Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 12 ψήφοι

iOS 7.1: Διαθέσιμη η beta στους developers

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
738 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#316   PetrosMac

PetrosMac

iPH Contributor

• 1.013 μηνύματα

Δημοσίευση 09/01/2014 - 02:01

Και εγώ με ΟΤΑ την έκανα σήμερα αλλά δεν έχω παρατηρήσει κάτι το περίεργο στα γραφικά.Θα το παρακολουθήσω τις επόμενες μέρες και αν παρατηρήσω κάτι θα το αναφέρω! :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#317   stark

stark

iPH Contributor

• 1.055 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 09/01/2014 - 08:28

Φαντάζομαι ουτε και σε αυτη τη beta φαίνονται τα "all day events" στο NC ε...;

#318   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 09/01/2014 - 08:45

Έλεγα να παω στην b3 και αν μείνω εκεί οριστικά μέχρι την επόμενη έκδοση που θα γίνεται jailbreak. Για αυτό και ρώτησα αν ενδείκνυται για καθημερινή χρήση.

Ειναι και δεν ειναι πχ η 7 δεν ηταν πολλες εφαρμογες δεν δουλευαν. Τωρα ειναι καλυτερα τα πραγματα. Υπαρχει ομως ο φοβς να μεινεις χωρις jb

#319   dedalos

dedalos

iPH Member

• 273 μηνύματα

Δημοσίευση 09/01/2014 - 09:44

Φαντάζομαι ουτε και σε αυτη τη beta φαίνονται τα "all day events" στο NC ε...;

Φίλε μου που να το βρουν τόσο μυαλό οι άνθρωποι άσε που δεν τους νοιάζει γιατί αυτοί δεν έχουν ολοήμερα γεγονότα. Είναι τόσο πολυάσχολοι που τα γεγονότα τους είναι όλα 15λεπτα.
Που να ξέρουν από ολοήμερα τύπου σήμερα : αργία Ύπνος όλη μέρα από 00:00 εως 23:59

Τελευταία επεξεργασία από: dedalos, 09/01/2014 - 09:48

#320   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1.498 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 09/01/2014 - 11:35

Τελικά, αν και με τη beta 3 είναι πολύ πιο γρήγορη η συσκευή, έπειτα από μία μέρα χρήσης διαπίστωσα δύο πολύ ενοχλητικά bugs που με έκαναν να επιστρέψω πριν λίγο στην 7.0.4...

1ον, το bug που αν κλείσεις το τηλέφωνο σου βάζει το διακόπτη του Auto Brightness στο OFF, αποδείχτηκε πολύ πιο ύπουλο, καθώς εντέλει απενεργοποιείται εντελώς η δυνατότητα να έχεις Auto Brightness, ακόμα και στο ON να το ξαναβάλεις, δεν αλλάζει ποτέ ο φωτισμός της οθόνης σε μένα... Έκανα και επαναφορά ρυθμίσεων και δε διορθώθηκε. 

2ον και πιο σημαντικό, επειδή δουλεύω το Infuse app για να κάνω stream ταινίες με υπότιτλους μέσω Apple TV, δυστυχώς στη beta 3 σταμάτησε να streamαρει τους υπότιτλους...

Οπότε επιστροφή στα σίγουρα και να μου γίνει μάθημα να κάθομαι στ' αυγά μου άλλη φορά αν κάτι δουλεύει απροβλημάτιστα :P

#321   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 09/01/2014 - 11:39

iOS 7 beta 3 bug

#322   dedalos

dedalos

iPH Member

• 273 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2014 - 00:37

Αναρτημένη εικόνα
IMG_1381.PNG by dedalos, on Flickr

Η μπαταρία στην beta 3 φαίνεται να έχει ξεφύγει.

#323   ioannispsa92

ioannispsa92

iPH newbie

• 98 μηνύματα
  • Twitter:@ioann1s_psa
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 10/01/2014 - 01:18

Ποτε θα κυκλοφορησει η 7.1;

#324   AthanGt

AthanGt

iPH User

• 120 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 10/01/2014 - 06:55

Ειναι και δεν ειναι πχ η 7 δεν ηταν πολλες εφαρμογες δεν δουλευαν. Τωρα ειναι καλυτερα τα πραγματα. Υπαρχει ομως ο φοβς να μεινεις χωρις jb

Παντως η beta 3 ειναι οτι καλυτερο σε ios 7 μεχρι στιγμης, οποτε μετα το jb εχω κανει hack στο αρχειο που εχει να κανει με expiration οποτε πλεον η συσκευη τη βλεπει σαν 7.0.4 και δε ληγει. Αν λοιπον εν τω μεταξυ η apple patchαρει τα exploits μενω εδω οσο θελω, και βασικα μεχρι να βγει jb για την τελικη 7.1.
Παντως τη beta 3 τη θεωρω τοσο καλυτερη σε ταχυτητα, αισθηση και σταθεροτητα απο την 7.0.4 που θα προτιμουσα beta 3 χωρις jb παρα 7.0.4 με jb. 

#325   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2014 - 08:50

Παντως η beta 3 ειναι οτι καλυτερο σε ios 7 μεχρι στιγμης, οποτε μετα το jb εχω κανει hack στο αρχειο που εχει να κανει με expiration οποτε πλεον η συσκευη τη βλεπει σαν 7.0.4 και δε ληγει. Αν λοιπον εν τω μεταξυ η apple patchαρει τα exploits μενω εδω οσο θελω, και βασικα μεχρι να βγει jb για την τελικη 7.1.
Παντως τη beta 3 τη θεωρω τοσο καλυτερη σε ταχυτητα, αισθηση και σταθεροτητα απο την 7.0.4 που θα προτιμουσα beta 3 χωρις jb παρα 7.0.4 με jb. 

Για δωσε οδηγιες ρε τιτανοτεραστιε ξερεις κατι τετοιο και μας αφηνεις στο σκοταδι

#326   Manousos1994

Manousos1994

iPH Contributor

• 1.599 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 10/01/2014 - 09:13

Για δωσε οδηγιες ρε τιτανοτεραστιε ξερεις κατι τετοιο και μας αφηνεις στο σκοταδι

Καλημέρα Γιώργο... Δες εδώ

http://forums.macrum...14&postcount=47

Δεν ξέρω κατα πόσο θα πετύχει αν θες το δοκιμάζεις με δική σου ευθύνη :)

Τελευταία επεξεργασία από: Manousos1994, 10/01/2014 - 09:14

Το πτυχίο μου αντί για βαθμό θα γράφει "Επιτέλους" !!!

#327   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 10/01/2014 - 09:27

Αναρτημένη εικόνα
IMG_1381.PNG by dedalos, on Flickr

Η μπαταρία στην beta 3 φαίνεται να έχει ξεφύγει.

Οκ έχεις κ καλό σήμα εσύ πολύ βασικό, απλά καταλαβαίνεις ότι κάτι τρέχει στο background κ γράφει εικονικούς χρόνους χρήσης...;) εκτός κ αν ακούς πολλές ώρες μουσική...

#328   AthanGt

AthanGt

iPH User

• 120 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 10/01/2014 - 12:02

Και μονο για το "τιτανοτεραστιε" θα σου δωσω οτι πληροφορια θελεις !!!!
:P 

Λοιπον επειδη το ψαξα το θεμα και υπαρχουν αρκετες γνωμες που σε αλλους εχει δουλεψει και σε αλλους οχι, εγω εχω κανει τα παρακατω και μεχρι στιγμης ολα ΟΚ. Να υπενθυμισω οτι μιλαμε για beta 3. Δεν εχω δοκιμασει σε αλλη beta.

Basically:

1. Jailbreak device and install iFile.
  2. Then navigate to System/Library/CoreServices and open the SystemVersion.plist in Property List viewer.
  3. Within there, delete the 'ReleaseType' Beta key per the advice from iH8sn0w and as stated at start of this thread
  4. Also within same file, overwrite the value for the key ProductBuildVersion to be 11B554a
  5. Close iFile and reboot/respring for good measure
  6. You can then test this by setting clock forwards to after the 27 January expiry for b2 and it will still reboot without going to activation issues.
  7. Τελος μεσα στο ιδιο αρχειο plist μετονομασα το 7.1 σε 7.04 οποτε και στο about φαινεται να εχω 7.04. Μετα αλλαξα την ημερ/νια καπου σε απριλιο το 2014, αρκετα μετα δλδ απο την ημερ/νια ληξης της beta, και εκανα hard reset και ολα δουλεουν ρολοι.  

ΠΡΟΣΟΧΗ. Σε οποιους δε δουλεψει θα βγαλει μνμ μετα το hard reset οτι η beta εληξε και δε θα μπορει να μπει στο κινητο, οποτε παει για RESTORE !!!!!

Τελευταία επεξεργασία από: AthanGt, 10/01/2014 - 12:03

#329   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2014 - 12:08

Καλημέρα Γιώργο... Δες εδώ

http://forums.macrum...14&postcount=47

Δεν ξέρω κατα πόσο θα πετύχει αν θες το δοκιμάζεις με δική σου ευθύνη :)

Ευχαριστω πολυ αλλαξα και ημερομηνια και ξαναμπουταρισε να δουμε. Πολλα ευχαριστω

#330   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2014 - 12:10

Και μονο για το "τιτανοτεραστιε" θα σου δωσω οτι πληροφορια θελεις !!!!
:P 

Λοιπον επειδη το ψαξα το θεμα και υπαρχουν αρκετες γνωμες που σε αλλους εχει δουλεψει και σε αλλους οχι, εγω εχω κανει τα παρακατω και μεχρι στιγμης ολα ΟΚ. Να υπενθυμισω οτι μιλαμε για beta 3. Δεν εχω δοκιμασει σε αλλη beta.

Basically:

1. Jailbreak device and install iFile.
  2. Then navigate to System/Library/CoreServices and open the SystemVersion.plist in Property List viewer.
  3. Within there, delete the 'ReleaseType' Beta key per the advice from iH8sn0w and as stated at start of this thread
  4. Also within same file, overwrite the value for the key ProductBuildVersion to be 11B554a
  5. Close iFile and reboot/respring for good measure
  6. You can then test this by setting clock forwards to after the 27 January expiry for b2 and it will still reboot without going to activation issues.
  7. Τελος μεσα στο ιδιο αρχειο plist μετονομασα το 7.1 σε 7.04 οποτε και στο about φαινεται να εχω 7.04. Μετα αλλαξα την ημερ/νια καπου σε απριλιο το 2014, αρκετα μετα δλδ απο την ημερ/νια ληξης της beta, και εκανα hard reset και ολα δουλεουν ρολοι.  

ΠΡΟΣΟΧΗ. Σε οποιους δε δουλεψει θα βγαλει μνμ μετα το hard reset οτι η beta εληξε και δε θα μπορει να μπει στο κινητο, οποτε παει για RESTORE !!!!!

Και σενα ευχαριστω αυτο εκανα αλλαξα και την ημερομηνια και μπουταρισε κανονικα εκανε και μερικα κουλα το εβασιον και ολα καλα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες