Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Samsung Galaxy S2 Plus vs Sony Xperia L

• Please log in to reply
5 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6,775 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 03/12/2013 - 00:04

Καλησπέρα

Μιας και το forum μας εχει αρκετους adroidακηδες, και επειδη επι του θεματος δηλωνω ασχετος, θα ηθελα την γνωμη οσων ξερουν. Θελω να δωρισω μια συσκευη για Χριστουγεννα, και εχω καταληξει σε αυτες τις 2 που ειναι στο badget που θελω να ξοδεψω. Οι διαφορες τους ειναι μικρες, τα τεχνικα χαρακτηριστικα τους πολυ κοντα, και απλα θα ηθελα την γνωμη οσων τα εχουν πιασει στα χερια τους και εχουν καποια εμπειρια.

Sony-Xperia-SP-vs-Samsung-Galaxy-S-II-Pl

Δυστυχως σε αυτα τα χρήματα μονο iPhone 4 μεταχειρισμένο βρίσκεις, και δε γίνεται να κανεις δώρο μεταχειρισμένο.

Ακούω λοιπον τις συμβουλές σας  (να σημειώσω οτι κλείνω προς το Sammy, επειδη σεβομαι την εταιρια)

Τελευταία επεξεργασία από: DjVassel, 03/12/2013 - 00:06.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   Manousos1994

Manousos1994

iPH Contributor

• 1,599 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 03/12/2013 - 11:03

Καλησπέρα

Μιας και το forum μας εχει αρκετους adroidακηδες, και επειδη επι του θεματος δηλωνω ασχετος, θα ηθελα την γνωμη οσων ξερουν. Θελω να δωρισω μια συσκευη για Χριστουγεννα, και εχω καταληξει σε αυτες τις 2 που ειναι στο badget που θελω να ξοδεψω. Οι διαφορες τους ειναι μικρες, τα τεχνικα χαρακτηριστικα τους πολυ κοντα, και απλα θα ηθελα την γνωμη οσων τα εχουν πιασει στα χερια τους και εχουν καποια εμπειρια.

Sony-Xperia-SP-vs-Samsung-Galaxy-S-II-Pl

Δυστυχως σε αυτα τα χρήματα μονο iPhone 4 μεταχειρισμένο βρίσκεις, και δε γίνεται να κανεις δώρο μεταχειρισμένο.

Ακούω λοιπον τις συμβουλές σας  (να σημειώσω οτι κλείνω προς το Sammy, επειδη σεβομαι την εταιρια)

To Sammy το έχει φιλικό πρόσωπο (συμφοιτητής) οπότε και το έχω δει και το έχω δουλέψει αρκετά. Η οθόνη του είναι απίστευτα καλή .... Ο φίλος μου το έχει και παραφορτωμένο με apps κλπ αλλά δεν έχει θέματα. Επίσης απο μπαταρία απο όσο ξέρω την βγάζει μια μέρα με σχετικά καλή χρήση, μουσική-παιχνίδια-internet. Για μένα συγκρτικά με το Sony βουρ για το Sammy. Eπίσης για μένα μετράει και ο καλύτερος επεξεργαστής της Sammy. 2πυρηνοι και οι 2 μεν αλλά ο ένας 1GHz και ο άλλος 1.2GHz όσο να'ναι κάποια διαφορά υπάρχει σε θέμα αποδόσεων ;) Δεν ξέρω για τι χρήση προορίζεται το τηλέφωνο αλλά αν μιλάμε για ψαγμένο άτομο με μια Custom Rom το sammy πετάει.... Δες και ένα βιντεάκι αν δεν το έχεις κάνει ήδη... Είναι στα ισπανικά αλλά όλο και κάτι θα καταλάβεις :P 

Τελευταία επεξεργασία από: Manousos1994, 03/12/2013 - 11:10.

Το πτυχίο μου αντί για βαθμό θα γράφει "Επιτέλους" !!!

#3   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6,775 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2013 - 13:53

Thank you φιλε, το βιντεακι το ειχα δει, βεβαια δε τα επιασα και τα περισσοτερα λογω ισπανικων, αλλα και αυτος νομιζω στο samsung καταληγει στο τελος.

#4   atari4

atari4

iPH Hero

• 5,327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 03/12/2013 - 16:31

Το αρνητικο παντως του s2 ειναι οτι ειναι πιο παλιο, το sony ειναι πιο νεο και ισως κανει και καλυτερη εντυπωση σαν δωρο. Μια σκεψη λεω...

You'll Never Walk Alone

#5   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6,775 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2013 - 19:16

Το s2 plus βγηκε Γεναρη 2013, δεν ειναι παλιο τηλεφωνο. Επεσε τωρα ομως το ματι μου και στο motorola moto G, τετραπυρηνο απλα με χειροτερη καμερα.

#6   atari4

atari4

iPH Hero

• 5,327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 03/12/2013 - 20:39

Εξωτερικα ομως ειναι ιδιο, με το απλο s2 του 2011...

You'll Never Walk Alone

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες