Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Ψάχτε το από παντού πρίν το πάτε γιά φτιάξιμο με τη εγγύηση γιατί δεν έχουν τον Θεό τους!

• Please log in to reply
109 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#76   LivEviL

LivEviL

iPH Enthousiast

• 389 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 16/11/2013 - 17:46

το θέμα είναι να ξέρεις να κινηθείς σωστά με την εγγύηση σου και να είσαι καλυμένος από όλες της μεριές ώστε να μην μπορούνε να σας την φέρουνε η να σας το βγάλουνε εκτός εγγύησης εμένα μου υπέγραψε χάρτη το κατάστημα και αν δεν μου φέρνανε ότι έστειλα θα τους το έκλινα το μαγαζί !!! μέσα στην πουστιά ζούνε όλοι το δεύτερο τηλέφωνο που μου στείλανε παίζει να ήτανε και dem.. φίλε διεκδικήσε το δίκιο σου εάν όντος το τηλέφωνο σου δεν είχε επαφή με νερό η υγρασία !! κάτι άλλο που ήθελα να σου υπενθυμίσω που δεν το έχει αναφέρει κανείς !! μήπως κάποιες φορές που έκανες μπάνιο έτυχε να το πάρεις μέσα στο μπάνιο και να πιάσει υγρασία - άχνη επάνω στην οθόνη από τον ατμό του ζεστού νερού? εάν το έκανες αυτό ίσως από εκεί να σου πιάσανε η εσθητήρες υγρασία !!! εάν όντος το κινητό σου δεν έχει επαφή με νερό και το ξέρεις σίγουρα τότε μην τους χαρίζεις πάτησε τους από κάτω !!!

Τελευταία επεξεργασία από: LivEviL, 16/11/2013 - 17:50.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5,082 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 16/11/2013 - 18:09

Το σερβις στην ελλαδα ειναι μεγαλη αλητεια.χρεωνουν και φυσικα φραγκα.κ συσκευες.εχω απειρα να γραψω θα παρει μερες.σκεφτομαι σοβαρα για αλλη εταιρεια.ειμαι δυσαρεστημενος απο το 4αρι κ μετα πολυ,πολλα θεματα.τελοσπαντων αν δεν ερθει επισημο apple store ολοι θα παιζουν στις πλατες μας παιχνιδια με σκοποτο κερδος κ εμεις θα την πληρωνουμε.
iPhoneHellas Quality Test Labs (IHQTL)

#78   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1,631 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 16/11/2013 - 18:09

το θέμα είναι να ξέρεις να κινηθείς σωστά με την εγγύηση σου και να είσαι καλυμένος από όλες της μεριές ώστε να μην μπορούνε να σας την φέρουνε η να σας το βγάλουνε εκτός εγγύησης εμένα μου υπέγραψε χάρτη το κατάστημα και αν δεν μου φέρνανε ότι έστειλα θα τους το έκλινα το μαγαζί !!! μέσα στην πουστιά ζούνε όλοι το δεύτερο τηλέφωνο που μου στείλανε παίζει να ήτανε και dem.. φίλε διεκδικήσε το δίκιο σου εάν όντος το τηλέφωνο σου δεν είχε επαφή με νερό η υγρασία !! κάτι άλλο που ήθελα να σου υπενθυμίσω που δεν το έχει αναφέρει κανείς !! μήπως κάποιες φορές που έκανες μπάνιο έτυχε να το πάρεις μέσα στο μπάνιο και να πιάσει υγρασία - άχνη επάνω στην οθόνη από τον ατμό του ζεστού νερού? εάν το έκανες αυτό ίσως από εκεί να σου πιάσανε η εσθητήρες υγρασία !!! εάν όντος το κινητό σου δεν έχει επαφή με νερό και το ξέρεις σίγουρα τότε μην τους χαρίζεις πάτησε τους από κάτω !!!

Ετσι πόσες φορές δεν πιάσατε το τηλέφωνο με χέρια σκουπισμένα αλλα υγρά..επίσης μια βροχή, χέρια που ιδρώνουν , κλπ κλπ

#79   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5,082 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2013 - 18:11

Και να ξερετε οτι η infoquest χρησιμοποιει τον ορο refurbished....κ φυσικα υπαρχουν refurbished grade A-B-C αναλογα την ποιοτητα και τον ελεγχο που περναει.αναρωτηθειτε λοιπον τι πληρωνουμε κ τι καταληγουμε να παιρνουμε.

#80   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 16/11/2013 - 18:23

Και να ξερετε οτι η infoquest χρησιμοποιει τον ορο refurbished....κ φυσικα υπαρχουν refurbished grade A-B-C αναλογα την ποιοτητα και τον ελεγχο που περναει.αναρωτηθειτε λοιπον τι πληρωνουμε κ τι καταληγουμε να παιρνουμε.

Αυτό το στηρίζεις κάπου? Έχεις κάποια επίσημη πληροφόρηση ή το υποθέτεις?

#81   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5,082 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2013 - 18:25

ανθρωπος απο info μου το ειπε.

#82   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5,082 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2013 - 18:26

http://www.refurbiph...iphones-grade-b

#83   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5,082 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2013 - 18:27

Και φυσικα πιστευω οτι τετοια ερχονται ελλαδα.εξωτερικο νομιζω πως παιζουν grade A

#84   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2013 - 18:31

Το link που δίνεις δεν είναι για refurbished από την Apple

Απλά από κάποιον που τα επισκευάζει και τα λέει refurbished αντί για επισκευασμένα...

#85   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1,631 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2013 - 18:36

ανθρωπος απο info μου το ειπε.

Δηλαδή η info quest πληρώνει 360λιρες το 5αρι κ στο δινει οταν σου αλλάζει με ανακατασκευασμένο...δεν παιζει ρε φίλε σορρυ

#86   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5,082 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2013 - 18:39

Δηλαδή η info quest πληρώνει 360λιρες το 5αρι κ στο δινει οταν σου αλλάζει με ανακατασκευασμένο...δεν παιζει ρε φίλε σορρυ

Η apple τα στελνει κ τα λεει replacement phone....τωρα εσεις πειτε οτι θελετε.σαν το κουτας δεν ειναι κ δεν παιζει να γινει.

#87   LivEviL

LivEviL

iPH Enthousiast

• 389 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 16/11/2013 - 18:39

Ετσι πόσες φορές δεν πιάσατε το τηλέφωνο με χέρια σκουπισμένα αλλα υγρά..επίσης μια βροχή, χέρια που ιδρώνουν , κλπ κλπ

σωστός ο φίλος !! η αισθητήρες υγρασίας θέλουν ιδιαίτερη προσοχή τουλάχιστον την περίοδο της εγγύησης !!! ευχαριστώ για το συμπλήρωμα ;)

#88   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1,631 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2013 - 18:41

Η apple τα στελνει κ τα λεει replacement phone....τωρα εσεις πειτε οτι θελετε.σαν το κουτας δεν ειναι κ δεν παιζει να γινει.

Αυτο λεω κ Γω φίλε 1000. Φορές ενα χαλασμένο κουμπι δόνησης παρα ανακατασκευασμένο ...
Ειδικα γελαω οταν κάποιοι τα πουλάνε με την ζελατινα του ανακατασκευασμένου με τιμες καινούργιου...ελεος

#89   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2013 - 18:42

Επαναλαμβάνω το ΜΟΝΟ που μας έχεις πει μέχρι τώρα είναι ότι ΚΑΠΟΙΟΣ σου το σφύριξε αυτό (για τα grade κλπ).

Απόδειξη καμία.

Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 16/11/2013 - 18:42.

#90   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5,082 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2013 - 18:44

Επαναλαμβάνω το ΜΟΝΟ που μας έχεις πει μέχρι τώρα είναι ότι ΚΑΠΟΙΟΣ σου το σφύριξε αυτό (για τα grade κλπ).

Απόδειξη καμία.

Θες αποδειξη?
Κοιτα αναφορες κ τοπικ εδω μεσα οσων απο εμας εχουμε παρει τετοιο τηλεφωνο.
Δεν εχω να πω κατι αλλο.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;