το zephyr το δοκιμασε κανεις; παιζει κανονικα; για 4s θενξ
Δεν έχει αναβαθμιστεί.. Άγνωστο το πότε και αν..
Εμένα δεν μπορεί να μου κάνει επαναφορά μέσω του iTunes... ξεκινάει κανονικά (με shift+restore) και ενώ εμφανίζει τη μπάρα που υποτίθεται ότι θα "γεμίσει" για να γίνει το restore.
Στο τέλος μου πετάει μήνυμα που μου λέει "could not connect to this iPhone" (και έχω iPad).
Τις τελευταίες μέρες έχω κάνει περίπου 10+ restore... αυτό δεν έχει ξανασυμβεί...
DFU πρώτα. Τι error σου δίνει?
ΝΙκο δωσε λιγο τα φωτα σου σε εμας που εχουμε 5αρι και περιμεναμε υπομονετικα να βγει αυτο το ριμαδι το update του saurik.
Ειναι ασφαλες πια το jb?προχωραμε αφοβα??
Ποια βηματα πρεπει να ακολουθησουμε?
Παμε στο site των evasion και κανουμε download τελευταιο εργαλειο?
Και μετα στο cydia κανουμε install to mbsbt??
That's all??
Σωστά. Αν έχεις πάει με Restore εκεί που είσαι, κάνεις κανονικά και περνάς το Susbtrate μετά.
Νίκο εγω ειχα το MS Reload fix και δεν το διεγραψα πριν περασω το update του mbsbt οπως φαινεται τωρα διαγραφηκε μονο του...το προβλημα μου ειναι οτι καθε φορα που κλεινω και ξανανοιγω το κινητο κολλαει στι μηλο και θελει να πατησεις και το + για να ανοιξει χωρις βεβαια να υπαρχει κανενα tweak διαθεσιμο ...Αυτο κανονικα δεν θα επρεπε να διορθωθει στο καινουργιο substrate? iphone 5
Κάνε Reinstall στο Substrate και δοκίμασε ξανά. Δες στα πακέτα αν το έχεις ακόμα το MS Reload.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 31/12/2013 - 12:33