Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 12 ψήφοι

iOS 7.1: Διαθέσιμη η beta στους developers

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
738 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#211   dedalos

dedalos

iPH Member

• 273 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 15/12/2013 - 13:08

UJLdlOQ.jpg Στην beta 2 η μπαταρία είναι για το "ανάθεμα" Πάω για restore as new και επαναφορά από backup μπας και αλλάξει κάτι.

Τελευταία επεξεργασία από: dedalos, 15/12/2013 - 13:10

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#212   nikos22

nikos22

iPH User

• 133 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 15/12/2013 - 14:06

Δεν είναι σοβαρή λύση αυτή, έχω πάρει κινητό με δυνατότητα LTE/4G και θα το χρησιμοποιώ ως 3G γιατί η Apple.. μην πω τώρα τι(!).. Αν ήταν έτσι ας κρατούσαμε τα iPhone 4 και 4S και να μην πηγαίναμε ποτέ σε 5-άρι. Ευτυχώς έχω βρει το workaround solution που περιγράφω στο thread που παρέθεσα και έτσι δεν χάνω κλήσεις όπου υπάρχει κακή κάλυψη 3G, ενώ ταυτόχρονα έχω και LTE όπου υπάρχει κάλυψη και όταν το θελήσω.

Περιμένω άμεση διόρθωση από την Apple σε επερχόμενο νέο iOS release και για αυτό το λόγο κυρίως κοιτάω με ενδιαφέρον κάθε νέο release και ελπίζω. Φυσικά και με ενδιαφέρουν και άλλα νέα features και καινοτομίες, αλλά είναι όλα δευτερεύοντα σε σχέση με το σωστό σήμα στο κινητό μου για να μπορώ να μιλάω απροβλημάτιστα και να μην χάνω κλήσεις, που αυτοί είναι και οι κυριότεροι λόγοι της ύπαρξης ενός κινητού (αλλιώς ας πάρουμε όλοι iPod και ας ξεχάσουμε τα iPhones).

Ακομα κι αν βγω offtopic πρεπει να σε ρωτησω: Μενεις και χρησιμοποιεις 4G στην Ελλαδα? Αν ναι, ποση ειναι η ταχυτητα download που πιανεις? Αν ειναι πολυ περισσοτερη απο 15 mbps (τοσο πιανω με 3g στην Αθηνα), σε ποια εφαρμογη του iphone βλεπεις σοβαρο πλεονεκτημα του 4g, παρα την πιο ενεργοβορα φυση του?

#213   thanos81

thanos81

iPH Enthousiast

• 391 μηνύματα

Δημοσίευση 15/12/2013 - 19:54

UJLdlOQ.jpg

Στην beta 2 η μπαταρία είναι για το "ανάθεμα"

Πάω για restore as new και επαναφορά από backup μπας και αλλάξει κάτι.

Αδερφε μια χαρα σε βρισκω.. Γτ πριν ποσο ειχες; 4.30 ωρες 31 μια χαρα ειναι! K εγω τοσο μου φτανει στη 7.0.4!!

#214   koumbouni

koumbouni

iPH Contributor

• 1.803 μηνύματα
  • Twitter:@koumbouni
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 15/12/2013 - 19:59

Αναρτημένη εικόναΣτην beta 2 η μπαταρία είναι για το "ανάθεμα"Πάω για restore as new και επαναφορά από backup μπας και αλλάξει κάτι.

Το Bluetooth το χρειάζεσαι και το έχεις ανοικτό;

#215   nickgeo22

nickgeo22

iPH newbie

• 59 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 15/12/2013 - 22:51

ολα έχουν διορθωθεί με την 7.0.4

δυστηχως καποια 5s εχουν ακομη θεμα με τους αισθητηρες οπως και το δικο μου παραγωγης november 2013 ελπιζω με την 7.1 να διορθωθει επιτελους το προβλημα

Τελευταία επεξεργασία από: nickgeo22, 15/12/2013 - 22:51

#216   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.427 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 15/12/2013 - 23:12

Αδερφε μια χαρα σε βρισκω.. Γτ πριν ποσο ειχες; 4.30 ωρες 31 μια χαρα ειναι! K εγω τοσο μου φτανει στη 7.0.4!!

Πάντως εμένα με φουλ φόρτιση φτάνει 18 αναμονή και 4 με 5 ώρες χρήση με 20-25% υπόλοιπο μπαταρίας.....

Knowledge Is Power

#217   Panagiotis477

Panagiotis477

iPH newbie

• 52 μηνύματα
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 16/12/2013 - 01:10

δυστηχως καποια 5s εχουν ακομη θεμα με τους αισθητηρες οπως και το δικο μου παραγωγης november 2013 ελπιζω με την 7.1 να διορθωθει επιτελους το προβλημα

Ισχύει. Κι εγώ με 7.0.4 και 5s έχω πρόβλημα με την πυξίδα, το γυροσκόπιο. Δεν δουλεύει πάντα σωστά. Το αλφάδι ή όπως αλλιώς λέγεται τέλος πάντων έφτιαξε στο 7.0.4.

Η μπαταρία είναι το ίδια όπως ήταν και με το 4s. Το βάζω κάθε βράδυ για φόρτισμα και το βγάζω το πρωί. Στην αναμονή που το είχα αφήσει κάποιες φορές να το δω, έφτανε με το ζόρι τις 25 ώρες και αυτό με όλες τις ρυθμίσεις εξοικονόμησης μπαταρίας. (Φωτεινότητα στο 50% περίπου στο αυτόματο, απενεργοποιημένο siri, ενεργοποιημένη μείωση κίνησης, απενεργοποιημένο gps, απενεργοποιημένο airdrop, αρκετές εφαρμογές δεν κάνουν refresh, 4g κλειστό -ανάλογα που βρίσκομαι γιατί είμαι φοιτητής και πιάνω μόνο στην Αθήνα-)

#218   darklordvader77

darklordvader77

iPH Contributor

• 1.117 μηνύματα
  • GameCenter:darklordvader77

Δημοσίευση 16/12/2013 - 01:57

Ισχύει. Κι εγώ με 7.0.4 και 5s έχω πρόβλημα με την πυξίδα, το γυροσκόπιο. Δεν δουλεύει πάντα σωστά. Το αλφάδι ή όπως αλλιώς λέγεται τέλος πάντων έφτιαξε στο 7.0.4.

Η μπαταρία είναι το ίδια όπως ήταν και με το 4s. Το βάζω κάθε βράδυ για φόρτισμα και το βγάζω το πρωί. Στην αναμονή που το είχα αφήσει κάποιες φορές να το δω, έφτανε με το ζόρι τις 25 ώρες και αυτό με όλες τις ρυθμίσεις εξοικονόμησης μπαταρίας. (Φωτεινότητα στο 50% περίπου στο αυτόματο, απενεργοποιημένο siri, ενεργοποιημένη μείωση κίνησης, απενεργοποιημένο gps, απενεργοποιημένο airdrop, αρκετές εφαρμογές δεν κάνουν refresh, 4g κλειστό -ανάλογα που βρίσκομαι γιατί είμαι φοιτητής και πιάνω μόνο στην Αθήνα-)

Κατ' αρχάς μη το αφήνεις όλο το βράδυ στη φορτιση γιατι "τεμπελιάζει" η μπαταρία. ;)

Κατα δεύτερον αν δε χρειαζεσαι ουσιαστικα το 4G και κανεις μια χαρα τη δουλεια σου με 3G/θες να χεις περισσότερη αυτονομία μπαταρίας ακολούθησε αυτόν τον οδηγό: http://www.iphonehel...φή-του-3g-διακ/

#219   dedalos

dedalos

iPH Member

• 273 μηνύματα

Δημοσίευση 16/12/2013 - 02:56

Έβγαζε πάνω από 8 ώρες χρήση κοντά στο 10% και περίπου στις 24 ώρες αναμονή.
Τώρα βέβαια ίσως θέλει χρόνο για να μάθει να κάνει σωστή μέτρηση της μπαταρίας.

Θα δείξει.

#220   dedalos

dedalos

iPH Member

• 273 μηνύματα

Δημοσίευση 16/12/2013 - 02:57

Το Bluetooth το χρειάζεσαι και το έχεις ανοικτό;

Συγνώμη για το διπλό post.

Το Bluetooth το χρησιμοποιώ αλλά δεν καταναλώνει σχεδόν καθόλου όταν δεν έχει τίποτα συνδεδεμένο.

Τελευταία επεξεργασία από: dedalos, 16/12/2013 - 02:59

#221   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.673 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 16/12/2013 - 08:34

Ρε παιδια το θεμα με το multitasking οταν κλεινεις τα προγραμματα προς τα πανω με 2 δαχτυλα δυο-δυο που καποιες φορες καποια προγραμματα δεν κλεινουν, διορθωθηκε;

#222   Panagiotis477

Panagiotis477

iPH newbie

• 52 μηνύματα
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 16/12/2013 - 10:54

Κατ' αρχάς μη το αφήνεις όλο το βράδυ στη φορτιση γιατι "τεμπελιάζει" η μπαταρία. ;)

Κατα δεύτερον αν δε χρειαζεσαι ουσιαστικα το 4G και κανεις μια χαρα τη δουλεια σου με 3G/θες να χεις περισσότερη αυτονομία μπαταρίας ακολούθησε αυτόν τον οδηγό: http://www.iphonehel...φή-του-3g-διακ/

Ευχαριστώ για το θέμα μπαταρίας και «τεμπελιάς». Δεν το ήξερα!

Όσο για το δεύτερο, φοβάμαι ότι ανήκω στην κατηγορία «Σε ποιους δεν απευθύνεται».

Λίγο με απασχολεί αυτό, βέβαια, αφού τα 4/5 του χρόνου τα περνάω σε περιοχή που δεν έχει καλή κάλυψη 4G αλλά εξαιρετικό 3G, οπότε το απενεργοποιώ.

Και μία ίσως χαζή ερώτηση που θέλω να κάνω σε περίπτωση που ξέρει κανείς.

Το TouchID σε γενικές γραμμές λειτουργεί άψογα. Με εξαίρεση αν τα χέρια σου είναι λίγο νωπά -όχι βρεγμένα- ή λίγο ιδρωμένα κλπ που τότε δεν λειτουργεί. Αυτό αλλάζει με κάποια αναβάθμιση ή έτσι απλά λειτουργεί. Είπα ότι είναι χαζή γιατί μου θυμίζει αυτό που και παλαιότερα δεν λειτουργούσε η αφή της οθόνης αν τα χέρια δεν ήταν τελείως στεγνά ενώ πλέον δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

#223   eftihis

eftihis

iPH User

• 170 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 16/12/2013 - 11:04

το μαυρο πληκτρολογιο το αφαιρεσανε???

#224   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 16/12/2013 - 11:36

το μαυρο πληκτρολογιο το αφαιρεσανε :huh:

ναι ρε γμτ σε 4ς φινιτο

#225   dedalos

dedalos

iPH Member

• 273 μηνύματα

Δημοσίευση 16/12/2013 - 12:13

Αναρτημένη εικόνα

Ελπίζω να μην είναι bug.

Πλέον όταν παρακολουθείς βίντεο κλιπ και πατήσεις το κουμπί πίσω δεν σταματάει η αναπαραγωγή του και συνεχίζει να παίζει με μια στιγμιαία διακοπή.

Εύχομαι να το βελτιώσουν και να συνεχίζει η μουσική όταν πατάς και το home button.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες