Νίκο καλησπέρα και πάλι με τα προγράμματα navigon κ.λ.π τι κάνουμε πως θα τα ξαναβάλουμε στην συσκευή?Υπενθύμιση jb 7.0.4.
iOS 7 Jailbreak - evasi0n7
Δημοσίευση 30/12/2013 - 04:01
Ad
Δημοσίευση 30/12/2013 - 04:09
καλημερα,
δεν εχω προσωρησει ακομα σε jb...
τι λετε, να το κανω το βημα σε iphone 5 & ipad air??
Δημοσίευση 30/12/2013 - 07:20
Σε iPad air δεν παίζει τίποτα λόγο A7 στο 5αρι μπορείς αν δεν βαριέσαι να περνάς συνέχεια το mobile substrate fix .καλημερα,
δεν εχω προσωρησει ακομα σε jb...
τι λετε, να το κανω το βημα σε iphone 5 & ipad air??
Δημοσίευση 30/12/2013 - 07:28
εχει βαλει κανεις το cctoggles (οχι το ccsettings)??
Δημοσίευση 30/12/2013 - 08:29
Φτου μην το ματιασω δουλευει μια χαρα και το activator τα gestures. Δουλευουν καλα στη status bar
Ολα καλα τωρα υπομονη για μερικα ακομα tweaks
Δημοσίευση 30/12/2013 - 08:43
Δημοσίευση 30/12/2013 - 09:12
Δημοσίευση 30/12/2013 - 10:23
και σε μενα το εκανε και το instagram το ιδιο ... Εκανες repsring kai reboot?Bootari σε κανέναν άλλον το Facebook???iphone5......
Δημοσίευση 30/12/2013 - 10:36
καλημερα σε ολους.εχω κανει jailbreak k restore δυο φορες μεχρι τωρα την συσκευη... περναω tweaks του στυλ speed intesyfier,%hooks law, caller id και ενω μου τα βγαζει κανονικα στις ρυθμισεις του τηλεφωνου... τα βλεπω και μπορω να τα χειριστω.. εαν σβησω το τηλ και τα ανοιξω χανονται ολα...εχω σαλταρει ολιγον τι.. ξερω οτι δεν ειναι ολα συμβατα αλλα καποια απο αυτα που εβαλα ηταν με το ios7 και παλι μου κανει το ιδιο πραγμα.. και φυσικα για να περαστουν ξανα θελει restore και ξανα jailbreak.κι επειδη εχω το 4αρι,το ios7 το χει γονατισει και θελω ενα tweak να ειναι γρηγορο το τηλ.... τι συμβαινει ρε παιδια? γιατι χανονται με ενα reset?ξερει κανεις κατι? help
Δημοσίευση 30/12/2013 - 11:05
καλημερα,
μετα απο jailbrake εχω προβλημα με το mail και το safari δεν ανοιγουν.
ξερει κανεις κατι για το θεμα ? Ipad mini wifi και 5c
ευχαριστω
Δημοσίευση 30/12/2013 - 11:12
Σε 5αρι το jaibreak μια χαρά παρεούλα με flipcontrol,barrelactivator,browserchooser(τρομαχτικη παράληψη της apple που δεν το έχει),fliplanch,callerID,zepplin και youtuber.Σε όσους "χάνονται" τα tweaks αλλά παραμένει το cydia,αφαιρέστε το τελευταίο tweak που περάσατε και κάντε reinstall το mobilestractures για να προκαλέσετε respring.
Δημοσίευση 30/12/2013 - 11:22
κα....ημερα οσο μπορει να ειναι. πατε καλα? ο ενας δινει φορα παρτιδα πληροφοριες για σπασμενα ο αλλος ρωταει μετα 125 σελιδες γιατι χανονται τα tweak νιαου νιαου στα κεραμιδια δηλ και αν θελει καποιος να δει κατι μια πληροφορια ανατρεχει σε 125 σελιδες παπαρολογιας ελεοοοοοοοοοος.
Δημοσίευση 30/12/2013 - 11:30
Σε 5αρι το jaibreak μια χαρά παρεούλα με flipcontrol,barrelactivator,browserchooser(τρομαχτικη παράληψη της apple που δεν το έχει),fliplanch,callerID,zepplin και youtuber.Σε όσους "χάνονται" τα tweaks αλλά παραμένει το cydia,αφαιρέστε το τελευταίο tweak που περάσατε και κάντε reinstall το mobilestractures για να προκαλέσετε respring.
καλήμερα, απαγορεύεται να μιλάτε για πειρατικό υλικό, κανονισμοί του φόρουμ, οτι θέλετε πμ .
σορρυ..χαζομαρα μου.
Δημοσίευση 30/12/2013 - 11:37
Νίκο καλησπέρα και πάλι με τα προγράμματα navigon κ.λ.π τι κάνουμε πως θα τα ξαναβάλουμε στην συσκευή?Υπενθύμιση jb 7.0.4.
Γι αυτό Google it..
Νίκο καλημέρα!μπορεις σε παρακαλώ να μου πεις ακριβώς την διαδικασία (απο iTunes τον φάκελο music)που μου είπες παραπάνω!και αν υπάρχει και κανένας οδηγός καλύτερα βίντεο το πως λειτουργεί το cydia δεν καταλαβαίνω τίποτα!σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας!!!
Για το Drag & Drop λες?
Για Tweak κτλ, μπορείς να δεις εδώ.
καλημερα σε ολους.εχω κανει jailbreak k restore δυο φορες μεχρι τωρα την συσκευη... περναω tweaks του στυλ speed intesyfier,%hooks law, caller id και ενω μου τα βγαζει κανονικα στις ρυθμισεις του τηλεφωνου... τα βλεπω και μπορω να τα χειριστω.. εαν σβησω το τηλ και τα ανοιξω χανονται ολα...εχω σαλταρει ολιγον τι.. ξερω οτι δεν ειναι ολα συμβατα αλλα καποια απο αυτα που εβαλα ηταν με το ios7 και παλι μου κανει το ιδιο πραγμα.. και φυσικα για να περαστουν ξανα θελει restore και ξανα jailbreak.κι επειδη εχω το 4αρι,το ios7 το χει γονατισει και θελω ενα tweak να ειναι γρηγορο το τηλ.... τι συμβαινει ρε παιδια? γιατι χανονται με ενα reset?ξερει κανεις κατι? help
Κάθε φορά που κάνεις Reboot πρέπει να κάνεις το Mobile Substrate Reinstall μετά στο Cydia.
Εναλλακτικά περνάς κάποιο Fix μέχρι να δώσει Update Saurik.
καλημερα,
μετα απο jailbrake εχω προβλημα με το mail και το safari δεν ανοιγουν.
ξερει κανεις κατι για το θεμα ? Ipad mini wifi και 5c
ευχαριστω
Αφαίρεσε το AppSync.. Πήγαινε μετά εδώ /var/mobile/Library/Caches. Βρες τα com.apple.mobile.installation.plist και com.apple.LaunchServices-054.csstore.
Διέγραψε τα και Reboot.
Δημοσίευση 30/12/2013 - 11:44
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες