Ακομα κι αν βγω offtopic πρεπει να σε ρωτησω: Μενεις και χρησιμοποιεις 4G στην Ελλαδα? Αν ναι, ποση ειναι η ταχυτητα download που πιανεις? Αν ειναι πολυ περισσοτερη απο 15 mbps (τοσο πιανω με 3g στην Αθηνα), σε ποια εφαρμογη του iphone βλεπεις σοβαρο πλεονεκτημα του 4g, παρα την πιο ενεργοβορα φυση του?
Φίλε μου 43.49 Mbps Download και 34.64 Mbps Upload μετρήσεις με Speed Test και η διαφορά σε οποιαδήποτε εφαρμογή που χρησιμοποιεί δεδομένα από Internet ή πόσο μάλλον σε οποιοδήποτε download είναι εμφανέστατη, όποιος γνωρίζει τα βασικά και έχει μια κάποια εμπειρία το βλέπει. Καμία σχέση με 3G, το LTE/4G είναι το μέλλον ότι και αν λέμε ότι δεν μας νοιάζει και άσχετα με το αν προχωράει το project για την εξάπλωσή του με ταχύτητες χελώνας, ιδίως από Vodafone, ή δεν υπάρχει καν στην Wind.
Φυσικά και για εμένα είναι πιο σημαντικό να μιλάω με όσο γίνεται καλύτερη ποιότητα και να μην χάνω κλήσεις, για αυτό και μένω στο iOS 6.1.2 με JB (συν την κατάλληλη εφαρμογή, Battery Doctor Pro, παλιά έκδοση με 3G switch) και δεν πάω σε iOS 7 με Carrier downgrade και ας χάνω τα νέα features του iOS 7 για την ώρα, γιατί θέλω να έχω όλα τα βασικά για εμένα, δηλαδή και καλό σήμα GSM όταν θέλω να μιλάω σε περιοχές με χαμηλό σήμα 3G και μεγάλες ταχύτητες LTE/4G όπου υπάρχει κάλυψη. Τώρα αν για σένα είναι πιο σημαντικό να έχεις το iOS 7 με τα νέα features και να μην έχεις ποτέ την δυνατότητα για LTE/4G είναι σεβαστό και είναι δικό σου θέμα.
Τελευταία επεξεργασία από: Kostas75, 16/12/2013 - 17:09