Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 12 ψήφοι

iOS 7.1: Διαθέσιμη η beta στους developers

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
738 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#376   Manousos1994

Manousos1994

iPH Contributor

• 1.599 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 13/01/2014 - 14:48

Οταν εχω δωσει 700 ευρω για ενα κινητο απαιτω απο την apple να ξερει καλυτερα απο εμενα τις αναγκες μου. Η apple αποφασισε οτι δεν χρειαζομαι το 2G. Τελος. 

Δηλαδή εμείς οι "ΠΑΛΙΟΙ" με τα 4αρια και τα 4s που έχουμε 2g στα μήλα μας η "μηλοεταιρεία" δεν μας σκέφτεται ? ;) :P

Το πτυχίο μου αντί για βαθμό θα γράφει "Επιτέλους" !!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#377   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 13/01/2014 - 16:50

Οταν εχω δωσει 700 ευρω για ενα κινητο απαιτω απο την apple να ξερει καλυτερα απο εμενα τις αναγκες μου. Η apple αποφασισε οτι δεν χρειαζομαι το 2G. Τελος.

οπως επισης δεν μπορεις να λες και για την μπαταρια της apple...ετσι την εκανε αυτη ειναι η σωστη!ολα τα εχει προβλεψει η μαμα apple!

#378   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 13/01/2014 - 17:02

οπως επισης δεν μπορεις να λες και για την μπαταρια της apple...ετσι την εκανε αυτη ειναι η σωστη!ολα τα εχει προβλεψει η μαμα apple!

Ο steve για την ακριβεια. Αυτος τα σχεδιασε ολα μεσα σενα βραδυ! Ολα τα iPhone που θα βγουνε, εχει αφησει τα σχεδια.

You'll Never Walk Alone

#379   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 13/01/2014 - 17:04

Ο steve για την ακριβεια. Αυτος τα σχεδιασε ολα μεσα σενα βραδυ! Ολα τα iPhone που θα βγουνε, εχει αφησει τα σχεδια.

φημες λενε οτι το φαντασμα του επισκεπτετε το Cupertino που και που για επιθεωρηση

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#380   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 13/01/2014 - 17:05

φημες λενε οτι το φαντασμα του επισκεπτετε το Cupertino που και που για επιθεωρηση

Σεβασμος, τριζουν κοκκαλα.

You'll Never Walk Alone

#381   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 14/01/2014 - 03:50

Φιλικά πάντα προς όλους όσους συνεχίζετε να δικαιολογείτε την απουσία ρύθμισης για GSM, αν και όταν το επιθυμεί κάποιος: Είσαστε ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ και δεν μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα ότι είναι λάθος. Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά σε εσάς και να σας πει η Apple "χοροπηδάτε τώρα" εσείς θα απαντήσετε "πως θέλετε; με τα 2 πόδια ή μήπως με το 1 πόδι;;;".....

Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ..

Α, και αν χάνετε σημαντικές κλήσεις από τους δικούς σας ανθρώπους και όχι μόνο, να τους λέτε μετά ότι η Apple αποφάσισε για εσάς ότι GSM και 2G τέλος, οπότε δεν πειράζει!!!! Αρκεί να έχετε το σηματάκι με το μήλο στο πίσω μέρος του τηλεφώνου και αρκεί να έχετε Wifi, bluetooth (μόνο για hands free και ανταλλαγή φωτογραφιών βέβαια) και GPS, δεν χρειάζεται να λαμβάνετε και κλήσεις πάντα!! Τι έχετε για να λαμβάνετε κλήσεις; Τηλέφωνο; Όχι, είναι Apple τηλέφωνο, οπότε δικαιολογείται, δεν είναι ανάγκη να δέχεται και όλες τις κλήσεις και να έχει και full σήμα πάντα (ακόμη και GSM), παρά μόνο όταν υπάρχει κάλυψη 3G!! Τώρα γιατί εσείς βέβαια αγοράζετε Apple iPhone και όχι απλά iPod.. είναι ένα θέμα προς συζήτηση.....

Φιλικά πάντα, αλλά δεν μπορώ να διαβάζω και να ακούω μπούρδες! ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ όσο είναι νωρίς! Μην σας βάζουν τα 2 πόδια σε 1 παπούτσι και λέτε και "ευχαριστώ δεν πειράζει γιατί είσαι η Apple"!! ΕΛΕΟΣ!!......

Τελευταία επεξεργασία από: Kostas75, 14/01/2014 - 03:51

#382   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 14/01/2014 - 07:00

Φιλικά πάντα προς όλους όσους συνεχίζετε να δικαιολογείτε την απουσία ρύθμισης για GSM, αν και όταν το επιθυμεί κάποιος: Είσαστε ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ και δεν μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα ότι είναι λάθος. Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά σε εσάς και να σας πει η Apple "χοροπηδάτε τώρα" εσείς θα απαντήσετε "πως θέλετε; με τα 2 πόδια ή μήπως με το 1 πόδι;;;".....
Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ..
Α, και αν χάνετε σημαντικές κλήσεις από τους δικούς σας ανθρώπους και όχι μόνο, να τους λέτε μετά ότι η Apple αποφάσισε για εσάς ότι GSM και 2G τέλος, οπότε δεν πειράζει!!!! Αρκεί να έχετε το σηματάκι με το μήλο στο πίσω μέρος του τηλεφώνου και αρκεί να έχετε Wifi, bluetooth (μόνο για hands free και ανταλλαγή φωτογραφιών βέβαια) και GPS, δεν χρειάζεται να λαμβάνετε και κλήσεις πάντα!! Τι έχετε για να λαμβάνετε κλήσεις; Τηλέφωνο; Όχι, είναι Apple τηλέφωνο, οπότε δικαιολογείται, δεν είναι ανάγκη να δέχεται και όλες τις κλήσεις και να έχει και full σήμα πάντα (ακόμη και GSM), παρά μόνο όταν υπάρχει κάλυψη 3G!! Τώρα γιατί εσείς βέβαια αγοράζετε Apple iPhone και όχι απλά iPod.. είναι ένα θέμα προς συζήτηση.....
Φιλικά πάντα, αλλά δεν μπορώ να διαβάζω και να ακούω μπούρδες! ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ όσο είναι νωρίς! Μην σας βάζουν τα 2 πόδια σε 1 παπούτσι και λέτε και "ευχαριστώ δεν πειράζει γιατί είσαι η Apple"!! ΕΛΕΟΣ!!......

Εμείς είμαστε κολλημένοι η εσύ ρε φιλαράκι που αντί να πάρεις ένα 2g να κανείς την επικοινωνία σου πας κ δίνεις 800 να πάρεις το σήμα με το μηλαρακι όπως πολύ όμορφα αναφέρεις, κ να ρχεσε να παραπονιεσαι...;) :P
Είπαμε στο χωριό παίρνουμε αγροτικό κ όχι πορσε να κατεβαίνουμε μέχρι την πλατεία για ποζάρια...

Α, btw i prefer in one leg...:D :P

Τελευταία επεξεργασία από: ipgpi, 14/01/2014 - 07:02

#383   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 14/01/2014 - 07:35

Δηλαδή πάλι καλά που δεν είμαι Ελλάδα και τρέχω με ταχύτητες φωτός με σήμα LTE ΚΑΜΠΑΝΑ και χωρίς πάρε το μηδέν γιατί δεν σε ακούω η πήγαινε πιο πέρα για καλύτερο σήμα... B)

Άρα εγώ μπορώ να συνεχίζω να παίρνω αυτό με το μηλαράκι από πίσω!!! Nice, thank you Apple!! :P

@CaLi@

#384   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2014 - 07:39

Δηλαδή πάλι καλά που δεν είμαι Ελλάδα και τρέχω με ταχύτητες φωτός με σήμα LTE ΚΑΜΠΑΝΑ και χωρίς πάρε το μηδέν γιατί δεν σε ακούω η πήγαινε πιο πέρα για καλύτερο σήμα... B)

Άρα εγώ μπορώ να συνεχίζω να παίρνω αυτό με το μηλαράκι από πίσω!!! Nice, thank you Apple!! :P

αστα να πανε Σπυρο, ενοιωσα να να ετρεχα με την φορμυλα στην πιστα κ ξαφνικα επεσα στους αγρους...:P

#385   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2014 - 07:52

αστα να πανε Σπυρο, ενοιωσα να να ετρεχα με την φορμυλα στην πιστα κ ξαφνικα επεσα στους αγρους... :P

Να αλλάξεις λάστιχα!!! Βάλε χωμάτινα!!! :P

Το ένιωσα το καλοκαίρι αυτό που βρέθηκα Ελλάδα και πραγματικά που είχε λείψει να κλείνει το κινητό την ώρα που μίλαγες από σήμα...

Πέρα από την πλάκα αν κατάλαβα σωστά σταματάει η υποστήριξη την GPRS στην 7.1? Λογικό και για μένα θα ήταν να παρατείνουν λίγο ακόμα αυτή τους την απόφαση για τις χώρες που ακόμα δεν έχουν την δυνατότητα του καλύτερου σήματος.. Αλλά και από την άλλη το 3G ρε παιδιά θα έπρεπε πια να είναι στα επίπεδα του GPRS και να μην υπάρχουν τέτοιους είδους συμβάντα εν έτι 2014...

Πάντως δεν είναι η πρώτη φόρα που οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας εκβιάζουν εμμέσους πλην σαφώς τις εταιρίες τηλεπικοινωνίας να πάνε στο επόμενο στάδιο... Αν θυμάμαι καλά κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και με το 3G στην Ελλάδα που έβγαιναν τα τηλέφωνα χωρίς η εκάστοτε εταιρίες να μπορούν να το υποστηρίξουν και αναγκαστικά και βιαστικά πήγανε στο επόμενο στάδιο με νέφτι...

Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 14/01/2014 - 07:52

@CaLi@

#386   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2014 - 08:34

Όχι ρε συ δεν σταματάει το 2g η 7.1, οι πάροχοι το κόβουν από μόνοι τους, απόδειξη ότι αν θες δεν κανείς upgrade τα carrier settings όταν σου βγάλει μήνυμα το δίκτυο, ειλικρινά δεν ξέρω γιατί όλη αυτή η μυρλα από κάποιους χωρίς ουσιαστικό λόγο...

#387   giorgosperi

giorgosperi

iPH Contributor

• 1.161 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 14/01/2014 - 08:42

ασε και εμενα πολλα μου εχουν λειψει απο την ελλαδα...αυτο βεβαια να ανεβαινω σε ταρατσες, να κανω ακροβατικα για να πιασω σημα δε μπορω να πω ειχε τη δικια του ομορφια. :P

#388   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2014 - 08:42

Όχι ρε συ δεν σταματάει το 2g η 7.1, οι πάροχοι το κόβουν από μόνοι τους, απόδειξη ότι αν θες δεν κανείς upgrade τα carrier settings όταν σου βγάλει μήνυμα το δίκτυο, ειλικρινά δεν ξέρω γιατί όλη αυτή η μυρλα από κάποιους χωρίς ουσιαστικό λόγο...

Έχω χάσει την μπάλα… Και τι σχέση έχει όλη αυτή η κουβέντα εδώ...

Και από την άλλη γιατί κράζουμε την Apple αφού οι πάροχοι είναι αυτοί που το κόβουν!!! 

Αλέ ντε λον η κουβέντα… Δεν πάω πιο πίσω να διαβάσω….. :wacko:  Και ούτε θέλω να καταλάβω…. Τρολ και οφ τοπίκ του κερατούκλη...

Λέω και εγώ τι έκανε πάλι αυτή η ΚακιΑ Apple.. :P

@CaLi@

#389   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.015 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2014 - 10:02

Μου αρεσει που εδω μιλαμε για beta 7.1 😛

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#390   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 14/01/2014 - 13:10

Εμείς είμαστε κολλημένοι η εσύ ρε φιλαράκι που αντί να πάρεις ένα 2g να κανείς την επικοινωνία σου πας κ δίνεις 800 να πάρεις το σήμα με το μηλαρακι όπως πολύ όμορφα αναφέρεις, κ να ρχεσε να παραπονιεσαι... ;) :P Είπαμε στο χωριό παίρνουμε αγροτικό κ όχι πορσε να κατεβαίνουμε μέχρι την πλατεία για ποζάρια... Α, btw i prefer in one leg... :D :P

Φίλε αν δεν καταλαβαίνεις ότι το iPHONE είναι πάνω από όλα και κινητό ΤΗΛΕΦΩΝΟ, τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά που δεν το καταλαβαίνεις. Αλλιώς πούλα το και πάρε το τελευταίο iPod, εφόσον τα θέματα: σήμα παντού, συνομιλία, να μην χάνεις κλήσεις, δεν σε αγγίζουν και τα θεωρείς χαμηλής σημασίας.

Όσο αφορά εμένα, πιστεύω ότι είμαι από τους λίγους που πραγματικά χρησιμοποιούν στο φουλ το iPhone, αφού εκτός από τηλέφωνο, που πρέπει να είναι ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ, για να κάνω και να δέχομαι τις κλήσεις μου φυσικά, το χρησιμοποιώ και σαν GPS στο αυτοκίνητο, έχω αποθηκεύσει και τα αγαπημένα μου τραγούδια και άλμπουμ μουσικής και όχι μόνο και τα ακούω στο αυτοκίνητο μέσω A2DP (αν ξέρεις τι είναι), φυσικά χρησιμοποιώ πολύ καλό bluetooth hands free (jawbone, και έχω και ένα Plantronics, αν γνωρίζεις τα brands) για τις κλήσεις μου, και φυσικά όπου υπάρχει wifi το χρησιμοποιώ για λόγους διασκέδασης ή δουλειάς (π.χ. gazzetta.gr, αθηνόραμα, FB, Google+, Shazam, LinkedIn, Talpatalk, φωτογραφική μηχανή και δεκάδες άλλα....) αλλά και για λόγους ανάγκης (π.χ. εύρεση φαρμακείων, google/wiki search για ένα θέμα, internet banking, κτλ.), ή ακόμη και για εναλλακτικούς τρόπους επικοινωνίας (Viber, WhatsApp, Skype, κτλ.).

Τώρα αν εσύ και άλλοι εδώ μέσα ακόμη θεωρείτε ότι επειδή ζητάω να έχω και ΣΗΜΑ και να μην χάνω τις κλήσεις μου δεν θα έπρεπε να έχω Smartphone και να κάνω και όλα τα παραπάνω, αλλά απλό τηλέφωνο, τι να πω, μάλλον μιλάμε άλλη γλώσσα και δεν καταλαβαινόμαστε εδώ μέσα.

Για να στο κάνω πιο απλό και να το καταλάβεις: Όταν πληρώνω, όπως λες, 800 ευρώ, θέλω να τα έχω ΟΛΑ αυτά!!! Και να έχω την δυνατότητα για όλα όσα περιγράφω παραπάνω αλλά ρε φίλε να έχουμε και ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ για την ΕΛΛΑΔΑ που μένουμε και ζούμε αυτή τη στιγμή! Εγώ δεν μένω ούτε Λονδίνο, ούτε Νέα Υόρκη, εδώ έχουμε κυρίως GSM σήμα παντού για κλήσεις, είτε μας αρέσει είτε όχι, αλλιώς μεταναστεύστε για να έχετε παντού 3G/4G, τι να πω. Ή αγοράστε iPod, αφού δεν σας ενδιαφέρει το θέμα των κλήσεων και το θεωρείτε δευτερεύον + ένα άλλο κινητό που θα μπορεί να είναι και ΤΗΛΕΦΩΝΟ.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες