κατα ποσο διορθωνεται το lag στο iphone 4?
Αυτό δε θα διορθωθεί ποτέ..
Βαρύ το IOS 7 για το 4 και ταυτόχρονα το μεγαλύτερο φάουλ της Apple.
Δημοσίευση 15/01/2014 - 23:39
παιδια να ρωτησω κατι? ξερουμε περιπου ποτε βγαινει η 7.1 και κατα ποσο διορθωνεται το lag στο iphone 4?
Δημοσίευση 15/01/2014 - 23:43
Διαβάζω τόσες μέρες τα σχόλιά σας και έχω μπει στον κόπο δύο φορές να σας απαντήσω αλλά για κάποιον λόγο δεν θυμόμουν τον κωδικό μου. Τρίτη φορά σήμερα και τσουπ, άιμ χίαρ.
Μία ερώτηση. Σε ποια Ελλάδα ζείτε εσείς και σε ποια Ελλάδα ζω εγώ; Συγγνώμη κιόλας αλλά από μικρό μπεμπέ που ήμουν και τώρα που έχω γίνει κοτζάμ άνθρωπος, είμαι στην cosmote. iPhone από τα χέρια έχουν περάσει δύο. 4s και 5s. Με κανένα από τα δύο δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με το σήμα και επίσης μπορώ να πω ότι 4G όσο είμαι στην Αθήνα -βλέπετε σπουδάζω στο Μεσολόγγι- δουλεύει άψογα. Πολύ καλύτερα από ό,τι το περίμενα. Από την άλλη, εδώ στο Μεσολόγγι, μέσα στο σπίτι και έξω από αυτό, έχω 5 γραμμές, να με το συμπάθιο- 3G. Μπορώ να σας δείξω και screenshot.
Επίσης, έχουμε μια μανία οι άνθρωποι να χρησιμοποιούμε μονίμως λάθος λέξεις. Δεν μπορούμε να πούμε «διόρθωση» σε επόμενη έκδοση την έλλειψη του διακόπτη 3G σε 2G γιατί πολύ απλά η Apple, κι εγώ και πολλοί άλλοι εδώ μέσα δεν το θεωρούμε λάθος που χρειάζεται διόρθωση. Οπότε, πείτε το «θα ήθελα μία προσθήκη» ή γουατέβα. Ό,τι θέλετε. Απλά, λέω.
Επίσης, κάποιος φίλτατος στις περασμένες -μισό να το σκεφτώ 28 - 10 σελίδες on topic = 18- 18 σελίδες, λοιπόν, λέει ότι αν η Apple δεν συμμορφωθεί, θα πάει σε άλλη εταιρεία. Νομίζω στην Samsung -είπε κάτι και για HTC. Αυτό πάλι τι είναι; Απειλή; Πόσο χρονών είσαι; Ούτε εγώ στα 19 μου, μόλις, χρόνια δεν θα το έλεγα αυτό. Τι είναι η Apple; Το παιδί σου που αν δεν διαβάσει θα το βάλεις τιμωρία;
Τέλος, για να τελειώνουμε, η συγκεκριμένη συζήτηση, εν αντιθέσει με το τι πιστεύουν ορισμένοι, είναι σόου οφ τόπικ, και θα παρακαλούσα κι εγώ -όπως ήδη κάποιος άλλος ήδη έκανε- να σταματήσετε εδώ γιατί έχω κουραστεί να λαμβάνω τόσα e-mail από αυτό το θέμα και, ειλικρινά, δεν θέλω να σταματήσω να το παρακολουθώ. Στο θέμα μας, θα ήμασταν αν η Apple παρακολουθούσε τη συζήτηση. Δεν το κάνει, όμως.
Αυτά είχα να πω.
Άντε, και για να ελαφρύνω το κλίμα, ορίστε ένα βίντεο από το youtube που παρακολουθούσα πριν δημοσιεύσω εδώ. Ίσως αυτό ευθύνεται για την παρούσα δημοσίευση.
Δημοσίευση 15/01/2014 - 23:53
κοιτα δεν γινοταν να μην δωσει ενημερωση στο 4αρι διοτι ενα σορο κοσμος θα εμεναν ξεκρεμαστοι! νταξει δεν ειναι και τοσο δραματικα τα πραγματα πιστευω πως αν θελει η apple να διορθωσει το lag μπορει να το κανει, το θεμα ειναι κατα ποσο θα λυθουν τα προβληματα με την 7.1? ποτε περιπου το κοβουμε να βγαινει?
Δημοσίευση 15/01/2014 - 23:54
Μάρτιο.
Δημοσίευση 15/01/2014 - 23:54
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 15/01/2014 - 23:56
κοιτα δεν γινοταν να μην δωσει ενημερωση στο 4αρι διοτι ενα σορο κοσμος θα εμεναν ξεκρεμαστοι! νταξει δεν ειναι και τοσο δραματικα τα πραγματα πιστευω πως αν θελει η apple να διορθωσει το lag μπορει να το κανει, το θεμα ειναι κατα ποσο θα λυθουν τα προβληματα με την 7.1? ποτε περιπου το κοβουμε να βγαινει?
Γιατί δε γινόταν? Για να λένε πως έχουν τελευταίο iOS? Τότε ναι..
Ουσιαστικές διαφορές μη περιμένεις να δεις στο 4 με την 7.1 πάντως.
Δημοσίευση 16/01/2014 - 00:00
μακαρι να βελτιωθουν τα πραγματα εστω και λιγο! εμενα προσωπικα ναι θα με πειραζε αν δεν εδιναν την ios 7 στο 4αρι γτ ειναι κατι εντελως φρεσκο και δεν ηθελα να λειπει απ το κινητο μου! αυτο πιστευω νιωθουν και πολλοι αλλοι χρηστες του συγκεκριμενου iphone!
Δημοσίευση 16/01/2014 - 00:46
Διαβάζω τόσες μέρες τα σχόλιά σας και έχω μπει στον κόπο δύο φορές να σας απαντήσω αλλά για κάποιον λόγο δεν θυμόμουν τον κωδικό μου. Τρίτη φορά σήμερα και τσουπ, άιμ χίαρ.
Μία ερώτηση. Σε ποια Ελλάδα ζείτε εσείς και σε ποια Ελλάδα ζω εγώ; Συγγνώμη κιόλας αλλά από μικρό μπεμπέ που ήμουν και τώρα που έχω γίνει κοτζάμ άνθρωπος, είμαι στην cosmote. iPhone από τα χέρια έχουν περάσει δύο. 4s και 5s. Με κανένα από τα δύο δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με το σήμα και επίσης μπορώ να πω ότι 4G όσο είμαι στην Αθήνα -βλέπετε σπουδάζω στο Μεσολόγγι- δουλεύει άψογα. Πολύ καλύτερα από ό,τι το περίμενα. Από την άλλη, εδώ στο Μεσολόγγι, μέσα στο σπίτι και έξω από αυτό, έχω 5 γραμμές, να με το συμπάθιο- 3G. Μπορώ να σας δείξω και screenshot.
Επίσης, έχουμε μια μανία οι άνθρωποι να χρησιμοποιούμε μονίμως λάθος λέξεις. Δεν μπορούμε να πούμε «διόρθωση» σε επόμενη έκδοση την έλλειψη του διακόπτη 3G σε 2G γιατί πολύ απλά η Apple, κι εγώ και πολλοί άλλοι εδώ μέσα δεν το θεωρούμε λάθος που χρειάζεται διόρθωση. Οπότε, πείτε το «θα ήθελα μία προσθήκη» ή γουατέβα. Ό,τι θέλετε. Απλά, λέω.
Επίσης, κάποιος φίλτατος στις περασμένες -μισό να το σκεφτώ 28 - 10 σελίδες on topic = 18- 18 σελίδες, λοιπόν, λέει ότι αν η Apple δεν συμμορφωθεί, θα πάει σε άλλη εταιρεία. Νομίζω στην Samsung -είπε κάτι και για HTC. Αυτό πάλι τι είναι; Απειλή; Πόσο χρονών είσαι; Ούτε εγώ στα 19 μου, μόλις, χρόνια δεν θα το έλεγα αυτό. Τι είναι η Apple; Το παιδί σου που αν δεν διαβάσει θα το βάλεις τιμωρία;
Τέλος, για να τελειώνουμε, η συγκεκριμένη συζήτηση, εν αντιθέσει με το τι πιστεύουν ορισμένοι, είναι σόου οφ τόπικ, και θα παρακαλούσα κι εγώ -όπως ήδη κάποιος άλλος ήδη έκανε- να σταματήσετε εδώ γιατί έχω κουραστεί να λαμβάνω τόσα e-mail από αυτό το θέμα και, ειλικρινά, δεν θέλω να σταματήσω να το παρακολουθώ. Στο θέμα μας, θα ήμασταν αν η Apple παρακολουθούσε τη συζήτηση. Δεν το κάνει, όμως.
Αυτά είχα να πω.
Φιλαράκι το ότι εσύ δεν έχεις πρόβλημα με το σήμα όπου βρίσκεσαι ή κινείσαι και ότι δεν σε ενδιαφέρει η συγκεκριμένη διόρθωση, δεν σημαίνει ότι δεν έχει κανένας άλλος πρόβλημα και πολλούς μας ενδιαφέρει αυτή η διόρθωση στο επόμενο iOS release, αν γίνει. Και φυσικά όλοι γνωρίζουμε ότι εδώ δεν διαβάζει κανείς από την Apple. Αλλά προφανώς δεν ξέρεις, ούτε στο έχουν μάθει προφανώς οι γονείς σου ή εκεί που σπουδάζεις, ότι οι καταναλωτές και ο κόσμος γενικότερα μπορεί να έχουμε μεγάλη δύναμη αν περισσότεροι μαζί δώσουμε παρόμοιο feedback ή κάνουμε complaints στην Apple, και όχι μόνο σε αυτό το απλό θέμα αλλά και σε σοβαρότερα (π.χ. μέσω Greenpeace για ένα περιβαλλοντικό θέμα). Τέλος, το ότι θα πάμε Samsung ή HTC, προφανώς και δεν ενδιαφέρει κανένα και ούτε θα "συνετίσει" την Apple από εδώ μέσα, αλλά α) αν το κάνουμε πάλι πολλοί κάποιο μήνυμα μπορεί και να περάσουμε στο τέλος και στην Apple και β) το λέμε έτσι για το γμτ.(!) της υπόθεσης γιατί θέλουμε κάπου να το πούμε/γράψουμε το παράπονό μας, αν σε πειράζει και αυτό τι να πω.... ξύδι!
Τελευταία επεξεργασία από: Kostas75, 16/01/2014 - 00:46.
Δημοσίευση 16/01/2014 - 01:47
Φιλαράκι το ότι εσύ δεν έχεις πρόβλημα με το σήμα όπου βρίσκεσαι ή κινείσαι και ότι δεν σε ενδιαφέρει η συγκεκριμένη διόρθωση, δεν σημαίνει ότι δεν έχει κανένας άλλος πρόβλημα και πολλούς μας ενδιαφέρει αυτή η διόρθωση στο επόμενο iOS release, αν γίνει. Και φυσικά όλοι γνωρίζουμε ότι εδώ δεν διαβάζει κανείς από την Apple. Αλλά προφανώς δεν ξέρεις, ούτε στο έχουν μάθει προφανώς οι γονείς σου ή εκεί που σπουδάζεις, ότι οι καταναλωτές και ο κόσμος γενικότερα μπορεί να έχουμε μεγάλη δύναμη αν περισσότεροι μαζί δώσουμε παρόμοιο feedback ή κάνουμε complaints στην Apple, και όχι μόνο σε αυτό το απλό θέμα αλλά και σε σοβαρότερα (π.χ. μέσω Greenpeace για ένα περιβαλλοντικό θέμα). Τέλος, το ότι θα πάμε Samsung ή HTC, προφανώς και δεν ενδιαφέρει κανένα και ούτε θα "συνετίσει" την Apple από εδώ μέσα, αλλά α) αν το κάνουμε πάλι πολλοί κάποιο μήνυμα μπορεί και να περάσουμε στο τέλος και στην Apple και β) το λέμε έτσι για το γμτ.(!) της υπόθεσης γιατί θέλουμε κάπου να το πούμε/γράψουμε το παράπονό μας, αν σε πειράζει και αυτό τι να πω.... ξύδι!
Ακριβώς! Έχω σήμα! Άρα εσάς, ποιο είναι το πρόβλημά σας; Γιατί δεν έχετε σήμα ενώ εγώ έχω; Δεν θεωρώ ότι είστε πολλοί αυτοί που το θέλετε δεδομένου ότι η 7.1 θα είναι παγκόσμια και όχι τοπική. Μόνοι σας στις προηγούμενες σελίδες είπατε ότι άλλες χώρες δεν έχουν πρόβλημα και μπορώ να το επιβεβαιώσω κι εγώ αυτό. Όσο για το ποιος έχει τη δύναμη μπορώ να διαφωνήσω. Πάντα είχα διαφωνίες με τους γονείς μου πάνω σε αυτό το θέμα. Υποστήριζαν ότι κι εσύ, απλά, εγώ ποτέ δεν κατέβαζα αμάσητο ό,τι μου έλεγαν. Επίσης, σπουδάζω διοίκηση επιχειρήσεων οπότε ίσως το ξέρω παραπάνω από εσένα. Ξέρω ότι μία εταιρεία τόσο δυνατή όσο η Apple, δεν είναι τόσο εύκολο να πέσει από κάτι τέτοιο. Και το ξέρει και η ίδια. Είναι γνωστό πλέον ότι η Apple έχει ίσως το καλύτερο marketing αλλά και management που υπάρχει. Ο περισσότερος κόσμος, δεν ξέρει τι αγοράζει, καλώς ή κακώς. Και επίσης το ξέρει η Apple. Άρα, αν μαζευτείτε 100 άτομα και αρχίσετε την γκρίνια, η Apple μπορεί και να σας πει ότι... κρατάτε το κινητό σας λάθος. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το συγκεκριμένο δεν είναι κάτι τρανταχτό τόσο ώστε να πέσουν όλα τα βλέμματα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Εμένα περισσότερο από όλα μου την έδωσε το θέμα αλλαγής εταιρείας και όχι γιατί είμαι apple fanboy και τέτοιες πα*****ς, αλλά γιατί όπως προείπα μου φάνηκε παιδικό αυτό το S5 που το είδα γραμμένο 5 φορές σε κάθε σελίδα. Θα μπορούσατε να πείτε ένα «Δεν θέλω η Apple να με κάνει να αλλάξω εταιρεία». Αυτό ναι, είναι παράπονο. Το θα πάω στη samsung αν βγάλει αλουμίνιο διαφορετικά στην htc μου ακούγεται παιδικό του τύπου «αν δεν μου πάρεις παγωτό, δεν θα διαβάσω». Συν του ότι, έχεις δει τι έχει βγάλει η Sony; Το είδες το καινούργιο μικρό ΘΕΟ που έβγαλε με όνομα Sony Xperia Z1 Compact; Επιτέλους, μία ναυαρχίδα σε μικρό μέγεθος από μία άλλη εταιρεία. Μόνο η Apple το έκανε αυτό. Και είναι και αλουμινένιο, και αδιάβροχο, και 21mp κάμερα, και κάτω από 500€ (στο σκρουτζ σίγουρα πιο κάτω). Και μην μιλάς σε εμένα για παράπονα! Ο κολλητός μου έφτιαξε μία μπλούζα με κάτι γράμματα πιο χιουτζ πεθαίνει που γράφουν green...ιάρης με πράσινο χρώμα. Έξυπνο, δεν μπορείς να πεις. Οπότε όχι, δεν μου επιτρέπεται να με πειράζει. Όσο για το ξύδι, απλά με κέρδισες. Μαζοχισμός βλέπεις, κακιασμένος άνθρωπος -θα περάσει με τα χρόνια μου λένε.
Δημοσίευση 16/01/2014 - 11:33
ετσι μπραβο. επανασταση ολοι!!
εδω το siri δεν εχει ελληνικα και εσυ λες να βγαλει η apple " διορθωση " για μια αγορα οπως ειναι η Ελλαδα...
"την Κυριακη ολοι μαζι στο συνταγμα για διαμαρτυρια κατα της apple , των παροχων κινητης και της πλουτοκρατιας."
Δημοσίευση 16/01/2014 - 11:36
ετσι μπραβο. επανασταση ολοι!!
εδω το siri δεν εχει ελληνικα και εσυ λες να βγαλει η apple " διορθωση " για μια αγορα οπως ειναι η Ελλαδα..."την Κυριακη ολοι μαζι στο συνταγμα για διαμαρτυρια κατα της apple , των παροχων κινητης και της πλουτοκρατιας."
ολοι εξω απο τα apple store... αααα δεν εχει
Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 16/01/2014 - 11:36.
Δημοσίευση 16/01/2014 - 11:43
δειτε και ενα review απο iphone 4 ios 7.1 beta 3 να δειτε πως παει πανω κατω
http://www.youtube.c...h?v=aHRu_PJtV70
Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 16/01/2014 - 11:43.
Δημοσίευση 16/01/2014 - 13:29
Αυτά είχα να πω.
Άντε, και για να ελαφρύνω το κλίμα, ορίστε ένα βίντεο από το youtube που παρακολουθούσα πριν δημοσιεύσω εδώ. Ίσως αυτό ευθύνεται για την παρούσα δημοσίευση.
Δημοσίευση 16/01/2014 - 15:18
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες