Πήγε τόσο η μποτιλια;;;
Η μπομπιλια θες να πεις!
Δημοσίευση 17/12/2013 - 21:09
Πήγε τόσο η μποτιλια;;;
Η μπομπιλια θες να πεις!
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 17/12/2013 - 21:13
160€ στην 'Πολιτεία' παρακαλώ θέλει ο τζουτζούκος!
Αυτο ειναι απο το καλοκαιρι, τωρα ειναι αλλου νομιζω...
Οτι θα googlara "Ρεμος μπουζουκια" δε το περιμενα!
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 17/12/2013 - 21:14
Ναι βρε και εγώ από το γουγλι το είδα..τι νομίζεις;
Αν συνεχίσουμε έτσι στο τέλος θα ανεβάσουμε και βιντεακια από live του Ρεμου μου φαίνεται!
#παειτοτοπικ
(..παλι θα με κυνηγάει η Δώρα) :Ρ
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 17/12/2013 - 21:15
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 17/12/2013 - 21:15
ε αμα σας περρισευουν, παρτε μου ενα, αν ζοριζεστε ενταξει να συνδραμω και γω
3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 , AirPods 1,2
Δημοσίευση 17/12/2013 - 21:16
Δημοσίευση 17/12/2013 - 22:04
Δεν με αφήνει να παραγγείλω μου λεει πως ειναι out of stock .. Το ξέρουμε, γιατι ομως δεν αφήνει.. :·)Έλα λέω να μαζευόμαστε για την παραγγελία! :Ρ
Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 17/12/2013 - 22:05
@CaLi@
Δημοσίευση 18/12/2013 - 04:29
Δεν με αφήνει να παραγγείλω μου λεει πως ειναι out of stock .. Το ξέρουμε, γιατι ομως δεν αφήνει.. :·)
Εμενα πάντως δεν μου λέει κάτι τέτοιο! (δες σκρινσοτ)
Αφού διάλεξα το νούμερο και το χρώμα της λεντ οθόνης (μπλε η πράσινο) και ένα χάραγμα αν θες, κανεις τσεκ-άουτ και συνεχίζεις δίνοντας τα στοιχεία σου.
Σε αυτή τη σελίδα διάλεξε το νούμερο σου (κάτω κάτω)
Συνέχισε σε αυτή τη σελίδα διαλέγοντας χρώμα νούμερο χάραγμα, και συνεχίζεις πάνω δεξια κάνοντας τσεκ-άουτ με τα στοιχεία αποστολής, τρόπο πληρωμής κτλ.
Δεν το έκανα όλο ως στο τέλος γιατί βαριόμουν, αλλα δεν νομίζω να αντιμετωπίσεις κάνα πρόβλημα!
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 18/12/2013 - 04:30
Δημοσίευση 18/12/2013 - 10:06
Εμενα πάντως δεν μου λέει κάτι τέτοιο! (δες σκρινσοτ)
Αφού διάλεξα το νούμερο και το χρώμα της λεντ οθόνης (μπλε η πράσινο) και ένα χάραγμα αν θες, κανεις τσεκ-άουτ και συνεχίζεις δίνοντας τα στοιχεία σου.
Σε αυτή τη σελίδα διάλεξε το νούμερο σου (κάτω κάτω)
Συνέχισε σε αυτή τη σελίδα διαλέγοντας χρώμα νούμερο χάραγμα, και συνεχίζεις πάνω δεξια κάνοντας τσεκ-άουτ με τα στοιχεία αποστολής, τρόπο πληρωμής κτλ.
Δεν το έκανα όλο ως στο τέλος γιατί βαριόμουν, αλλα δεν νομίζω να αντιμετωπίσεις κάνα πρόβλημα!
Και τα κουλά συνεχίζονται...
Λουκά αυτό έκανα όπως τα λες αλλά όταν έμπαινα στο checkout δίπλα στο προϊόν μου είχε 3 αστεράκια *** και μου έγραφε αυτό που είπα πιο πάνω...
Τώρα που μπήκα να παραγγείλω πάλι δεν μου έβγαλε τιμή και προχώρησα κανονικά την παραγγελία μέχρι τέλους και στην εικόνα είναι το Order Confirmation μέσω email..
Τιμή $0
Ενώ πριν που δεν με άφηνε μου έβγαζε κανονικά $175..
Θα περιμένω να δω τι θα γίνει και αν είναι θα στείλω κανένα email να δω τι παίζει… Στοιχεία κάρτας δεν έβαλα πουθενά...
Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 18/12/2013 - 10:09
@CaLi@
Δημοσίευση 18/12/2013 - 10:13
Το πρωί έμπαινα σε αυτή την σελίδα που έχει και τιμή και δεν με άφηνε να προχωρήσω...
Παράξενα πράγματα...
@CaLi@
Δημοσίευση 18/12/2013 - 10:42
εγώ θέλω ενα PS4 ..... κακό είναι ? ....
Δημοσίευση 18/12/2013 - 19:45
Το πρωί έμπαινα σε αυτή την σελίδα που έχει και τιμή και δεν με άφηνε να προχωρήσω...
Παράξενα πράγματα...
Έβαλες χρώμα νούμερο κτλ.;
Περίεργο πάντως ...Ξέρω γιατί μου έχει τύχει με αντίστοιχο επιδοτούμενο προτζεκτ από το νετ (nifty miniDrive), και η πληρωμή έγινε αμέσως μέσω amazon. Απλώς κρατήθηκε το ποσό, και η ανάληψη έγινε λίγες μέρες πριν την αποστολή. (πήρε γύρω στους τρεις με 4 μήνες)
Δεν ξέρω πως και τι πολιτική ακολουθούν με την πληρωμή, και όντως καλα θα έκανες να τους στείλεις ένα μειλ όπως το σκέφτηκες κιόλας για περαιτέρω λεπτομέρειες.
Αν λάβεις απάντηση, ενημέρωσε μας εδώ μεσα ώστε τυχόν αλλα άτομα αν ενδιαφέρονται, να προχωρήσουν και αυτοί στην αγορά.
Εγώ προφανώς θα το αγοράσω μετά τα πρώτα σχόλια καταναλωτών, οποτε μάλλον θα μας κάνεις παρουσιάσει εσύ πρώτος! ;-)
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 18/12/2013 - 19:47
Δημοσίευση 18/12/2013 - 20:10
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΕΝΑ IPHONE 5S...ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.SAMSUNG MAKRYAAAAAAAAAAAAAA
Δημοσίευση 18/12/2013 - 20:28
Δημοσίευση 18/12/2013 - 20:30
ειμαι λιγο applακιας;;;;
Δεν μπορώ να καταλάβω πως σου πέρασε τέτοια ιδέα από το μυαλό ! ! !
My brain has two sides. Left and Right. Right has nothing left and Left has nothing right.
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες