Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 22 ψήφοι

iOS 7 Jailbreak - evasi0n7

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3550 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1771   georgekn

georgekn

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 29/12/2013 - 21:30

Καλεσπερα και χρονια πολλα σε ολους .

μια ερωτηση θελω να κανω εχω iphone 4s ios 5.1.1 jb

Και θελω να παω στην ios 7 και να κανω jb :huh: ειναι ολα καλα η θα εχω καποιο προβλημα με το wifi ?

και αν ναι με ποιον το επαναφερω ?

ευχαριστω πολυ .

το πως θα το κάνεις θα το βρεις στο forum , κανε ένα search υπάρχουν αναλυτικό how to , και ναι κανε update δεν θα έχεις το παραμικρό θέμα με το wi-fi οτι διαβάζεις είναι μουφες απο άσχετους .

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1772   SubGam3R

SubGam3R

iPH Enthousiast

• 464 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 29/12/2013 - 21:32

Γράψτε λάθος...βιάστηκα να μιλήσω!
Ενώ έβαλα το FlipControlCenter όπως είπα πιο πάνω, έκανα τις ρυθμίσεις, έβαλα τα Toggles που ήθελα και έκανα Restart!
Εκεί που νόμιζα όλα καλά όλα ωραία, πήγα να ανοίξω το 3G και πουθενά...έγιναν οι ρυθμίσεις ξανά όπως ήταν της Apple και το ControlFlipCenter πουθενά στις Ρυθμίσεις!

Ξέρει κανείς τι παίχτηκε;

#1773   DTse

DTse

iPH Member

• 221 μηνύματα
  • Twitter:@Tse_Dim
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:Tse_Dim

Δημοσίευση 29/12/2013 - 21:34

Reinstall το Mobile Substrate και Respring. Επισης πρεπει να βαλεις καποιο MS reload fix. Κυκλοφορουν 2-3.

Τελευταία επεξεργασία από: DTse, 29/12/2013 - 21:36

#1774   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 29/12/2013 - 21:34

Γράψτε λάθος...βιάστηκα να μιλήσω!
Ενώ έβαλα το FlipControlCenter όπως είπα πιο πάνω, έκανα τις ρυθμίσεις, έβαλα τα Toggles που ήθελα και έκανα Restart!
Εκεί που νόμιζα όλα καλά όλα ωραία, πήγα να ανοίξω το 3G και πουθενά...έγιναν οι ρυθμίσεις ξανά όπως ήταν της Apple και το ControlFlipCenter πουθενά στις Ρυθμίσεις!

Ξέρει κανείς τι παίχτηκε;

Reinstall σε Mobile Substrate.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1775   georgekn

georgekn

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 29/12/2013 - 21:43

Φίλε υπάρχει και ξεχωριστό θέμα για αυτό είμαι ένας από τους -άσχετους- που του έγινε η επιλογή στο on-off του wifi γκρι και ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ON-OFF και ειναι θέμα στην MODUL ΤΟΥ WIFI ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΡΟΥΤΕΡ και θέλει αλλαγή ειναι hardware θέμα του κινητού λες να είμαστε όλοι άσχετοι σε μας που έτυχε επειδή δεν έτυχε σε σένα....;;;

απλά δεν με πείθεις , για να εγινεαυτόο πρέπει να πέρασες κάποιο tweak για το wi-fi και δεν το λες , τουλάχιστον στα  english forum που εχω διαβάσει προκαλείται μόνο και μόνο από κάποιο bouster app για το wi-fi και όχι από μόνο του ούτε απ το ios 7. Με τις ανακρίβειες που αναμασάτε δημιουργείτε θέμα σε άλλους και τούς κανετε να φοβούνται  .

#1776   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 29/12/2013 - 21:48

απλά δεν με πείθεις , για να εγινεαυτόο πρέπει να πέρασες κάποιο tweak για το wi-fi και δεν το λες , τουλάχιστον στα  english forum που εχω διαβάσει προκαλείται μόνο και μόνο από κάποιο bouster app για το wi-fi και όχι από μόνο του ούτε απ το ios 7. Με τις ανακρίβειες που αναμασάτε δημιουργείτε θέμα σε άλλους και τούς κανετε να φοβούνται  .

να σαι καλα φιλε μου που ηρθες να μας ανοιξεις τα ματια....που εισουν κρυμενος τοσο καιρο;

#1777   georgek90

georgek90

iPH newbie

• 16 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 29/12/2013 - 21:48

Είσαι σίγουρος πως είναι 8GB?

Κατέβασε τη ξανά με Chrome ή Mozilla, βεβαιώσου πως έχεις και τελευταίο iTunes.

να θυμισω οτι εχω εχω το iphone 4 στα 8gb και εκδοση 5.1.1 jb θελω να το παω στην 7.0.4

εκανα αυτα που λες αλλα παλι εχω το ιδιο προβλημα με το ipsw με την εκδοση 3,2 . μου βγαζει "the iphone could not be restored because the firmware file is not compatible." οταν παω να κανω restore με shift.

να κανω restore χωρις να πατησω το shift μηπως?

ευχαριστω!

#1778   Paolokom

Paolokom

iPH Addict

• 632 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 29/12/2013 - 21:53

ρε φιλε σου λεω εγω μολις ειχα παρει το ανακατασκευασμενο και ηταν στην 7,0,2 πηγα σπιτι πατησα update OTA και παει το wifi ....ξανα πισω στον Γερμανο ....σου λεω ουτε 2 ωρες δεν το ειχα το τηλεφωνο..δεν ξερω ισως να ηταν συμπτωση τι να πω...αν και δεν νομιζω διοτι εχει πολυς κοσμος το ιδιο προβλημα και εχει αναφερθει παρα πολλες φορες και ειναι αρκετοι αυτοι που τους εχει ληξει η εγγυηση και παπαλα...

Τελευταία επεξεργασία από: Paolokom, 29/12/2013 - 21:55

#1779   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 29/12/2013 - 21:55

Δε περνάς κανένα Tweak. Είναι σήμα κατατατεθέν του 4S πλέον.

Απλό Update και το WiFi Module βγαίνει Off. Πρόβλημα για το οποίο η "καλή" Apple δεν έχει πάρει ακόμα και σήμερα επίσημη θέση.

Μια αναζήτηση στο Forum και θα σε πείσει για το ποιός τελικά λέει τις ανακρίβειες. Όπως και οι παρακάτω.

https://discussions..../thread/5331834

https://discussions..../thread/4963674

να θυμισω οτι εχω εχω το iphone 4 στα 8gb και εκδοση 5.1.1 jb θελω να το παω στην 7.0.4

εκανα αυτα που λες αλλα παλι εχω το ιδιο προβλημα με το ipsw με την εκδοση 3,2 . μου βγαζει "the iphone could not be restored because the firmware file is not compatible." οταν παω να κανω restore με shift.

να κανω restore χωρις να πατησω το shift μηπως?

ευχαριστω!

Τελευταίο iTunes έχεις? Τότε απλά πάτησε Restore μετά απο DFU.

LG8ISzO.gif

#1780   hlias88

hlias88

iPH Enthousiast

• 389 μηνύματα
  • Twitter:@hlias
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 29/12/2013 - 21:57

ειμαι ιος7 jb iphone 5!εβαλα το wifi booster στην αρχη μου δουλευε και τωρα τπτ!επισεις οταν ανοιγω το cydia μερικες φορες με πεταει στο appstore. γνωριζει κανεις κατι?ευχαριστω!

#1781   Paolokom

Paolokom

iPH Addict

• 632 μηνύματα

Δημοσίευση 29/12/2013 - 21:58

Δε περνάς κανένα Tweak. Είναι σήμα κατατατεθέν του 4S πλέον.

Απλό Update και το WiFi Module βγαίνει Off. Πρόβλημα για το οποίο η "καλή" Apple δεν έχει πάρει ακόμα και σήμερα επίσημη θέση.

Μια αναζήτηση στο Forum και θα σε πείσει για το ποιός τελικά λέει τις ανακρίβειες. Όπως και οι παρακάτω.

https://discussions..../thread/5331834

https://discussions..../thread/4963674

Τελευταίο iTunes έχεις? Τότε απλά πάτησε Restore μετά απο DFU.

Μολις αναβαθμισα απο 6,1,3 σε τελευταια εκδοση...με itunes dfu και shift restore την ipsw...ειχα λιγο αγωνια για το wifi αλλα μαλλον φαινεται ενταξει προς το παρων.....

#1782   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 29/12/2013 - 22:01

ειμαι ιος7 jb iphone 5!εβαλα το wifi booster στην αρχη μου δουλευε και τωρα τπτ!επισεις οταν ανοιγω το cydia μερικες φορες με πεταει στο appstore. γνωριζει κανεις κατι?ευχαριστω!

Αφαίρεσε το Booster. Δεν είναι συμβατό.

Μολις αναβαθμισα απο 6,1,3 σε τελευταια εκδοση...με itunes dfu και shift restore την ipsw...ειχα λιγο αγωνια για το wifi αλλα μαλλον φαινεται ενταξει προς το παρων.....

E και τρίτη φορά? Μετά πας για τζόκερ.. :)

LG8ISzO.gif

#1783   hlias88

hlias88

iPH Enthousiast

• 389 μηνύματα
  • Twitter:@hlias
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 29/12/2013 - 22:02

κριμα...ευχαριστω!υπαρχει κατι αλλο μηπως σαν το booster?

#1784   SubGam3R

SubGam3R

iPH Enthousiast

• 464 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 29/12/2013 - 22:04

Reinstall σε Mobile Substrate.

Ευχαριστώ πολύ...το έκανα!
Να φανταστώ κάθε φορά που κλείνω το κινητό θα γίνεται αυτό έτσι; Οπότε να το αποφεύγω;

#1785   Paolokom

Paolokom

iPH Addict

• 632 μηνύματα

Δημοσίευση 29/12/2013 - 22:05

μπαααα ολα καλα...η μηπως ρε σι Νικο μπορει να μου βγει off σε καμια δυο μερες??νομιζω συνη8ως χαλαει μετα το update 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες