Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 22 ψήφοι

iOS 7 Jailbreak - evasi0n7

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3550 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2416   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 04/01/2014 - 12:01

Κύριοι ηρεμία.

Όποιος θέλει κάνει jb όποιος θέλει δεν κάνει.

Άλλος θέλει system customisation άλλος θέλει σταθερότητα.

Μπείτε, δείτε, κρίνετε τι σας ταιριάζει αλλά δεν είναι ανάγκη να επιτίθεστε σε άτομα που δεν κάνουν jb.

Εκτός και αν είστε τίποτα jb dev και χάνετε λεφτά...

Σωστα ομιες εκτος της προτελευταιας γραμμης το σωστο θα ηταν μην σε ατομα που δεν θελουν πλεον jb
Καλη χρονια Νικοοοοοοοο

Τελευταία επεξεργασία από: geORGIOSb, 04/01/2014 - 12:02

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2417   johncam

johncam

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/01/2014 - 12:36

Γεια σας παιδια σε iphone5 προσπαθω να κανω την διαδικασια αλλα παντα σταματαει στο system configuration 2/2 γνςριζει καποιος να μου πει...ευχαριστω

#2418   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 04/01/2014 - 13:31

Γεια σας παιδια σε iphone5 προσπαθω να κανω την διαδικασια αλλα παντα σταματαει στο system configuration 2/2 γνςριζει καποιος να μου πει...ευχαριστω

εχεις βγαλει το κλειδωμα απο την συσκευη;αφαιρεσε το κλειδωμα και ξαναδοκιμασε απο την αρχη!αλλιως reboot το pc και την συσκευη και ξαναδοκιμασε!

#2419   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2.593 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 04/01/2014 - 13:48

Συμφωνω εν μερη με τον Georgio , το jb στο ios7 ειναι λιγο pain in the ass σε σχη με το 6.1.2 που για μενα το 5αρι μου δουλευε αψογα.
Κ εμενα μου την εχει βαρεσει λιγο κ ειμαι μια ετσι μια γιουβετση..
Τωρα εχω βαλει 3 -4 tweaks κ περιμενω..
Δε μου αρεσει κ το ios 7 καθολου ομως :(
iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

#2420   shadybav233

shadybav233

iPH newbie

• 85 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 04/01/2014 - 13:48

κ αν δεν πετύχει αυτό που σου είπε ο φίλος vdkour κανε την όλη διαδικασία σε αλλο PC..

#2421   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2014 - 14:17

Επισης να μην εισαι απο ΟΤΑ ios7

#2422   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2014 - 14:24

Συμφωνω εν μερη με τον Georgio , το jb στο ios7 ειναι λιγο pain in the ass σε σχη με το 6.1.2 που για μενα το 5αρι μου δουλευε αψογα.
Κ εμενα μου την εχει βαρεσει λιγο κ ειμαι μια ετσι μια γιουβετση..
Τωρα εχω βαλει 3 -4 tweaks κ περιμενω..
Δε μου αρεσει κ το ios 7 καθολου ομως :(

Εμενα το 7 με τρελλαινει ειναι ,τι καλυτερο εβγαλε η apple και ιδιως αν σκεφτουμε οτι δεν υπαρχει ο πατερουλης στηβ. Ομως θελεις συμπτωση θελεις δεν ξερω και γω τι απο την ημερα που το εβαλα ολο κρασσαρει. Φουλαρει η other χωρις να εδω τιποτα μεσα και απο βελτιωσεις με πολυ πονο το λεω ειχα αποφασισει μονο δυο τρια που αναφερω και ποιο πριν. Απο οταν δοκιμαζα την βετα7 καλοκαιρι που εμεινα χωρις τζιμπι πολυ λιγο το μετανοιωσα. Κι ερχετε ο πουθενας ο νιουφης να μου κανει μαθημα. Ε ελεος.
Και στον παμπαλαιο φιλο που γνωριζομαστε απο εδω χρονια και εχουμε ριξει απειρα ξενυχτια να λυνουμε προβληματα αυτο εγραψα οτι οποιος θελει κανει. Εγω γνωρισα κατ αναγκη την αλλη πλευρα και αποφασισα να περασω απεναντι. Τι πικριες και κουραφεξαλα τσαμπουναει ο αλλος. Εμενα το κινητο δεν ειναι τηλεφωνο ειναι εργαλειο. Απαιτω να ειναι παντα ετοιμο για ολα κι οχι να κανω προσευχες αν θα δουλεψει η οχι. Για πρωτη φορα βλεπω τοσο ασταθες εργαλειο. Οποτε απεχω μεχρι νεωτερας και αν.

#2423   DoSMaN

DoSMaN

iPH Contributor

• 925 μηνύματα
  • Twitter:@dosman_gr
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:VeZReVouLiS

Δημοσίευση 04/01/2014 - 14:44

Έστειλα τις προάλλες e-mail στον developer του FolderEnhancer και MultiIconMover και μου απάντησε ο ανθρωπάκος πως αυτό που συμβαίνει αυτόν τον καιρό με τις ασυμβατότητες είναι γιατί το JB το περίμεναν σε 1-2 μήνες και όχι τόσο ξαφνικά... συνέπεσε και το πρόβλημα με το MobileSubstrate του Sauric και όλα πήγαν κατά διαόλου!!

Όλα τα φτιάξουν με θέληση και υπομονή!

Μετάνιωσα που ήρθα τόσο σύντομα στην 7 και δεν έμεινα στην 6.0.1 που ήμουν πριν και όλα δούλευαν ρολόι αλλά εντάξει τι να κάνουμε;;

Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις!

Ακόμα και χωρίς JB καλό είναι.. σίγουρα του λείπουν πράγματα που εσύ ή ο καθένας τα θεωρούσε "δεδομένα" για να είναι ΟΚ η συσκευή σου αλλά παλεύεται!!

#2424   janus5555

janus5555

iPH newbie

• 67 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 04/01/2014 - 17:23

Παιδιά καλησπέρα, έχω ipad 4 σε 7.0.4, μπορώ να προχωρήσω σε jailbreak? Υπάρχει κάποιος λόγος να περιμένω κι άλλο, καλύτερη έκδοση που αναμένεται ή προβλήματα στην εγκατάσταση και λειτουργία του jb?

#2425   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 04/01/2014 - 17:24

Κάνεις με το τελευταίο, το 1.0.2.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#2426   Costanten

Costanten

iPH newbie

• 90 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2014 - 21:05

Καλημερα φιλε μου, για μενα must tweaks ειναι πχ activator gridlock killbaground zephyr sbsettings winterboard barrel κτλ

Μερικα ειναι συμβατα κ μερικα οχι ακομα για ιοs 7, για να δεις τι κανει το καθενα πηγαινε youtube κ βρες βιντεακι κ δες αμα χρειαζεσε το ταδε tweak.

Γιατι υπαρχουν τοσα πολλα κ ο καθε ενας απο μας εχει αλλες αναγκες, οποτε καλο ειναι να μην φορτονουμε το κινητο με παρα πολλα tweaks που ισως να μην χρειαζομαστε .

Βρες το νημα με τα συμβατα tweaks στο ios 7 και ξεκινα :)

Ναι αυτο εχω ξεκινησει και απ οτι βλεπω εχω βαλει 2-3 βασικα  activator-winterboard(αν και δν μπορω ακομα να το καταλαβω αλλα προσπαθω :P

προσεχε μην βαζεις tweaks που δεν ειναι συμβατα με την συσκευη σου!!

Μ ενημερωνει ετσι κι αλλιως οτι δεν ειναι!!

τι μηλο εχεις;

4s 16αρι

Καλημερα φιλε μου, για μενα must tweaks ειναι πχ activator gridlock killbaground zephyr sbsettings winterboard barrel κτλ

Μερικα ειναι συμβατα κ μερικα οχι ακομα για ιοs 7, για να δεις τι κανει το καθενα πηγαινε youtube κ βρες βιντεακι κ δες αμα χρειαζεσε το ταδε tweak.

Γιατι υπαρχουν τοσα πολλα κ ο καθε ενας απο μας εχει αλλες αναγκες, οποτε καλο ειναι να μην φορτονουμε το κινητο με παρα πολλα tweaks που ισως να μην χρειαζομαστε .

Βρες το νημα με τα συμβατα tweaks στο ios 7 και ξεκινα :)

#2427   Costanten

Costanten

iPH newbie

• 90 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2014 - 21:09

Κύριοι ηρεμία.

Όποιος θέλει κάνει jb όποιος θέλει δεν κάνει.

Άλλος θέλει system customisation άλλος θέλει σταθερότητα.

Μπείτε, δείτε, κρίνετε τι σας ταιριάζει αλλά δεν είναι ανάγκη να επιτίθεστε σε άτομα που δεν κάνουν jb.

Εκτός και αν είστε τίποτα jb dev και χάνετε λεφτά...

Δλδ customisation και σταθεροτητα δεν πανε μαζι? 

#2428   mpan1

mpan1

iPH newbie

• 3 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 04/01/2014 - 21:13

διαδικασια για 4s jb, αναβαθμιση σε ios 7 ?

με τον οδηγο που εχει εδω μεσα περι dfu mode, ipsw και λοιπα , και ακολουθωντας τον οδηγο του nikos για fix του 3194 error δεν αλλαζει κατι!!!

καμια ιδεα ?

#2429   dominator

dominator

iPH Hero

• 3.533 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 04/01/2014 - 21:17

Είναι σαν να θές το αμάξι σου να βαράει τα 300 αλλά να καίει 3 λίτρα τα 100 δεν είναι εφικτό κατα μεγάλο ποσοστό
Βέβαια ανάλογα τα tweak που θα περάσεις μπορείς να τα καταφέρεις αλλά ...

#2430   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 04/01/2014 - 21:29

Εννοείται πως πανε μαζί, τουλάχιστον μέχρι το iOS 6 δεν υπήρχε καν τέτοιο ζήτημα.

Πρώτη φορά γίνεται τέτοιο μπέρδεμα όπως τώρα με το JB της 7, αλλα θα στρώσουν τα πράγματα, δε γίνεται διαφορετικά. Λιγάκι υπομονή θέλει, όλα γίνανε πολύ βιαστικά και για αυτό μπλεχτηκαμε κι εμείς.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14

0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες