Παρακαλώ
.
Το back up στο είπα για να το έχεις μήπως παει κάτι στραβά και πρέπει να πας σε Restore μετά.
Καλή συνέχεια. Ότι θέλεις είμαστε εδώ
Οκ.Καλα εκανες!
Δημοσίευση 01/01/2014 - 01:50
Παρακαλώ
.
Το back up στο είπα για να το έχεις μήπως παει κάτι στραβά και πρέπει να πας σε Restore μετά.
Καλή συνέχεια. Ότι θέλεις είμαστε εδώ
Οκ.Καλα εκανες!
Δημοσίευση 01/01/2014 - 01:51
Δημοσίευση 01/01/2014 - 02:11
Μια Γρηγόρη ερώτηση μάγκες . Σε 3GS υπάρχει περίπτωση να βάλουμε ιός 7 ?
Μην ανοίγω θέμα . Καλή χρόνια να έχουμε .....
Το 3GS πάει μέχρι την 6.1.3.
η ερώτηση μου είναι στον nikosgnr
πως να κάνουμε σωστή επαναφορά μετά το Jailbreak
εγώ διάβασα από σένα να λες - να κάνουμε ένα-ένα ...
μα τότε θα χάσουμε τα documents που έχουν τα ΑΡ μας ... τις φωτογραφίες
τελικά πως να κάνουμε σωστά το RESTORE μετά το Jailbeak
ευχαριστώ.. πάντα φιλικά !!!
Και Καλή χρονια σε όλους !!!
Χειροκίνητα τα επαναφέρεις όπως εδώ
εγώ το έγραψα επειδή έκανα Jailbreak , όλα καλά ... αλλα όταν έκανα RESTORE μετά - για να επαναφέρω όλα τα ΑΡs ... χάθηκε η εικόνα CYDIA ...
Κάνε ένα reboot και ξαναδές.
Αν επανέφερες το προηγούμενο Backup, Restore & Set Up As New.
Χρονια Πολλα και καλη χρονια σε ολους !!!
Σε ipad Air που ειχε την 7.03 περασα με ΟΤΑ την 7.04. Εχω όμως ταινιες στο vlc. Προκειμενου να προχωρήσω σε j/b θα περασω με restore και από backup παλι την 7.04.
Οι ταινιες θα παραμεινουν η θα σβηστουν ;
ελπιζω ότι δεν χρειαζεται να την περασω με set up as NEW.
Restore θα κάνεις και το Backup το επαναφέρεις κανονικά. Σου επαναφέρει και τις ταινίες, κράτα Backup όμως καλού κακού.
Δεν καταφερνω να περασω το sms.db
Ακολουθω τη διαδικασια ομως δεν το εχω ξανακανει σε win8 και τα permissions δεν ξερω πως να τα ρυθμισω. Ετσι μετα το reboot ενω ειναι το αρχειο μεσα στο τηλ τα μηνυματα ειναι αδεια. Ξερει καποιος κατι;
Χρονια πολλα σε ολους, καλη χρονια με υγεια!
Ρίξε μια ματιά εδώ. Μέσω WinSCP αφού περάσεις OpenSSH απο Cydia.
Δημοσίευση 01/01/2014 - 03:32
Δημοσίευση 01/01/2014 - 03:45
Απλά δεν έχουν εικονίδιο.
Της Dev-Team αφαίρεσε το. Δε σου χρειάζεται..
Δημοσίευση 01/01/2014 - 03:48
Δημοσίευση 01/01/2014 - 05:14
Αν και ξημέρωμα, τελείωσα το jb με επιτυχία σε iPad air. Εύκολο και γρήγορο. Καλή χρονιά σε όλους με 2014 ευχές για όλους μας!!!
Δημοσίευση 01/01/2014 - 11:01
Δημοσίευση 01/01/2014 - 11:49
πρωτο κρασσαρισμα και οδυνηρο. κολλησε στο μηλο παμε για νεο restore. ευκαρια για μια ακομα δοκιμη στην βετα 2
Δημοσίευση 01/01/2014 - 12:21
Δημοσίευση 01/01/2014 - 12:29
Ρε παιδιά το boot time ειναι κοντά 2 λεπτά μετα από καθαρό restore και εγκαταστσαση μονο ifile flipcontrolcenter hidden settings και nitrous!!το ίδιο ειναι και σε σας;;
Ναι, κι'εμενα μου εκανε εντυπωση νομιζα οτι εχει κολλησει. Αντιθετα ο χρονος του respring εχει μειωθει.
Δημοσίευση 01/01/2014 - 12:31
Καλα έμεινα τωρα!!!εγω έκανα restore για αυτο το λόγο και αυτο συνεχίζει!!τι διάολο έχουν κάνει;;έλεγα ότι πέρασα καμία λαλακια μεσα και το κολλησα!!τι να πω!ας ελπίσουμε ότι θα το διορθώσουν!!σε ευχαριστώ που το επιβεβαιωσες!!!Ναι, κι'εμενα μου εκανε εντυπωση νομιζα οτι εχει κολλησει. Αντιθετα ο χρονος του respring εχει μειωθει.
Τελευταία επεξεργασία από: sirgeorge, 01/01/2014 - 12:32
Δημοσίευση 01/01/2014 - 12:52
Καλησπερα κ καλη χρονια σε ολους.Μια ερωτηση....εχω το τεσσερα με 7.0.4.Αξιζει να περιμενω κι αλλο για να διορθωθουν κι αλλα προβληματα η να προχωρησω στο jailbreak τωρα?
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες