Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 22 ψήφοι

iOS 7 Jailbreak - evasi0n7

• Please log in to reply
3550 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1576   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 28/12/2013 - 23:43

Έχω iPhone 4S στην 7.0.4 , απο 7 σε 7.0.4 το πήγα με αναβάθμιση μέσω του κινητού (χωρίς το iTunes) πριν κάνω το jb να κάνω restore ? ακόμα μπορει κάποιος να εξήγηση σε μια δυο γραμμές τι παιζει με το mobile substrate επειδη έχω χαθεί σε 100 σελιδες

Πρέπει να κάνεις Restore.

Δεν έχει αναβαθμιστεί ακόμα το Mobile Substrate. Κάθε φορά λοιπόν που κάνεις Reboot ή Respring αυτό απενεργοποιείται.

Υπάρχει η προσωρινή λύση εδώ.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1577   Kostas_GR

Kostas_GR

iPH User

• 197 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2013 - 23:44

Έχω iPhone 4S στην 7.0.4 , απο 7 σε 7.0.4 το πήγα με αναβάθμιση μέσω του κινητού (χωρίς το iTunes) πριν κάνω το jb να κάνω restore ? ακόμα μπορει κάποιος να εξήγηση σε μια δυο γραμμές τι παιζει με το mobile substrate επειδη έχω χαθεί σε 100 σελιδες

λοιπον πρεπει να το κανεις restore αλλιως πιθανοτατα θα σου κολησει κατα το jailbreak οπως στα πιο πολλα παιδια! σχετικα με το msubstrate ειναι απαραιτητο για να τρεξουν παρα πολλα tweaks του cydia και αυτη τη στιγμη δεν εχει αναβαθμιστει για την ios7, συνεπως δεν τρεχουν και τα tweaks που το απαιτουν. Αναμενουμε λοιπον να βγει αναβαθμιση του τις τελευταιες μερες

update: Με προλαβες νικο σορυ για την διπλη απαντηση

Τελευταία επεξεργασία από: Kostas_GR, 28/12/2013 - 23:44.

#1578   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3,427 μηνύματα
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 28/12/2013 - 23:59

δεν υφίσταστε πρόβλημα με το wi-fi σε κανενα 4s , εχω κανει jailbrake σε πανω απο 10 στην δουλεια μου και ουτε 1 δεν παρουσίασε πρόβλημα , καποιος άσχετος θα ειχε θεμα με το router του και το αναμασάτε ολοι , κάντε αφοβα σε 4s παει τελεια .

Φίλε υπάρχει και ξεχωριστό θέμα για αυτό είμαι ένας από τους -άσχετους- που του έγινε η επιλογή στο on-off του wifi γκρι και ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ON-OFF και ειναι θέμα στην MODUL ΤΟΥ WIFI ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΡΟΥΤΕΡ και θέλει αλλαγή ειναι hardware θέμα του κινητού λες να είμαστε όλοι άσχετοι σε μας που έτυχε επειδή δεν έτυχε σε σένα....;;;

Knowledge Is Power

#1579   oceanbreeze

oceanbreeze

iPH newbie

• 62 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 29/12/2013 - 00:13

παιδες καλησπερα. εκανα upgrade σε 7.0.4 απλα με πατημενο το shift και επελεξα την νεα firmware. μετα setup as new κ μετα jb. ολα πηγαν καλα. διαβαζω εδω οτι πρεπει να το βαλω πρωτα σε dfu και μετα τα υπολοιπα. ειναι αναγκαιο το dfu? εκανα λαθος που δεν το εκανα ετσι;

θενξ

#1580   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα

Δημοσίευση 29/12/2013 - 00:22

παιδες καλησπερα. εκανα upgrade σε 7.0.4 απλα με πατημενο το shift και επελεξα την νεα firmware. μετα setup as new κ μετα jb. ολα πηγαν καλα. διαβαζω εδω οτι πρεπει να το βαλω πρωτα σε dfu και μετα τα υπολοιπα. ειναι αναγκαιο το dfu? εκανα λαθος που δεν το εκανα ετσι;

θενξ

Μη σε απασχολεί.. Το DFU ουσιαστικά είναι για να εκμηδενίσεις τυχόν error.

LG8ISzO.gif

#1581   oceanbreeze

oceanbreeze

iPH newbie

• 62 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 29/12/2013 - 00:23

Μη σε απασχολεί.. Το DFU ουσιαστικά είναι για να εκμηδενίσεις τυχόν error.

ευχαριστω Νικολα

#1582   monotis

monotis

iPH Contributor

• 1,164 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 29/12/2013 - 00:24

Mε Restore & Set Up As New θα πας.

Ό,τι έχεις αγορασμένο απο Cydia δε χάνεται. Υπάρχει κανονικά στο Account σου.

Θα τα επαναφέρεις όλα μετά χειροκίνητα. Δες εδώ.

Παιδια εξηγηστε λιγο πιο σαφεστατα  τα αυτονοητα ,για να καταλαβουμε και εμεις που δεν ξερουμε τα πολλα.

Ειμαι στην 5.01 ,θελω να βαλω την 7.04 με jb.

Αυτο που πρεπει να κανω ποιο ειναι ?

1)Να παω απο τις ρυθμισεις και να κανω "update"(φυσικα θα χαθει το jb).Αν παω ετσι δεν χανετε τιποτα απο φωτογραφιες-σημειωσεις κτλ?

2)Αν παω τωρα με  restore &setup as new,μεσω itunes τι ακριβως γινετε για να καταλαβω?"μηδενιζει"ας το πουμε η 5.01 που βρισκομαι,σα να επαιρνα τωρα το κινητο ,χωρις τιποτα μεσα(φωτογραφιες -σημειωσεις -εφαρμογες απο appstore,jb.κτλ),και ετσι με καθαρο τηλεφωνο ,παω για ενημερωση στη 7.04.

Επειδη ομως γινετε το restore &setup as new και χανοντε τα παντα,πρεπει απο πριν να εχω παρει back up,ετσι ωστε να τα επαναφερω?

Και ας πουμε οτι εχω back up απο τις "domain"εφαρμογες (ημερολογιο -μηνυματα-κτλ)με τις εφαρμογες που χαθηκαν κατα το restore,και τα δεδομενα τους τι γινετε?

Για παραδειγμα εχω φωτογραφιες και βιντεο απο εφαρμογες του appstore ,οι οποιες λογικα θα "καθαρισουν",τι γινετε εδω?

Αφου ειμαι στην 7.04 με τα δεδομενα μου ,μετα  λογικα κανω το jb και επανακτω μολις μπει το cydia και τα tweaks και app απο κει (οσα παιζουν),σωστα?

Ζητω συγνωμη αν γινομε κουραστικος ,ομως εξηγηστε μου λιγο να καταλαβω τι παιζει.

Δυστηχως ειμαι απο τους τυπους που αν κατι δεν το κατανοησει ΚΑΛΑ,και χωρις κενα,δεν μπορω να προχωρησω.

Ευχαριστω

#1583   toketog

toketog

iPH User

• 111 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 29/12/2013 - 00:36

εγω δοκιμασει ολα τα fix για το mobile substrate και ακομα δεν μπορω να εγκαταστησω tweaks....τι στο καλο γινεται ;

#1584   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα

Δημοσίευση 29/12/2013 - 00:37

Αν παω τωρα με  restore &setup as new,μεσω itunes τι ακριβως γινετε για να καταλαβω?"μηδενιζει"ας το πουμε η 5.01 που βρισκομαι,σα να επαιρνα τωρα το κινητο ,χωρις τιποτα μεσα(φωτογραφιες -σημειωσεις -εφαρμογες απο appstore,jb.κτλ),και ετσι με καθαρο τηλεφωνο ,παω για ενημερωση στη 7.04.

Επειδη ομως γινετε το restore &setup as new και χανοντε τα παντα,πρεπει απο πριν να εχω παρει back up,ετσι ωστε να τα επαναφερω?

Και ας πουμε οτι εχω back up απο τις "domain"εφαρμογες (ημερολογιο -μηνυματα-κτλ)με τις εφαρμογες που χαθηκαν κατα το restore,και τα δεδομενα τους τι γινετε?

Για παραδειγμα εχω φωτογραφιες και βιντεο απο εφαρμογες του appstore ,οι οποιες λογικα θα "καθαρισουν",τι γινετε εδω?

DFU πρώτα Shift + Restore και περνάς την 7.0.4. Το τηλ θα είναι σαν να το έβγαλες απο το κουτί.

Για τα υπόλοιπα, βλέπεις το Link με τον οδηγό να πάρεις Backup. Φωτογραφίες και βίντεο το ίδιο.

Εφαρμογές δε χάνεις, ούτε τα δεδομένα τους. Υπάρχουν στο φάκελο Documents κάθε εφαρμογής. Όλα μέσω iBackupBot.

LG8ISzO.gif

#1585   depydms

depydms

iPH newbie

• 77 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 29/12/2013 - 02:05

Καλησπέρα παιδιά. Επειδή οι σελίδες είναι πολλές, ήθελα να ρωτήσω αν εχει δοκιμάσει κανείς jb σε ipad air με 7.04 και τι προβλήματα υπάρχουν συνήθως... εχω διαβάσει ότι καποιες φορες κολλάει στο μηλο και θελει dfu και restore και οτι δεν υπαρχουν ακομα πολλα tweak... τπτ αλλο ομως??? ευχαριστω!

#1586   apodim

apodim

iPH newbie

• 78 μηνύματα

Δημοσίευση 29/12/2013 - 02:09

Καλησπέρα, εχω iphone 4s με IOS 7.0.4 JB. Πριν λιγο δημιουργηθηκε ενα προβλημα. Οταν παω να ανοιξω ''facebook'' ή ''twitter'' ανοιγουν οι εφαρμογες για ελαχιστα δευτερολεπτα και μετα κλεινουν απο μονες τους. Εκανα respring αλλα τιποτα. Εχει κανεις καμια ιδεα;

#1587   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα

Δημοσίευση 29/12/2013 - 02:21

Tι πέρασες απο Cydia τελευταίο?

LG8ISzO.gif

#1588   apodim

apodim

iPH newbie

• 78 μηνύματα

Δημοσίευση 29/12/2013 - 02:25

Περασα το ''Lockscreentool'',το ''Flipcontrolcenter'', το ''fiveicondock'' και το ''icleaner''.

#1589   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα

Δημοσίευση 29/12/2013 - 02:27

Αφαίρεσε τα 2 τελευταία και ξαναδες. Δεν είναι συμβατά.

LG8ISzO.gif

#1590   DoSMaN

DoSMaN

iPH Contributor

• 925 μηνύματα
  • Twitter:@dosman_gr
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:VeZReVouLiS

Δημοσίευση 29/12/2013 - 02:48

Να ξαναρωτήσω πάλι μιας και ίσως να μην είδε κάποιος την ερώτησή μου...

Ο μόνος τρόπος για να περάσω μία beta έκδοση του iOS είναι είτε να πληρώσω κάτι με 99$ που είδα στην Apple ή κάτι λιγότερα σε άλλα sites;

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος;; :wacko: :wacko:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6