Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 12 ψήφοι

iOS 7.1: Διαθέσιμη η beta στους developers

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
738 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#226   Panagiotis477

Panagiotis477

iPH newbie

• 52 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 16/12/2013 - 15:17

Παιδιά, να πω κάτι θέλω εδώ και μέρες σχετικά με το πολύ λευκό και το μαύρο που θέλετε κλπ.

Νομίζω ότι το μαύρο σε retina οθόνες καίει περισσότερο από ό,τι το λευκό και αυτό λόγω της τεχνολογίας της.

Τα pixel υγρών κρυστάλλων (lcd) καίνε περισσότερο ρεύμα σε μαύρο παρά σε λευκό οπότε το μαύρο θα καταναλώνει περισσότερη μπαταρία.

Δεν είναι σαν τις amoled οθόνες που χρησιμοποιεί η samsung όπου το μαύρο δεν καίει τίποτα γιατί στην ουσία όπου υπάρχει μαύρο, κλείνουν τα Pixels.

Ξαναλέω, νομίζω. Δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει οπότε διαψεύστε με, με επιχειρήματα μόνο!  :lol:  :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#227   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 16/12/2013 - 17:06

Ακομα κι αν βγω offtopic πρεπει να σε ρωτησω: Μενεις και χρησιμοποιεις 4G στην Ελλαδα? Αν ναι, ποση ειναι η ταχυτητα download που πιανεις? Αν ειναι πολυ περισσοτερη απο 15 mbps (τοσο πιανω με 3g στην Αθηνα), σε ποια εφαρμογη του iphone βλεπεις σοβαρο πλεονεκτημα του 4g, παρα την πιο ενεργοβορα φυση του?

Φίλε μου 43.49 Mbps Download και 34.64 Mbps Upload μετρήσεις με Speed Test και η διαφορά σε οποιαδήποτε εφαρμογή που χρησιμοποιεί δεδομένα από Internet ή πόσο μάλλον σε οποιοδήποτε download είναι εμφανέστατη, όποιος γνωρίζει τα βασικά και έχει μια κάποια εμπειρία το βλέπει. Καμία σχέση με 3G, το LTE/4G είναι το μέλλον ότι και αν λέμε ότι δεν μας νοιάζει και άσχετα με το αν προχωράει το project για την εξάπλωσή του με ταχύτητες χελώνας, ιδίως από Vodafone, ή δεν υπάρχει καν στην Wind.

Φυσικά και για εμένα είναι πιο σημαντικό να μιλάω με όσο γίνεται καλύτερη ποιότητα και να μην χάνω κλήσεις, για αυτό και μένω στο iOS 6.1.2 με JB (συν την κατάλληλη εφαρμογή, Battery Doctor Pro, παλιά έκδοση με 3G switch) και δεν πάω σε iOS 7 με Carrier downgrade και ας χάνω τα νέα features του iOS 7 για την ώρα, γιατί θέλω να έχω όλα τα βασικά για εμένα, δηλαδή και καλό σήμα GSM όταν θέλω να μιλάω σε περιοχές με χαμηλό σήμα 3G και μεγάλες ταχύτητες LTE/4G όπου υπάρχει κάλυψη. Τώρα αν για σένα είναι πιο σημαντικό να έχεις το iOS 7 με τα νέα features και να μην έχεις ποτέ την δυνατότητα για LTE/4G είναι σεβαστό και είναι δικό σου θέμα. 

Τελευταία επεξεργασία από: Kostas75, 16/12/2013 - 17:09

#228   Panagiotis477

Panagiotis477

iPH newbie

• 52 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 16/12/2013 - 17:10

Φίλε μου 43.49 Mbps Download και 34.64 Mbps Upload μετρήσεις με Speed Test και η διαφορά σε οποιαδήποτε εφαρμογή που χρησιμοποιεί δεδομένα από Internet ή πόσο μάλλον σε οποιοδήποτε download είναι εμφανέστατη, όποιος γνωρίζει τα βασικά και έχει μια κάποια εμπειρία το βλέπει. Καμία σχέση με 3G, το LTE/4G είναι το μέλλον ότι και αν λέμε ότι δεν μας νοιάζει και άσχετα με το αν προχωράει το project για την εξάπλωσή του με ταχύτητες χελώνας, ιδίως από Vodafone, ή δεν υπάρχει καν στην Wind.

Φυσικά και για εμένα είναι πιο σημαντικό να μιλάω με όσο γίνεται καλύτερη ποιότητα και να μην χάνω κλήσεις, για αυτό και μένω στο iOS 6.1.2 με JB (συν την κατάλληλη εφαρμογή, Battery Doctor Pro, παλιά έκδοση με 3G switch) και δεν πάω σε iOS 7 με Carrier downgrade και ας χάνω τα νέα features του iOS 7 για την ώρα, γιατί θέλω να έχω όλα τα βασικά για εμένα, δηλαδή και καλό σήμα GSM όταν θέλω να μιλάω σε περιοχές με χαμηλό σήμα 3G και μεγάλες ταχύτητες LTE/4G όπου υπάρχει κάλυψη. Τώρα αν για σένα είναι πιο σημαντικό να έχεις το iOS 7 με τα νέα features και να μην έχεις ποτέ την δυνατότητα για LTE/4G είναι σεβαστό και είναι δικό σου θέμα. 

Γιατί downgrade; 15,5 δεν είναι η τελευταία έκδοση;

#229   dedalos

dedalos

iPH Member

• 273 μηνύματα

Δημοσίευση 16/12/2013 - 20:12

Αναρτημένη εικόνα

Δυστυχώς και restore as new η beta 2 είναι χάλια στο θέμα της μπαταρίας.

Και για όσους ξανά ρωτήσουν πάντα είχα πάνω από 8 ώρες χρήση εάν η αναμονή ήταν κάτω από 24 ώρες.

#230   dedalos

dedalos

iPH Member

• 273 μηνύματα

Δημοσίευση 16/12/2013 - 20:28

Αναρτημένη εικόνα

Μπαταρία με την beta 1.

#231   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 16/12/2013 - 20:43

απλα στην δευτερη εικονα η χρηση ειναι πιο πολυ σαν ipod ενω στην πρωτη κανονικη χρηση με ολα.....
αυτο.

Τελευταία επεξεργασία από: vdkour, 16/12/2013 - 20:49

#232   airbus

airbus

iPH Member

• 267 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 16/12/2013 - 20:56

Εννοειτε οτι σαν ipod τρωει ελαχιστα. Καμια σχεση το ipod με το να μιλας η να σερφαρεις με 3g η κληση facetime η games

#233   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.175 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 16/12/2013 - 21:37

ρε παιδιά γιατί να αφαιρέσει το μαύρο πληκτρολόγιο στη beta2 ?

ωραίο ήταν

#234   nikos22

nikos22

iPH User

• 133 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 16/12/2013 - 22:04

Ναι ξερω τι εχεις κανει φιλε Κωστα. Το εχω διαβασει στο αναλογο thead. Και για καποιον που θελει και τις 2 επιλογες ειναι η αρτιοτερη λυση! Και δεν διαφωνω οτι το 4g ειναι το μελλον! Αλλα οπως το λες και εσυ, στο παρον η εφαρμογη του ειναι ακομα σε αρχικα σταδια. Αθηνα μενω και πιανω και 4g και εχω πανω κατω 3,5 gb δεδομενα στη cosmote (φοιτητικο βλεπεις!). Αλλα στο iPhone πού θα χρειαστεις ταχυτητα download 3mb/sec? Για να διαβαζεις ειδησεις και email? Ακομα και για παρακολουθηση video το 3g ειναι υπεραρκετο! Και θα μου πεις για να κατεβαζεις γρηγορα εφαρμογες? Αν δεν υπηρχε ο περιορισμος για τις μεγαλυτερες απο 100mb θα σου ελεγα ισως! 

Συγνωμη και παλι για το offtopic! To ληγω εδω!

#235   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 17/12/2013 - 00:30

Ναι ξερω τι εχεις κανει φιλε Κωστα. Το εχω διαβασει στο αναλογο thead. Και για καποιον που θελει και τις 2 επιλογες ειναι η αρτιοτερη λυση! Και δεν διαφωνω οτι το 4g ειναι το μελλον! Αλλα οπως το λες και εσυ, στο παρον η εφαρμογη του ειναι ακομα σε αρχικα σταδια. Αθηνα μενω και πιανω και 4g και εχω πανω κατω 3,5 gb δεδομενα στη cosmote (φοιτητικο βλεπεις!). Αλλα στο iPhone πού θα χρειαστεις ταχυτητα download 3mb/sec? Για να διαβαζεις ειδησεις και email? Ακομα και για παρακολουθηση video το 3g ειναι υπεραρκετο! Και θα μου πεις για να κατεβαζεις γρηγορα εφαρμογες? Αν δεν υπηρχε ο περιορισμος για τις μεγαλυτερες απο 100mb θα σου ελεγα ισως! 

Συγνωμη και παλι για το offtopic! To ληγω εδω!

Δεν είναι ακριβώς και off topic, γιατί είναι μια διόρθωση που περιμένω πως και πως από την Apple, όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα και πρέπει να γίνει σαφές κάπως στην Apple ότι δεν είναι κάτι ασήμαντο για εμάς αυτό το πρόβλημα. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, it sucks.... ότι είμαστε αναγκασμένοι με ένα κινητό τεχνολογίας 4G να πρέπει να διαλέξουμε ανάμεσα σε: α) καλό σήμα GSM όπου δεν υπάρχει κάλυψη 3G και δυνατότητα μόνο μέχρι 3G ταχύτητες χωρίς δυνατότητα για LTΕ/4G (όπου υπάρχει κάλυψη), ή β) δυνατότητα για LTE/4G (όπου υπάρχει κάλυψη), με κίνδυνο συχνά όμως να μην έχουμε σήμα για κλήσεις GSM, όπου δεν υπάρχει καλή κάλυψη ούτε καν σε 3G. Το πρόβλημα ΠΡΕΠΕΙ να το διορθώσει η Apple, είναι τραγικό κατά τη γνώμη μου να πρέπει να διαλέξουμε ανάμεσα στα (α) και (β)!!!!.........

#236   dedalos

dedalos

iPH Member

• 273 μηνύματα

Δημοσίευση 17/12/2013 - 01:27

απλα στην δευτερη εικονα η χρηση ειναι πιο πολυ σαν ipod ενω στην πρωτη κανονικη χρηση με ολα.....
αυτο.

Εννοειτε οτι σαν ipod τρωει ελαχιστα. Καμια σχεση το ipod με το να μιλας η να σερφαρεις με 3g η κληση facetime η games

Ίδιες χρήσεις έχουν και τα δυο.
Chat, messages, browser, YouTube, ελάχιστα η καθόλου τηλεφωνήματα 2G πάντα, ελάχιστη μουσική, FaceTime, και καθόλου games.

#237   dali13gr

dali13gr

iPH newbie

• 62 μηνύματα
  • Twitter:@dali13gr

Δημοσίευση 19/12/2013 - 01:58

Δεν είναι ακριβώς και off topic, γιατί είναι μια διόρθωση που περιμένω πως και πως από την Apple, όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα και πρέπει να γίνει σαφές κάπως στην Apple ότι δεν είναι κάτι ασήμαντο για εμάς αυτό το πρόβλημα. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, it sucks.... ότι είμαστε αναγκασμένοι με ένα κινητό τεχνολογίας 4G να πρέπει να διαλέξουμε ανάμεσα σε: α) καλό σήμα GSM όπου δεν υπάρχει κάλυψη 3G και δυνατότητα μόνο μέχρι 3G ταχύτητες χωρίς δυνατότητα για LTΕ/4G (όπου υπάρχει κάλυψη), ή β) δυνατότητα για LTE/4G (όπου υπάρχει κάλυψη), με κίνδυνο συχνά όμως να μην έχουμε σήμα για κλήσεις GSM, όπου δεν υπάρχει καλή κάλυψη ούτε καν σε 3G. Το πρόβλημα ΠΡΕΠΕΙ να το διορθώσει η Apple, είναι τραγικό κατά τη γνώμη μου να πρέπει να διαλέξουμε ανάμεσα στα (α) και (β)!!!!.........

Να ρωτήσω κάτι πάνω σ' αυτό: Γιατί όλοι αναφέρουν ότι έχουν πρόβλημα με την υπάρχουσα υλοποίηση της Apple; Εγώ κανονικά βλέπω 2G σε περιοχές που δεν παίζει το 3G.

#238   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.427 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 19/12/2013 - 02:23

Να ρωτήσω κάτι πάνω σ' αυτό: Γιατί όλοι αναφέρουν ότι έχουν πρόβλημα με την υπάρχουσα υλοποίηση της Apple; Εγώ κανονικά βλέπω 2G σε περιοχές που δεν παίζει το 3G.

Υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις γι αυτο πρώτα απ´ όλα για να βλέπεις 4g πρέπει να εχεις iPhone 5 ή 5s ή 5c αν εχεις ένα απο αυτά τότε πρέπει να εχεις η Vodafone ή Cosmote μόνο εκεί εμφανίζει αυτούς τους διακόπτες αν εχεις Wind (όπως εγώ) σου δείχνει διακόπτη για δεδομένα (2g) ή 3G αν όμως βάλεις voda η Cosmote σου εμφανίζει διακόπτη για 3G ή 4g μόνο...εκτός αν εχεις κάνει το downgrade των carrier settings που υπάρχει στο forum να εχεις δηλαδή 2g ή 3g ενώ εχεις τις δυο εταιρίες που έχουν (λέμε τώρα) 4g στην Ελλάδα....αυτά...

Knowledge Is Power

#239   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 19/12/2013 - 02:30

Με το τελευταίο Carrier και την υποστήριξη 4G, σε 2G θα σε γυρίσει μόνο όταν δεν υπάρχει κάλυψη 3G.

To 3G είναι μόνιμα εν/ποιημένο για τις κλήσεις. Το οποίο και καταναλώνει. Δεν υπάρχει διακόπτης γι αυτό, παρα μόνο για το 4G.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#240   dali13gr

dali13gr

iPH newbie

• 62 μηνύματα
  • Twitter:@dali13gr

Δημοσίευση 19/12/2013 - 08:19

Με το τελευταίο Carrier και την υποστήριξη 4G, σε 2G θα σε γυρίσει μόνο όταν δεν υπάρχει κάλυψη 3G.

To 3G είναι μόνιμα εν/ποιημένο για τις κλήσεις. Το οποίο και καταναλώνει. Δεν υπάρχει διακόπτης γι αυτό, παρα μόνο για το 4G.

Το γνωρίζω αυτό απλά απόρησα γιατί έτσι όπως το γράφουν οι περισσότεροι είναι σαν να μην έχουν καθόλου σήμα όταν δεν υπάρχει κάλυψη 3G/4G.

Όσο για τη μπαταρία, συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια :) Φορτιστής στο αμάξι και άγιος ο θεός.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες