Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

MobileMe service updates

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 24/12/2008 - 09:42

Η υπηρεσία MobileMe της Apple αναβαθμίστηκε πρόσφατα με νέα χαρακτηριστικά  αλλά και τα απαραίτητα bug fixes:

Posted Image

Contacts
- Searching for contacts in a large address book (more than 1000 contacts) is faster and no longer results in a "slow script" browser alert message
- Exported vCards with multi-line addresses or notes can now be imported into the Mac OS X Address Book
- Adds keyboard shortcut to create a new contact
- Additional formatting options for European phone numbers are now supported

Calendar
- Adds sorting of To Do items by calendar or title
- Long event titles now appear properly in Month view

Gallery
- Updated "Tell a friend" email message
- Resolves an issue related to setting a new album's key photo

iDisk
- Files and folder names that contain Japanese language characters now display properly on the web

Account
- Hosting of iWeb pages can be configured for personal domains ending in ".eu", ".ax", ".tl", ".gw", ".kp", ".rs" or ".su"
- Family Member accounts now display the accurate renewal/expiration date
- Resolves an issue that prevented some members from using an activation key (MobileMe box) to renew a subscription

Login
- "Keep me logged in for two weeks" checkbox now works reliably

[Via Apple]

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   Yannis

Yannis

Rebuilding

• 2.681 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:GC

Δημοσίευση 24/12/2008 - 12:57

Αν βελτιωθούν οι ταχύτητες στην Ευρώπη για αρχίσει να γίνεται αρκετά δελεαστικό το MobileMe για τους κατόχους των iPhone..

#3   grg

grg

iPH newbie

• 5 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/12/2008 - 17:32

Οι ταχύτητες είναι το λιγότερο... γράφτηκα για δοκιμαστικό και παίζει άψογα και με μικρές ταχύτητες. Μπορείς να το δοκιμάσεις.

Το κακό είναι οτι δουλεύει μόνο με το mail του.. ( user@me.com ) που σημαίνει οτι αν χρησιμοποιείς ενα gmail ή yahoo ή κάτι άλλο για κάποια χρόνια θα πρέπει να το αλλάξεις και να χρησιμοποιείς το @me.com ..
Ας μην αναφέρω και αυτούς που έχουν setάρει mail πατώντας σε exchange και ActiveSync... εκει δεν συγχρονίζει ούτε επαφές ούτε ημερολόγιο.

Πολύ καλή υπηρεσία αλλά δυστυχώς το να αλλάξω mail είναι κάτι αδιανόητο και μη μου πείτε για τις λύσεις του auto forward και reply με άλλον smtp για να φαίνεται ο σωστός sender.. πατέντα στην πατέντα θα αρχίσουμε να χάνουμε και mail ..
Συγνώμη που θα το πω αλλά η RIM ( BlackBerry) στο push κομμάτι είναι έτη φωτός μπροστά.

grg

#4   WizeMan

WizeMan

iPH Enthousiast

• 541 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2008 - 12:54

Στις 2 Γενάρη τελειώνει η δοκιμαστική συνδρομή και θα ξεκινήσει η επί πληρωμή... μου έστειλαν mail με όλες τις λεπτομέρειες κάτι που προσωπικά μου φάνηκε πολύ καλό γιατί σε άλλες δοκιμαστικές συνδρομές μου έχει τύχει να χρεωθώ χωρίς προειδοποίηση κατά την λήξη τους.

Δεν ξέρω την άποψή σας, εγώ προσωπικά θα το συνεχίσω γιατί με έχει βολέψει πάρα πολύ και ακόμα δεν το έχω χρησιμοποιήσει στο full potential !

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες