Mε Restore & Set Up As New θα πας.
Ό,τι έχεις αγορασμένο απο Cydia δε χάνεται. Υπάρχει κανονικά στο Account σου.
Θα τα επαναφέρεις όλα μετά χειροκίνητα. Δες εδώ.
Παιδια εξηγηστε λιγο πιο σαφεστατα τα αυτονοητα ,για να καταλαβουμε και εμεις που δεν ξερουμε τα πολλα.
Ειμαι στην 5.01 ,θελω να βαλω την 7.04 με jb.
Αυτο που πρεπει να κανω ποιο ειναι ?
1)Να παω απο τις ρυθμισεις και να κανω "update"(φυσικα θα χαθει το jb).Αν παω ετσι δεν χανετε τιποτα απο φωτογραφιες-σημειωσεις κτλ?
2)Αν παω τωρα με restore &setup as new,μεσω itunes τι ακριβως γινετε για να καταλαβω?"μηδενιζει"ας το πουμε η 5.01 που βρισκομαι,σα να επαιρνα τωρα το κινητο ,χωρις τιποτα μεσα(φωτογραφιες -σημειωσεις -εφαρμογες απο appstore,jb.κτλ),και ετσι με καθαρο τηλεφωνο ,παω για ενημερωση στη 7.04.
Επειδη ομως γινετε το restore &setup as new και χανοντε τα παντα,πρεπει απο πριν να εχω παρει back up,ετσι ωστε να τα επαναφερω?
Και ας πουμε οτι εχω back up απο τις "domain"εφαρμογες (ημερολογιο -μηνυματα-κτλ)με τις εφαρμογες που χαθηκαν κατα το restore,και τα δεδομενα τους τι γινετε?
Για παραδειγμα εχω φωτογραφιες και βιντεο απο εφαρμογες του appstore ,οι οποιες λογικα θα "καθαρισουν",τι γινετε εδω?
Αφου ειμαι στην 7.04 με τα δεδομενα μου ,μετα λογικα κανω το jb και επανακτω μολις μπει το cydia και τα tweaks και app απο κει (οσα παιζουν),σωστα?
Ζητω συγνωμη αν γινομε κουραστικος ,ομως εξηγηστε μου λιγο να καταλαβω τι παιζει.
Δυστηχως ειμαι απο τους τυπους που αν κατι δεν το κατανοησει ΚΑΛΑ,και χωρις κενα,δεν μπορω να προχωρησω.
Ευχαριστω