pedes an einai kapoios on as me help ligo gt exw provlima...ekan to kinito m jb ...prota to ekana buck up kai meta ksekinis na to kano jb...teliose to programa na kani to jb aki meta exei kolisi stin othoni me to milo kai dn aniki.l...
Δημοσίευση 30/12/2013 - 00:24
pedes an einai kapoios on as me help ligo gt exw provlima...ekan to kinito m jb ...prota to ekana buck up kai meta ksekinis na to kano jb...teliose to programa na kani to jb aki meta exei kolisi stin othoni me to milo kai dn aniki.l...
Δημοσίευση 30/12/2013 - 00:26
Δεν ξέρω αν ταιριάζει στην ενότητα, αν και την έχουμε κάνει ήδη τεράστια με πολλές άσχετες ερωτήσεις...
Βγήκε κάποιο Tweak για το iOS 7 που προσθέτει Toggle στο Control Center και κλείνει με ένα πάτημα όλες τις ανοιχτές εφαρμογές;
Δημοσίευση 30/12/2013 - 00:28
Καταρχάς μη γράφεις Greeklish.
Βαλ'το σε DFU Και κάνε Restore.
Δημοσίευση 30/12/2013 - 00:31
ωραια μπορις να μ δοσις ποιο ακριωες οδιγιες γτ το κανω 2 φορα jb και θελω λιγο βοηθια
Δημοσίευση 30/12/2013 - 00:32
ειχα το ιδιο προβλημα...DFU+Restore και ξανα jb
Δημοσίευση 30/12/2013 - 00:36
ναι αλλα το back up που εκανα στο itunes δν μπορω να το χρισιμοπιισο για να το κανο restor
Δημοσίευση 30/12/2013 - 02:20
ναι αλλα το back up που εκανα στο itunes δν μπορω να το χρισιμοπιισο για να το κανο restor
Το εκανα εγω εν αγνοια μου,ομως ολα πανε καλα.
Δηλαδη ενω εκανα restore πηγα στην 7.04 με setup as new.Mετα εκανα restore το back up απο το itunes ,που ειχα παρει με το jb!
Eμφανιστηκαν οι εφαρμογες (οχι ολες)χωρις τα δεδομενα τους ομως(δηλαδη τα docyments τους),και μετα ετσι οπως ηταν ,εκανα το jb και ολα πηγαν και δουλευουν ως τωρα θαυμασια.
Τι να κανω,να το ξανακανω παλι restore και ξανα απο την αρχη ολα?δουλευει μια χαρα,θα υπαρξει θεμα μετα?
Δημοσίευση 30/12/2013 - 02:45
nikosgnr ερωτηση παρακαλω. Εχω iphone 5S με 7.0.3 μαμα, το πηγα σε 7.0.4 με itunes ΟΧΙ με ΟΤΑ, οταν με το καλο βγει το mobile substrate πρεπει πρωτα να το κανω restore για να κανω το jailbreak? Η αφου εκανα αναβαθμιση μεσω itunes δεν χρειαζεται?? Αν οντως πρεπει να κανω, κανω απλο restore μεσω itunes και set up as new ή μεσω DFU? ευχαριστω!
Τελευταία επεξεργασία από: Kostas_GR, 30/12/2013 - 02:45
Δημοσίευση 30/12/2013 - 02:58
Αν απο iTune sέκανες και εκεί Update πρέπει να κάνεις Restore για το JB μετά.
Δε χρειάζεται DFU. Απλά το Restore πατάς. Επαναφέρεις το Backup σου κανονικά.
οκ οποτε παταω απο itunes το restore απλα και μετα επιλεγω το αντιγραφο με τα δεδομενα μου (δεν παταω setup as new) και ειμαι κομπλε σωστα καταλαβα?
Δημοσίευση 30/12/2013 - 03:05
Πρίν προχωρήσεις κάνε Backup και μετά Restore. Θα το επαναφέρεις μετά.
οκ, backup->restore->επαναφορα δεδομενων->jailbreak, χιλια ευχαριστω!
Τελευταία επεξεργασία από: Kostas_GR, 30/12/2013 - 03:06
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες