Γτ δεν κάνεις μια υποβάθμιση στα carrier settings; Κ θα είσαι μια χαρα! Εκτός κ αν χρησιμοποιείς τόσο πολυ το 4g..Μετά την αποδεδειγμένα πλήρη αδιαφορία της Apple ώστε να διορθώσει το σημαντικό πρόβλημα που τους ανέφερα (http://www.iphonehel...-στο-ba/page-11) μέσω feedback και live chat (και τους πρότεινα μάλιστα και 2 εναλλακτικές απλές λύσεις), έχουν πάψει να με ενδιαφέρουν οι αλλαγές στις λεπτομέρειες για το κάθε iOS. Τι να τα κάνω εγώ τα νέα features αν είναι να μην μπορώ να έχω σήμα GSM όπου θέλω απλά να κάνω κλήσεις και να δέχομαι και να μην χάνω κλήσεις;;;;;
Ήρθε η ώρα να εγκαταλείψω την Apple μετά από χρόνια και περιμένω με αγωνία το νέο Samsung Galaxy S5. Καλό βράδυ.
iOS 7.1: Διαθέσιμη η beta στους developers
Δημοσίευση 11/01/2014 - 04:37
Ad
Δημοσίευση 11/01/2014 - 08:37
Αυτό που σου φταει είναι το χάλια σήμα της κοσμοτε, οπότε για το μόνο που μπορείς να κατηγορεις την αππλε είναι ότι συνεχίζει να τον έχει διανομεα ακόμα, ξέρω σου φαίνεται περίεργο αλλά αν έχεις την ευκαιρία να βρεθείς σε αμερικανικό δίκτυο θα νομίζεις ότι έχεις άλλο κινητό....τώρα αν πάλι θες να κατηγορεις μια εταιρία ότι στήνει τα λειτουργικά κ τις συσκευές της για το 90% των αγορών που δραστηριοποιείται πάσο, έχεις δίκαιο, σκέψου όμως κ το εξής αν εσύ είχες μια εταιρία κ έκανες 99 του τζίρου σου στην Αττική θα σε ενδιέφερε πολύ ένα ορεινό χωριό στα σκοπια, που πιθανόν να υπήρχε κάποιος μεταπωλητης που να πήγαινε το προϊόν σου εκεί...το τράβηξα λίγο αλλά πιστεύω καταλαβαίνεις που το πάω..Μετά την αποδεδειγμένα πλήρη αδιαφορία της Apple ώστε να διορθώσει το σημαντικό πρόβλημα που τους ανέφερα (http://www.iphonehel...-στο-ba/page-11) μέσω feedback και live chat (και τους πρότεινα μάλιστα και 2 εναλλακτικές απλές λύσεις), έχουν πάψει να με ενδιαφέρουν οι αλλαγές στις λεπτομέρειες για το κάθε iOS. Τι να τα κάνω εγώ τα νέα features αν είναι να μην μπορώ να έχω σήμα GSM όπου θέλω απλά να κάνω κλήσεις και να δέχομαι και να μην χάνω κλήσεις;;;;;
Ήρθε η ώρα να εγκαταλείψω την Apple μετά από χρόνια και περιμένω με αγωνία το νέο Samsung Galaxy S5. Καλό βράδυ.
Δημοσίευση 11/01/2014 - 18:14
Εγώ που δεν έχω dev account μπορώ να περάσω beta 3 ?
me shift + επαναφορά η αναβάθμιση δεν γίνετε
καποια βοηθεια μεσο πμ?
Τελευταία επεξεργασία από: tommis, 11/01/2014 - 18:16
Δημοσίευση 11/01/2014 - 19:01
Εγώ που δεν έχω dev account μπορώ να περάσω beta 3 ?
me shift + επαναφορά η αναβάθμιση δεν γίνετε
καποια βοηθεια μεσο πμ?
Πρεπει η συσκευη σου να ειναι UDID registered, αλλιως θα κολησεις στο activation και πας για restore στη 7.0.4
Τελευταία επεξεργασία από: AthanGt, 11/01/2014 - 19:01
Δημοσίευση 11/01/2014 - 20:36
Αυτό που σου φταει είναι το χάλια σήμα της κοσμοτε, οπότε για το μόνο που μπορείς να κατηγορεις την αππλε είναι ότι συνεχίζει να τον έχει διανομεα ακόμα, ξέρω σου φαίνεται περίεργο αλλά αν έχεις την ευκαιρία να βρεθείς σε αμερικανικό δίκτυο θα νομίζεις ότι έχεις άλλο κινητό....τώρα αν πάλι θες να κατηγορεις μια εταιρία ότι στήνει τα λειτουργικά κ τις συσκευές της για το 90% των αγορών που δραστηριοποιείται πάσο, έχεις δίκαιο, σκέψου όμως κ το εξής αν εσύ είχες μια εταιρία κ έκανες 99 του τζίρου σου στην Αττική θα σε ενδιέφερε πολύ ένα ορεινό χωριό στα σκοπια, που πιθανόν να υπήρχε κάποιος μεταπωλητης που να πήγαινε το προϊόν σου εκεί...το τράβηξα λίγο αλλά πιστεύω καταλαβαίνεις που το πάω..
Καταλαβαίνω που το πας, αλλά είσαι εντελώς λάθος, ή μάλλον η Apple είναι εντελώς λάθος. Τα κινητά της οφείλουν να πιάνουν όσο γίνεται καλύτερο σήμα, ακόμη και μόνο GSM, κάτι το οποίο πρέπει να προσφέρεται από τις σχετικές ρυθμίσεις του κινητού, ώστε να καλύπτεσαι και στις πιο δύσκολες περιοχές, όπως συμβαίνει και με τα περισσότερα κινητά του ανταγωνισμού. Διαφορετικά ας πουν ότι πουλάνε τα κινητά τους μόνο Αμερική και γενικά σε τεχνολογικά ανεπτυγμένα κράτη και δεν λαμβάνουν τα μέτρα τους για τα υπόλοιπα κράτη, για τα οποία καλύτερα.. "αγοράστε Samsung, HTC, ή κάποιο άλλο γενικά στην Ελλάδα και εκτός Αμερικής". Άσε που όταν λένε ότι λαμβάνουν σοβαρά το feedback των καταναλωτών να το εννοούν! Και όχι να μας γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι.. Τέλος, τώρα έχω Vodafone και όχι Cosmote, και τα προβλήματα είναι τα ίδια. Δεν είναι δικαιολογία όμως το θέμα της κάλυψης του παρόχου, όπως είπα. Επιπλέον όταν σε αναγκάζουν να συνδέεσαι με 3G, ακόμη και σε περιοχές που υπάρχει καλή κάλυψη, η κατανάλωση της μπαταρίας είναι αισθητά μεγαλύτερη, οπότε σου στερούν και την επιλογή να έχεις μεγαλύτερη αυτονομία αν το επιθυμείς και δεν σε ενδιαφέρει το 3G αυτή τη στιγμή. Αναφέρεται και αυτό το θέμα σαν παράπονο σε πολλά forums αν κοιτάξεις.
Όλοι οι παραπάνω λόγοι με έχουν εξοργίσει και βαρέθηκα πια να ασχολούμαι με την Apple. Οπότε πάω σύντομα σε Samsung (S5).
Δημοσίευση 11/01/2014 - 21:21
Εχω iphone, δεν εχω mobile data, δε θελω 3g. ΘΕΛΩ 2G
ειναι απλα τα πραγματα
Δημοσίευση 11/01/2014 - 21:50
You have pm
(Ο τιτανοτεραστιος !!!)
Κι εγώ θέλωωωω!!!!
Δημοσίευση 12/01/2014 - 09:58
Οκ δεν διαφωνώ αλλά σκέψου ότι τα δίκτυα στην Ελλάδα είναι σαν τα οδικά δίκτυα, δεν μπορείς λοιπόν να κατηγόρησεις την Φεράρι ότι δεν βγάζει αυτοκίνητο για το κολοκοτρονιτσι,Καταλαβαίνω που το πας, αλλά είσαι εντελώς λάθος, ή μάλλον η Apple είναι εντελώς λάθος. Τα κινητά της οφείλουν να πιάνουν όσο γίνεται καλύτερο σήμα, ακόμη και μόνο GSM, κάτι το οποίο πρέπει να προσφέρεται από τις σχετικές ρυθμίσεις του κινητού, ώστε να καλύπτεσαι και στις πιο δύσκολες περιοχές, όπως συμβαίνει και με τα περισσότερα κινητά του ανταγωνισμού. Διαφορετικά ας πουν ότι πουλάνε τα κινητά τους μόνο Αμερική και γενικά σε τεχνολογικά ανεπτυγμένα κράτη και δεν λαμβάνουν τα μέτρα τους για τα υπόλοιπα κράτη, για τα οποία καλύτερα.. "αγοράστε Samsung, HTC, ή κάποιο άλλο γενικά στην Ελλάδα και εκτός Αμερικής". Άσε που όταν λένε ότι λαμβάνουν σοβαρά το feedback των καταναλωτών να το εννοούν! Και όχι να μας γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι.. Τέλος, τώρα έχω Vodafone και όχι Cosmote, και τα προβλήματα είναι τα ίδια. Δεν είναι δικαιολογία όμως το θέμα της κάλυψης του παρόχου, όπως είπα. Επιπλέον όταν σε αναγκάζουν να συνδέεσαι με 3G, ακόμη και σε περιοχές που υπάρχει καλή κάλυψη, η κατανάλωση της μπαταρίας είναι αισθητά μεγαλύτερη, οπότε σου στερούν και την επιλογή να έχεις μεγαλύτερη αυτονομία αν το επιθυμείς και δεν σε ενδιαφέρει το 3G αυτή τη στιγμή. Αναφέρεται και αυτό το θέμα σαν παράπονο σε πολλά forums αν κοιτάξεις.
Όλοι οι παραπάνω λόγοι με έχουν εξοργίσει και βαρέθηκα πια να ασχολούμαι με την Apple. Οπότε πάω σύντομα σε Samsung (S5).
Εμείς λόγω του λάθος στημενου δικτύου αναγκαζόμαστε να περνούμε την Φεράρι κ να της βάζουμε κόφτη στην δεύτερη ταχύτητα γιατί δεν έχουμε δρόμους, αυτό κάνουμε με το downgrade carrier settings σε 2g...κ ειλικρινά δεν μπορείς να το καταλάβεις αν δεν δεις πως δουλεύει το iPhone στο lte της Αμερικής...
Δημοσίευση 12/01/2014 - 11:15
Το iphone δεν εχει επιλογη 2g χωρις το tweak
Δημοσίευση 12/01/2014 - 13:37
Τη φεραρι εχεις επιλογη να τη πας με 40.
Το iphone δεν εχει επιλογη 2g χωρις το tweak
τι Ferrari αν τιην πας με 40 μπουκοσε.....
αντι να κραζουμε τους παροχους μας που ειναι 100 χρονια πισω κραζουμε την αππλε που κοιταει να προχωρησει την τεχνολογια... θελουμε δεν θελουμε το 2g πρεπει να φυγει... οπως εφυγε το bluetooth one, οπως το usb 1 κτλ.... η τεχνολογια προχωραει.... εμας εδω οι παροχοι δεν προχωρανε
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 12/01/2014 - 18:12
Δημοσίευση 12/01/2014 - 18:47
Συνημμένα αρχεία
Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 12/01/2014 - 18:52
Δημοσίευση 12/01/2014 - 19:40
Η τεχνολογία εξελίσεται, εντάξει, δεν καταλαβαίνω όμως οτι του είναι τόσο δύσκολο μα βάλουν την επιλογή που επισυναπτω. Γιατί να κανει αυτόματη αλλαγή και να μην εχεις δυνατότητα εσυ μα επιλέγει τι χρειαζεσαι κάθε φορα;;; Γιατί ως γνωστόν, η apple ξέρει τι θέλω, εγώ όχι! Και μην πει κανένας παλι οτι φταίει το δίκτυο στην Ελλάδα, δεν είναι δικαιολογία αυτό. Η Ελλάδα δεν είναι η μονη "τριτοκοσμική" χώρα στην οποία εξάγει τηλέφωνα η Apple. Υπαρχουν κ αλλες. εκτός αν όλες έχουν άψογο δίκτυο εκτός απο την Ελλάδα.
απλα καποιοι πρεπει να 'πολεμανε' καποια πραγματα... πχ οπως με το flash, το flash ειχε θεματα και τινει να αντικατασταθει απο την html5, αν ολοι συνεχιζαν να φτιαχνουν σε flash δεν θα εφευγε ποτε... αν ομως καποιοι μεγαλοι κανουν την αρχη (οπως και γινετε) να το αφησουν στην ακρη αυτο σιγα σιγα θα σταματησει... ετσι πιστευω γινετε και με το 2g.. αποψη μου
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 12/01/2014 - 21:52
Το ότι το σημείο που είμαι έχει 5/5 2G και 2/5 3G δεν σημαίνει ότι θα πρέπει αναγκαστικά να δουλέψω με 2G επειδή εκεί έχει το πιο δυνατό σήμα. Με 2G πρακτικά δεν έχεις Ίντερνετ, τη στιγμή που αν είχα επιλογή να κλειδωςω σε 3G θα έκανα μια χαρά τη δουλειά μου και με 2/5 σήμα.
Δημοσίευση 12/01/2014 - 22:04
απλα καποιοι πρεπει να 'πολεμανε' καποια πραγματα... πχ οπως με το flash, το flash ειχε θεματα και τινει να αντικατασταθει απο την html5, αν ολοι συνεχιζαν να φτιαχνουν σε flash δεν θα εφευγε ποτε... αν ομως καποιοι μεγαλοι κανουν την αρχη (οπως και γινετε) να το αφησουν στην ακρη αυτο σιγα σιγα θα σταματησει... ετσι πιστευω γινετε και με το 2g.. αποψη μου
Αν υπήρχε παντού μονο κάλυψη 3G - 4G , συμφωνω ότι όλα θα ήταν καλά.
Και πολύ σωστά η Apple θα εκανε να δουλευε αυτόματα.
Απο τη στιγμή όμως που δεν ξερεις τι σημα υπάρχει σε κάθε χώρα , καλό είναι να φροντίζεις για όλους σου τους καταναλωτές.
Πίστεψε με , ότι και να κανει η Apple , οι πάροχοι θα συνεχίζουν να κανουν αυτό που "γουσταρουν".
Και γιατι επιμένω σε αυτο; Είναι απλό.
Η Apple, εδωσε 4G και μαζί έδωσε έγκριση στους παρόχους μας να δώσουν 4G στα iPhone 5 , χωρίς να εχει ελέγξει αν κατα τα αλλα το σήμα τους ήταν καλό σε όλα τα επίπεδα .
Εχει βαλει καποια Standards (τα οποία θεωρώ χαμηλά) , και αφου τα καλύπτουν παίρνουν άδειες να δώσουν την εκάστοτε αναβάθμιση στις συσκευές.
Ας συνέχιζε την πολιτική που εχει με το σήμα τώρα , αλλα ας υποχρέωνε και ας πίεζε τους παρόχους για καλύτερο σήμα , καλυτερες εγκαταστάσεις , καλύτερα όλα.
Διαφωνώ με τη μετριότητα σε τόσο σημαντικά θέματα. (Και δεν φταίει μονο η Apple , φταιμε και εμείς σαν καταναλωτές που δεν πιέζουμε και δεν απαιτούμε καλυτερες υπηρεσίες , φταίνε και οι πάροχοι που απλά κοιτάνε πως θα μας κοροιδέψουν).
Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 12/01/2014 - 22:04
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 101
0 μέλη, 101 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες