To ίδιο είναι και εκεί. Ουσιαστικά στο 5 άλλαξε και παρέπεινε το ίδιο για τις επόμενες. 5S/C.

Ψάχτε το από παντού πρίν το πάτε γιά φτιάξιμο με τη εγγύηση γιατί δεν έχουν τον Θεό τους!
Ad
Δημοσίευση 14/11/2013 - 16:54
Λοιπόν , γύρισα από τον Γερμανό πριν από λίγο όπου εκεί αυτό που μου είπαν ήταν ότι το μέμο που τους στείλαν έλεγε ----->
¨Βρέθηκαν κακώσεις στο μπριζάκι φόρτισης και εισχώριση υγρών" !!!!
Εγώ τους είπα να μου το στείλουν πίσω (θα με χρεώσουν λέει 9 ευρώ γιά τα μεταφορικά) γιατί δεν έχω λεφτά να το φτιάξω τώρα.
Οπότε τι κάνω εγώ τώρα μόλις μου έρθει το τηλ. ?
Να τσεκάρω τους αισθητήρες και αν δεν είναι κόκκινο τι κάνω? αν είναι κοκκινο να το ξαναστείλω σε λίγο καιρό να μου το φτιάξουν αυτοί ή να το πάω σε εξωτερικό service ? ( έξω χρησιμοποιούν original ανταλλακτικά? )
Το 3Gs μου το πήγαινα στο Κολονάκι (φαντάζομαι ξέρετε σε ποιούς λέω) και τα παιδιά εκεί ήταν πολύ εξυπηρετικά και νομίζω ότι κάνανε καλή δουλειά.
Δημοσίευση 14/11/2013 - 17:56
Λοιπόν , γύρισα από τον Γερμανό πριν από λίγο όπου εκεί αυτό που μου είπαν ήταν ότι το μέμο που τους στείλαν έλεγε ----->
Εγώ τους είπα να μου το στείλουν πίσω (θα με χρεώσουν λέει 9 ευρώ γιά τα μεταφορικά) γιατί δεν έχω λεφτά να το φτιάξω τώρα.
Να τσεκάρω τους αισθητήρες και αν δεν είναι κόκκινο τι κάνω? αν είναι κοκκινο να το ξαναστείλω σε λίγο καιρό να μου το φτιάξουν αυτοί ή να το πάω σε εξωτερικό service ? ( έξω χρησιμοποιούν original ανταλλακτικά? )
Το 3Gs μου το πήγαινα στο Κολονάκι (φαντάζομαι ξέρετε σε ποιούς λέω) και τα παιδιά εκεί ήταν πολύ εξυπηρετικά και νομίζω ότι κάνανε καλή δουλειά.
Δημοσίευση 14/11/2013 - 18:16
Εκτός θέματος ...αλλά σχετικό
Πως θα φαινόταν στους διαχειριστές να προβάλουν λίγο σε κάποια "διακεκριμένη" ανάρτηση μερικούς ¨δοκιμασμένους ¨ τεχνικούς από τα μέλη του forum με την τοποθεσία τους και ότι άλλο νομίζουν.
Το λέω γιατί αποδείχθηκε ότι τα επίσημα service είναι λίγο ¨περίεργα¨.
Μήπως ήλθε καιρός να κάνουμε την δουλειά μας με ¨δικές¨μας δυνάμεις ...αφού η Apple δεν μας καταδέχεται ??
Δεν ξέρω ...Φώτη - Νίκο ...μια σκέψη κάνω ....μπορεί και να είμαι λάθος
Δημοσίευση 14/11/2013 - 18:37
Γιατι αυτο θα ηταν αμεση διαφημιση, και πολλοι απο τους τεχνικους που προσφερουν υπηρεσιες απο εδω μεσα, δουλευουν μαυρα και δεν εχουν δυνατοτητα αποδειξης. Εχει υπαρξει και σκηνικο με ΣΔΟΕ που εκανε ντου σε σπιτι τεχνικου.
Δημοσίευση 14/11/2013 - 19:37
Πάντως άσχετα με την υπόθεση του φίλου ένας εύκολος τρόπος που παίρνει υγρασία το οποιοδήποτε κινητό χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι αλλά ενεργοποιεί το ενδεικτικό υγρασίας είναι ότι πολλοί το παίρνουν μαζί στο μπάνιο όταν κάνουν ντουζ και από τους υδρατμούς παίρνει υγρασία.
Δημοσίευση 14/11/2013 - 19:53
Κατάλαβα ... ΟΚ στην ¨πονηρή¨αναζήτηση τότε
Δημοσίευση 14/11/2013 - 20:05
Δημοσίευση 14/11/2013 - 20:40
Nα τσεκάρεις τον αισθητήρα στο SIM Tray όταν το πάρεις.
Προσωπικά θα εξαντλούσα κάθε περιθώριο αντικατάστασης εφόσον ήταν λευκό. Να μιλήσεις με το Support της Apple εδώ.
Τουλάχιστον με πμ στους mods θα μπορούσαν να δώσουν πληροφορίες για αξιόπιστους τεχνικούς..
Ο καθένας εδώ μέσα μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του για το πως και τι..
Και δεν είμαστε εμείς υπέυθυνοι γι αυτό..
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 14/11/2013 - 20:57
Δημοσίευση 14/11/2013 - 23:14
Nα τσεκάρεις τον αισθητήρα στο SIM Tray όταν το πάρεις.
Προσωπικά θα εξαντλούσα κάθε περιθώριο αντικατάστασης εφόσον ήταν λευκό. Να μιλήσεις με το Support της Apple εδώ.
ΟΚ , Νικόλα αυτό θα κάνω σ' ευχαριστώ
Αυτό που λέει γιά κακώσεις στο μπριζάκι φόρτησης σε βγάζει εκτός εγγύησης??
Τελευταία επεξεργασία από: nik924, 14/11/2013 - 23:16
Δημοσίευση 14/11/2013 - 23:23
ΟΚ , Νικόλα αυτό θα κάνω σ' ευχαριστώ
Αυτό που λέει γιά κακώσεις στο μπριζάκι φόρτησης σε βγάζει εκτός εγγύησης??
Αυτοί μπορούν όπτε θέλουν και όπως θέλουν να σε βγάλουν εκτός.. Το είδες και με τη δική σου περίπτωση.
Με τις κακώσεις είπαν να βάλουν λίγη "σάλτσα" ακόμα για τη περίφημη υγρασία.
Εύχομαι πραγματικά να βγάλεις άκρη σύντομα και περιμένουμε νεότερα με το τι έκανες τελικά..
Δημοσίευση 15/11/2013 - 12:07
γιαυτο κι εγω δεν τα στελνω ποτε εδω περα. 1-2 φορες, εξω τα εστειλα για επισκευη.
οπως σε ολα τα πραγματα εδω στην ελλαδα και οι αντιπροσωπιες ειναι καθαρματα που θελουν μονο να σε πιασουν κοροιδο.
Δημοσίευση 15/11/2013 - 12:28
ενταξει διαφερει η infoquest αλλα και αυτοι θα κανουν λαμογιες.
δεν παιζει.ολοι αυτοι ειναι στο κολπο.
εγω εχω μιλησει με chat με apple και μου λεει
replacement if under warranty with no asking....
δλδ πας στο καταστημα τους λες παιδια εχει θεμα εκει...
σου λεει ναι οκ ....παει πισω σου φερνει αλλο και φευγεις.
οχι εδω που περιμενεις και στο τελος μπορει να σου πουν και για υγρασιες και αλλα ποντικοειδη φιδιασματα....
που μπορεις να κανεις chat with apple? μπορεις να δωσεις ενα λινκ γιατι εχω φαει τον τοπο δεν γινεται...

γιαυτο κι εγω δεν τα στελνω ποτε εδω περα. 1-2 φορες, εξω τα εστειλα για επισκευη.
οπως σε ολα τα πραγματα εδω στην ελλαδα και οι αντιπροσωπιες ειναι καθαρματα που θελουν μονο να σε πιασουν κοροιδο.
applstore εννοεις, δεν πρεπει να το χεις αγορασει απο εκει πρωτα...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες