη δίχως γραντζουνιές και του στέλνουνε πίσω ότι νάνε και γυρίζει και τους λέει σε 10 μέρες δεν μου έχετε εδώ συσκευή που θα λιτουργεί όπως η πρώτη που παρέδωσα θα κινηθώ νομικά !!! σε 10 μέρες με ήρθε άλλη και την πούλησα πριν 15 μέρες για να πάρω το 5S

Τελευταία επεξεργασία από: LivEviL, 16/11/2013 - 15:35

#73   Tziko18

Tziko18

iPH Contributor

• 1.169 μηνύματα
  • Twitter:@Tziko18
  • GameCenter:Tziko18

Δημοσίευση 16/11/2013 - 15:36

Σκέτη ταλαιπωρία είναι ο Γερμανός παιδιά ..

Τελευταία στιγμή τους ακύρωσα την παραγγελία για το 5s και πήγα στην vodafone.. Η Arvato τουλάχιστον είναι (λίγο) πιο καλή τουλάχιστον!

We all in the same game, just different levels. Dealing with the same hell, just different devils.  User

#74   TAKISOULA

TAKISOULA

iPH newbie

• 12 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 16/11/2013 - 15:44

Ρε παιδια και εγω που ειχα θεμα με το 5αρι (προβλημα με την 2η καμερα και με το home button) μου το αντικαταστησαν αμέσως .

#75   Tziko18

Tziko18

iPH Contributor

• 1.169 μηνύματα
  • Twitter:@Tziko18
  • GameCenter:Tziko18

Δημοσίευση 16/11/2013 - 15:51

Ρε παιδια και εγω που ειχα θεμα με το 5αρι (προβλημα με την 2η καμερα και με το home button) μου το αντικαταστησαν αμέσως .

Για ψάξε καλύτερα ..κάτι θα έχει χαλασμένο :P

Είσαι από τις λίγες περιπτώσεις πίστεψε με.

We all in the same game, just different levels. Dealing with the same hell, just different devils.  User

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες