Πω πω τρολαρισμα αυτό το τοπικ...
Να μπει και κάνας άσχετος και να σας πιστέψει κιόλας.
Ου να μου χαθείτε παλιοτρολια! :Ρ
Δημοσίευση 14/12/2013 - 19:39
Πω πω τρολαρισμα αυτό το τοπικ...
Να μπει και κάνας άσχετος και να σας πιστέψει κιόλας.
Ου να μου χαθείτε παλιοτρολια! :Ρ
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 14/12/2013 - 19:39
Για "αυτα" ΘΑ "ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ" σε "καποιον" ΠΟΥ ξερει απο *μηλοφωνα* ή στην "*ΑΔΕΡΦΗ*" του.
ευχαριστω πολυ φιλε...ελπιζω να βγαλω ακρη γιατι μετα θα αναγκαστω να βγαλω το λυκο το HTC HD2 LEO απο το συρταρι...
Δημοσίευση 14/12/2013 - 20:38
Ω ρε φιλε τι μου θυμησες τωρα, htc hd2 leo !!!!ευχαριστω πολυ φιλε...ελπιζω να βγαλω ακρη γιατι μετα θα αναγκαστω να βγαλω το λυκο το HTC HD2 LEO απο το συρταρι...
Δημοσίευση 14/12/2013 - 20:48
χαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα!!!!!!!!!!!!Απο αυτονομία πως παει η Beta 2? ειναι αυξημένοι οι χρόνοι; Πόσες μέρες σας κρατάει;
Δημοσίευση 14/12/2013 - 21:38
Δημοσίευση 14/12/2013 - 23:38
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 15/12/2013 - 02:24
Το downgrade του carrier που αναφερεται στο παρακατω θεμα δε σε βοηθαει;
http://www.iphonehel...ύτερη-μπαταρία)
Δεν είναι σοβαρή λύση αυτή, έχω πάρει κινητό με δυνατότητα LTE/4G και θα το χρησιμοποιώ ως 3G γιατί η Apple.. μην πω τώρα τι(!).. Αν ήταν έτσι ας κρατούσαμε τα iPhone 4 και 4S και να μην πηγαίναμε ποτέ σε 5-άρι. Ευτυχώς έχω βρει το workaround solution που περιγράφω στο thread που παρέθεσα και έτσι δεν χάνω κλήσεις όπου υπάρχει κακή κάλυψη 3G, ενώ ταυτόχρονα έχω και LTE όπου υπάρχει κάλυψη και όταν το θελήσω.
Περιμένω άμεση διόρθωση από την Apple σε επερχόμενο νέο iOS release και για αυτό το λόγο κυρίως κοιτάω με ενδιαφέρον κάθε νέο release και ελπίζω. Φυσικά και με ενδιαφέρουν και άλλα νέα features και καινοτομίες, αλλά είναι όλα δευτερεύοντα σε σχέση με το σωστό σήμα στο κινητό μου για να μπορώ να μιλάω απροβλημάτιστα και να μην χάνω κλήσεις, που αυτοί είναι και οι κυριότεροι λόγοι της ύπαρξης ενός κινητού (αλλιώς ας πάρουμε όλοι iPod και ας ξεχάσουμε τα iPhones).
Δημοσίευση 15/12/2013 - 03:08
Άντε για να μπορέσω να πάω επιτέλους στο iOS 7 που έχει και ωραίες και χρήσιμες καινοτομίες κατά τα άλλα και να ξεκολλήσω από το iOS 6.1.2.
Δημοσίευση 15/12/2013 - 07:52
Ε αφού τα λέμε όλα να πω και εγώ με την σειρά μου πώς μετά την αναβάθμιση της ρετίνα και του Touch iD έχει γίνει άλλο κινητό!!!
ΑPpLe RuuUuuleEs!!!!!!!!
Μου πήρε λίγη ώρα στο DowNLoAd αλλά άξιζε!!!!
@CaLi@
Δημοσίευση 15/12/2013 - 10:15
το update αυτό είναι η χριστουγενιατικη εκπληξη της apple. Μετα την εγκατασταση της beta στο 5αρακι μου, αναβοσβήνει απο πίσω το μηλαράκι. Φοβερο?
Δημοσίευση 15/12/2013 - 10:37
Παιδια ποια beta2 κατεβαζω για το ευρωπαικο 5s μου. Την gsm ή την cdma;
Και αν μπορειτε στειλτε κανενα link. Thanks
Τελευταία επεξεργασία από: polakis, 15/12/2013 - 10:39
Δημοσίευση 15/12/2013 - 10:41
Είμαι off-topic το ξέρω αλλα επειδή το προηγούμενο 3GS το "πήρε" η θάλασσα , στο 5S έχουν κάνει fix to πρόβλημα βαθμονόμησης των αισθητήρων κίνησης ( αλφάδι, επιταχυνσιόμετρο, πυξίδα και γυροσκόπιο);;;;;; Αξίζει η αγορά του;;;
Δημοσίευση 15/12/2013 - 10:41
κατσε καλύτερα να βγει η επίσημη και μη μπλεκεις με τις μπετα.Παιδια ποια beta2 κατεβαζω για το ευρωπαικο 5s μου. Την gsm ή την cdma;
Και αν μπορειτε στειλτε κανενα link. Thanks
Δημοσίευση 15/12/2013 - 10:42
ολα έχουν διορθωθεί με την 7.0.4Είμαι off-topic το ξέρω αλλα επειδή το προηγούμενο 3GS το "πήρε" η θάλασσα , στο 5S έχουν κάνει fix to πρόβλημα βαθμονόμησης των αισθητήρων κίνησης ( αλφάδι, επιταχυνσιόμετρο, πυξίδα και γυροσκόπιο);;;;;; Αξίζει η αγορά του;;;
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες