Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 12 ψήφοι

iOS 7.1: Διαθέσιμη η beta στους developers

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
738 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#361   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 12/01/2014 - 22:33

Αν υπήρχε παντού μονο κάλυψη 3G - 4G , συμφωνω ότι όλα θα ήταν καλά.

Και πολύ σωστά η Apple θα εκανε να δουλευε αυτόματα.

Απο τη στιγμή όμως που δεν ξερεις τι σημα υπάρχει σε κάθε χώρα , καλό είναι να φροντίζεις για όλους σου τους καταναλωτές.

Πίστεψε με , ότι και να κανει η Apple , οι πάροχοι θα συνεχίζουν να κανουν αυτό που "γουσταρουν".

Και γιατι επιμένω σε αυτο; Είναι απλό.

Η Apple, εδωσε 4G και μαζί έδωσε έγκριση στους παρόχους μας να δώσουν 4G στα iPhone 5 , χωρίς να εχει ελέγξει αν κατα τα αλλα το σήμα τους ήταν καλό σε όλα τα επίπεδα .

Εχει βαλει καποια Standards (τα οποία θεωρώ χαμηλά) , και αφου τα καλύπτουν παίρνουν άδειες να δώσουν την εκάστοτε αναβάθμιση στις συσκευές.

Ας συνέχιζε την πολιτική που εχει με το σήμα τώρα , αλλα ας υποχρέωνε και ας πίεζε τους παρόχους για καλύτερο σήμα , καλυτερες εγκαταστάσεις , καλύτερα όλα.

Διαφωνώ με τη μετριότητα σε τόσο σημαντικά θέματα. (Και δεν φταίει μονο η Apple , φταιμε και εμείς σαν καταναλωτές που δεν πιέζουμε και δεν απαιτούμε καλυτερες υπηρεσίες , φταίνε και οι πάροχοι που απλά κοιτάνε πως θα μας κοροιδέψουν).

Ακριβώς αυτό, δεν έπρεπε να δώσει 4g στην κοσμοτε αλλά ας όψετε η tmobile που ναι από πίσω...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#362   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 12/01/2014 - 22:36

Ακριβώς αυτό, δεν έπρεπε να δώσει 4g στην κοσμοτε αλλά ας όψετε η tmobile που ναι από πίσω...

Σε κανέναν δεν έπρεπε να δώσει στην Ελλάδα. Αλήθεια ώρες ώρες νιώθω οτι η wind είναι η καλυτερη όλων.

Εδωσε 4G για λόγους marketing και για να εχω τον κάθε άσχετο στο κέντρο εξυπηρέτησης να μου λεει όταν κανω παράπονα για το σημα :

"Μην συγκρίνετε την Ελλάδα με τις άλλες χώρες , εμείς πια τρεχουμε σε ταχυτητες 4G" [/offtopic]

Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 12/01/2014 - 22:36

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#363   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 13/01/2014 - 01:37

Η τεχνολογία εξελίσεται, εντάξει, δεν καταλαβαίνω όμως οτι του είναι τόσο δύσκολο μα βάλουν την επιλογή που επισυναπτω. Γιατί να κανει αυτόματη αλλαγή και να μην εχεις δυνατότητα εσυ μα επιλέγει τι χρειαζεσαι κάθε φορα;;; Γιατί ως γνωστόν, η apple ξέρει τι θέλω, εγώ όχι! Και μην πει κανένας παλι οτι φταίει το δίκτυο στην Ελλάδα, δεν είναι δικαιολογία αυτό. Η Ελλάδα δεν είναι η μονη "τριτοκοσμική" χώρα στην οποία εξάγει τηλέφωνα η Apple. Υπαρχουν κ αλλες. εκτός αν όλες έχουν άψογο δίκτυο εκτός απο την Ελλάδα.

ΑΚΡΙΒΩΣ!!!

απλα καποιοι πρεπει να 'πολεμανε' καποια πραγματα... πχ οπως με το flash, το flash ειχε θεματα και τινει να αντικατασταθει απο την html5, αν ολοι συνεχιζαν να φτιαχνουν σε flash δεν θα εφευγε ποτε... αν ομως καποιοι μεγαλοι κανουν την αρχη (οπως και γινετε) να το αφησουν στην ακρη αυτο σιγα σιγα θα σταματησει... ετσι πιστευω γινετε και με το 2g.. αποψη μου

Δεν "πολεμάει" κανείς κάποια εξέλιξη ή την πρόοδο, απλά έτσι είναι τα πράγματα στην Ελλάδα (και σε άλλες χώρες) όσο αφορά το σήμα. Επιπλέον, όπως πάλι ήδη επεσήμανα, δεν είναι μόνο το θέμα της κάλυψης, της ποιοτικής ομιλίας και των χαμένων κλήσεων που μπορεί να προκύψουν και τα οποία είναι σοβαρότατα θέματα, αλλά και το θέμα επιλογής ΜΟΥ, για την αυτονομία της συσκευής μου, μπορεί, ακόμη και αν έχω full 3G/4G σήμα παντού, να θέλω αυτή τη στιγμή μόνο να κάνω και να δέχομαι κλήσεις και να έχω την μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, οπότε δεν με ενδιαφέρει το 3G/4G, ούτε καν τα δεδομένα με 2G (GPRS), οπότε θέλω και γουστάρω να δουλεύω μόνο με GSM(!), δεν καταλαβαίνω γιατί να μου το απαγορεύει κάποιος και στην συγκεκριμένη περίπτωση η Apple, με την απουσία της συγκεκριμένης ρύθμισης.

Γενικά παιδιά σταματήστε επιτέλους να δικαιολογείτε τα ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ και να μιλάτε και καλά για επιλογή "προόδου" και "εξέλιξης" από την Apple που "κοιτάει μπροστά" και να "κράξουμε τους παρόχους αντί της Apple", καταλάβετέ το πια ότι το θέμα ΔΕΝ έχει να κάνει με τους παρόχους, αλλά με την στέρηση ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΟΥ από την Apple, ανεξάρτητα αν ο πάροχος μου δώσει ακόμη και ΠΑΝΤΟΥ 4G!!

#364   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα

Δημοσίευση 13/01/2014 - 05:49

ΑΚΡΙΒΩΣ!!!

Δεν "πολεμάει" κανείς κάποια εξέλιξη ή την πρόοδο, απλά έτσι είναι τα πράγματα στην Ελλάδα (και σε άλλες χώρες) όσο αφορά το σήμα. Επιπλέον, όπως πάλι ήδη επεσήμανα, δεν είναι μόνο το θέμα της κάλυψης, της ποιοτικής ομιλίας και των χαμένων κλήσεων που μπορεί να προκύψουν και τα οποία είναι σοβαρότατα θέματα, αλλά και το θέμα επιλογής ΜΟΥ, για την αυτονομία της συσκευής μου, μπορεί, ακόμη και αν έχω full 3G/4G σήμα παντού, να θέλω αυτή τη στιγμή μόνο να κάνω και να δέχομαι κλήσεις και να έχω την μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, οπότε δεν με ενδιαφέρει το 3G/4G, ούτε καν τα δεδομένα με 2G (GPRS), οπότε θέλω και γουστάρω να δουλεύω μόνο με GSM(!), δεν καταλαβαίνω γιατί να μου το απαγορεύει κάποιος και στην συγκεκριμένη περίπτωση η Apple, με την απουσία της συγκεκριμένης ρύθμισης.

Γενικά παιδιά σταματήστε επιτέλους να δικαιολογείτε τα ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ και να μιλάτε και καλά για επιλογή "προόδου" και "εξέλιξης" από την Apple που "κοιτάει μπροστά" και να "κράξουμε τους παρόχους αντί της Apple", καταλάβετέ το πια ότι το θέμα ΔΕΝ έχει να κάνει με τους παρόχους, αλλά με την στέρηση ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΟΥ από την Apple, ανεξάρτητα αν ο πάροχος μου δώσει ακόμη και ΠΑΝΤΟΥ 4G!!

Σορρυ φίλος, εσύ μπορεί να θες να κυκλοφορείς κ με άμαξα μέσα στην Αθήνα, όπως γίνονταν παλιά κ στην νέα Υόρκη κ στο Λονδίνο...δεν αλλάζει τα δεδομένα..;)

#365   jimiraklio

jimiraklio

iPH newbie

• 64 μηνύματα
  • Twitter:@dimitris_giak
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 13/01/2014 - 13:12

φιλικα παντα, δηλαδη καποιοι ξοδεψατε ενα σμαντικο ποσο για iphone ή αλλο smartphone μονο και μονο για να πραγματοποιειτε κλησεις? αν ψαχνετε φουλ σημα και μεγαλη αυτονομια, υπαρχουν μακρα καλυτερες επιλογες στο 1/20 της αξιας. φυσικα δικος σας το πορτοφολι και ξοδεψτε τα οπως θελετε.. για μενα ολα τα smartphone ηταν παντα phablet, πριν καν βγει η ορολογια.. δηλαδη κανουν τα παντα και επιπλεον παιρνουν και τηλεφωνο.

ΥΓ. χρειαστηκα πριν καιρο ενα κινητο, πηγα vodafone, ζητησα την πιο φτηνη συσκευη. οθονη μαυρη 2 γραμμων, ειχε και φακο (!!!!!), πιο πολυ εμοιαζε με μπρελοκ. Σημα καμπανα και αυτονομια 12 μερες! αξια 9,90!!!

#366   iAthanasios

iAthanasios

iPH Addict

• 835 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:AthanasiosPap

Δημοσίευση 13/01/2014 - 13:18

Και επίσης υπάρχουν φορητές μπαταρίες, φορτιστές αυτοκινήτου, αλλά και βελτιωτές σήματος από Vodafone & Cosmote, για όσους δεν έχουν σήμα σπίτι.
Επίσης το HD voice, είναι μια παρά πολύ καλή εξέλιξη, δεν ξέρω όμως κατά πόσο έγινε αντιληπτή στους Smart-χρήστες. Και φυσικά χρειάζεται 3G ενεργοποιημένο. Είναι αυτό που η φωνητική ποιότητα των κλήσεων εκτοξεύεται στα ύψη. Έχει και η Vodafone?

#367   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 13/01/2014 - 13:26

η voda εχει το full σημα μια συσκευη που την συνδεεις με το modem και μεσω 3g σου δινει full σημα (αν λες αυτο)

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#368   108

108

iPH Contributor

• 1.260 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/01/2014 - 13:32

ΥΓ. χρειαστηκα πριν καιρο ενα κινητο, πηγα vodafone, ζητησα την πιο φτηνη συσκευη. οθονη μαυρη 2 γραμμων, ειχε και φακο (!!!!!), πιο πολυ εμοιαζε με μπρελοκ. Σημα καμπανα και αυτονομια 12 μερες! αξια 9,90!!!

φίλε το ίδιο κινητό πήραμε έχει και ραδιόφωνο :) 

3 μήνες τώρα μια μια φόρτιση το έχω.

#369   airbus

airbus

iPH Member

• 267 μηνύματα

Δημοσίευση 13/01/2014 - 13:32

Παιδια το iphone περα απο 3g ιντερνετ ειναι καμερα mp3 video player, games, σημειωσεις και πολλα αλλα. Δε ενδιαφερει ολους να εχουν ιντερνετ στο δρομο. Εχουμε wifi σε διαφορα σημεια σπιτι η δουλεια πχ και εκει κανουμε τη δουλεια μας.
Μη λετε γιατι πηραμε iphone και δεν εχουμε 3g

#370   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 13/01/2014 - 13:48

η voda εχει το full σημα μια συσκευη που την συνδεεις με το modem και μεσω 3g σου δινει full σημα (αν λες αυτο)

Το οποιο σου σκοτωνει την ταχυτητα του ιντερνετ στο σπιτι

#371   jimiraklio

jimiraklio

iPH newbie

• 64 μηνύματα

Δημοσίευση 13/01/2014 - 13:56

ολο αυτο αυτο μου θυμιζει καποιους που κατα καιρους κραζουν τα iphone επειδη δεν εχουν ραδιοφωνο, και αναγκαζονται να ξοδεψουν ογκο απο τα δεδομενα τους..
τελος παντων, ο καθενας κρινει απο τις αναγκες και τη τσεπη του..

το τοπικ εχει βγει ελαφρως off, οποτε ας ρωτησω με την ευκαιρια, η επισημη 7.1 ποτε υπολογιζεται να ειναι διαθεσιμη?

#372   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 13/01/2014 - 14:08

Το οποιο σου σκοτωνει την ταχυτητα του ιντερνετ στο σπιτι

δεν το εχω προσεξει ...  :lol:

ολο αυτο αυτο μου θυμιζει καποιους που κατα καιρους κραζουν τα iphone επειδη δεν εχουν ραδιοφωνο, και αναγκαζονται να ξοδεψουν ογκο απο τα δεδομενα τους..
τελος παντων, ο καθενας κρινει απο τις αναγκες και τη τσεπη του..

το τοπικ εχει βγει ελαφρως off, οποτε ας ρωτησω με την ευκαιρια, η επισημη 7.1 ποτε υπολογιζεται να ειναι διαθεσιμη?

μαλλον μαρτη

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#373   jimiraklio

jimiraklio

iPH newbie

• 64 μηνύματα

Δημοσίευση 13/01/2014 - 14:12

[quote name="valsamis"

μαλλον μαρτη[/quote]

ανοιξιατικη αναβαθμιση, οκ ευχαριστω!

#374   ForceF

ForceF

iPH Contributor

• 958 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 13/01/2014 - 14:25

Οταν εχω δωσει 700 ευρω για ενα κινητο απαιτω απο την apple να ξερει καλυτερα απο εμενα τις αναγκες μου. Η apple αποφασισε οτι δεν χρειαζομαι το 2G. Τελος. 

Τελευταία επεξεργασία από: ForceF, 13/01/2014 - 14:29

#375   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα

Δημοσίευση 13/01/2014 - 14:35

Οταν εχω δωσει 700 ευρω για ενα κινητο απαιτω απο την apple να ξερει καλυτερα απο εμενα τις αναγκες μου. Η apple αποφασισε οτι δεν χρειαζομαι το 2G. Τελος.

Κανεις πλάκα εσύ, αλλά όταν παίρνεις την νέα μερσεντες κ σου χει φώτα xenon στο στάνταρ εξοπλισμό, δεν νομίζω να ζητάς τα απλά φώτα ε...;)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16

0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες