ψαχνω για συνδεση bluetooth iphone με android υπαρχει τιποτα η τζαμπα ασχολουμαι
οταν γινει 100% συμβατο το jb, θα μπορεις να αγορασεις το AirBlue Sharing ($4,99) ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ στο φουλ.
Δημοσίευση 29/12/2013 - 15:32
ψαχνω για συνδεση bluetooth iphone με android υπαρχει τιποτα η τζαμπα ασχολουμαι
οταν γινει 100% συμβατο το jb, θα μπορεις να αγορασεις το AirBlue Sharing ($4,99) ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ στο φουλ.
Δημοσίευση 29/12/2013 - 15:34
καλησπέρα,
εβαλα και εγω το jb! μετα απο δυο κρασαρισματα τωρα φαινεται να σταθεροποιηθηκε. εκανα εγκατασταση το hiddenSBsettings και μου εκανε εγκατάσταση δυο εικονιδιακια TS respring και TS reboot. απο το appinfo τα βλεπω αλλα απο το cydia δν τα βλεπω να τα σβήσω! το cydelete δν λειτουργει. εχει συμβει σε καποιον?
Δημοσίευση 29/12/2013 - 15:36
ta deb files πως τα περναμε κ τα κανουμε να λειτουργουν? προκειται για ενα tweak
Δημοσίευση 29/12/2013 - 15:43
Ειμαι 5.01 jb,εχω κανει back up,τις φωτογραφιες σε ενα φακελο στο pc,και σημειωσεις,επαφες κτλ,εχω απο ενα ξεχωριστο αρχειο για το καθενα απο το backup bot.
Πιστευω μπορω να προχωρησω.
Καταρχας μπορω να παω στην 7 και χωρις itunes,απο το κινητο,να πατησω εκει μια ενημερωση και τελειωσε το πανυγυρι?
Διαφορετικα απο i-tunes
Αυτο με το dfu ,και shift κ.τ.λ.δεν το χω καταλαβει.
Μπορει καποιος να πει αναλυτικα με απλα βηματα τι κανω?
Δημοσίευση 29/12/2013 - 15:44
Εδώ τα βάζεις var/root/Media/Cydia/AutoInstall και Reboot. Ή απο iFile θα πατήσεις Installer.
Πρόσεχε μόνο τι περνάς.
ψαχνω το lyco tweak που δεν το βρισκω στο cydia κ εχω το βρει μονο σε deb
Δημοσίευση 29/12/2013 - 15:52
υπαρχει αλλος τροπος να το βρω?
Δημοσίευση 29/12/2013 - 15:55
Καλησπέρα στα παιδια.. Εμένα μου βγάζει error στην εγκατάσταση του Zeppelin.. Τι παιζει?
Δημοσίευση 29/12/2013 - 15:59
οταν γινει 100% συμβατο το jb, θα μπορεις να αγορασεις το AirBlue Sharing ($4,99) ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ στο ευ
ευχαριστω
Δημοσίευση 29/12/2013 - 16:07
Νίκο όλα οκ και η ios και το jb τώρα κάνω επαναφορά από backup itunes οι εφαρμογές όπως π.χ ( sbsettings-activator-winterboard) και τα άλλα θα πρέπει να τα ξαναπεράσω όλα από την αρχή η θα περαστούν μέσο του itunes backup που έχω?
Δημοσίευση 29/12/2013 - 16:08
Νικολα μπορεις να μου πεις πως κανω dfu αναλυτικα γιατι εκανα τελειωσε και ξαναπερασα το jb kai ayth thn fora moy emfanize ligotera eikonidia
Δημοσίευση 29/12/2013 - 16:13
Νίκο όλα οκ και η ios και το jb τώρα κάνω επαναφορά από backup itunes οι εφαρμογές όπως π.χ ( sbsettings-activator-winterboard) και τα άλλα θα πρέπει να τα ξαναπεράσω όλα από την αρχή η θα περαστούν μέσο του itunes backup που έχω?
Όλα απο την αρχή ξανά.. Μη κάνεις From Backup..
Δες και τον οδηγό πιο πίσω.. SBSettings και Winterboard ακόμα δεν είναι απολύτως συμβατά. Μη τα περάσεις.
Νικολα μπορεις να μου πεις πως κανω dfu αναλυτικα γιατι εκανα τελειωσε και ξαναπερασα το jb kai ayth thn fora moy emfanize ligotera eikonidia
Ποια εικονίδια? Τσέκαρε εδώ το 2ο τρόπο.
Δημοσίευση 29/12/2013 - 16:16
Το τηλέφωνο το έκανα set up us new μετά από όλες της διαδικασίες πήρα backup από το itunes για να περαστούν αυτά που είχα σώσει.
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες