Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 22 ψήφοι

iOS 7 Jailbreak - evasi0n7

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3550 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#331   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 22/12/2013 - 20:37

Σοβαρά; Και τα sources που έχουν τα tweaks σπασμένα τι είναι; Ή μήπως νομίζεις πως τα tweaks τα πληρώνουν..;

Αυτά είναι δική σου επιλογή να τα περάσεις. Μη μπερδεύσαι.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#332   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 22/12/2013 - 20:41

Αυτά είναι δική σου επιλογή να τα περάσεις. Μη μπερδεύσαι.

Τη δυνατότητα αρχικά όμως στη δίνει δεν στη μπλοκάρει..

#333   FireBro

FireBro

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2013 - 20:43

Προφανώς και τα πληρώνουμε τα tweaks. Κανονικότατα.

Καποιοι άνθρωποι δαπανάνε χρόνο για να τα φτιάξουν , το να πληρώσεις κάτι για τον κόπο που κάνουν είναι το ελάχιστο γ αυτα που σου προσφέρουν.

Καλό είναι να ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ τον κόπο των άλλων και να μην κοιτάμε πως θα γλυτώσουμε μερικά ευρώ.

Ναι βέβαια φίλε. Και εσείς όλοι εδώ μέσα δεν έχετε κατεβάσει ποτέ ταινίες από το internet, ούτε το playstation σας είχατε ποτέ τσιπαρισμένο, ούτε mp3 έχετε κατεβάσει από το διαδίκτυο... Έτσι γιατί σέβεστε την δουλειά και τον κόπο των ανθρώπων. Όταν είναι 1 ευρώ τότε το πληρώνεις. Όταν το παιχνίδι στο pc κάνει όμως 40 ευρώ τότε το κατεβάζεις από το internet. Ωραία λογική.

Τελευταία επεξεργασία από: FireBro, 22/12/2013 - 20:46

#334   maikl

maikl

iPH newbie

• 98 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2013 - 20:43

Καλησπερα

Να κανω μια ερωτηση.

Τωρα που εκανα jb αν μπορεσω να βρω τα shsh για το ios 6 μπορω να παω και αν ναι σε πιο ispw ακριβως να παω για να εχω jb?

Συγγνωμη για το off topic

iphone 4

Τελευταία επεξεργασία από: maikl, 22/12/2013 - 20:44

#335   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 22/12/2013 - 20:44

Ναι , γιατι αν εγω ή εσύ εχουμε ενα Repo οπου φτιάχνουμε tweaks και τα μοιράζουμε δωρεαν (δικά μας tweak) , δεν μπορεί να το γνωρίζει ο Saurik.

Δεν μπορεί να περνάει όλα τα Repo με αυθεντικα tweaks που υπάρχουν και να αποκλείει τα άλλα , φαντάσου όγκο δουλειάς που χρειάζεται (άσε που μπορεί να μην μπορεί να τα σηκώσει η συσκευή τόσα Repo). Ετσι ειναι αναγκασμένος να σου λεει : Βάλε εσύ τα Repo σου. (αυτο πιστεύω εγώ τουλάχιστον)

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#336   ElenaP

ElenaP

iPH Member

• 281 μηνύματα
  • Twitter:@elpap2000
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini +4G
  • GameCenter:elpap2000

Δημοσίευση 22/12/2013 - 20:44

sbsetting πως λειτουργει στο 7.04 ? δεν μπορω να το βρω....

#337   blackmamba

blackmamba

iPH Addict

• 697 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 22/12/2013 - 20:45

Ναι βέβαια φίλε. Και εσείς όλοι εδώ μέσα δεν έχετε κατεβάσει ποτέ ταινίες από το internet, ούτε το playstation σας είχατε ποτέ τσιπαρισμένο, ούτε mp3 έχετε κατεβάσει από το διαδίκτυο... Έτσι γιατί σέβεστε την δουλειά και τον κόπο των ανθρώπων. Όταν είναι 1 ευρώ τότε το πληρώνεις. Όταν το παιχνίδι στο pc κάνει όμως 40 ευρώ τότε το κατεβάζεις από το internet.

Γενικώς διαφωνώ μαζί σου, εδώ όμως έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν μπορούμε τη μία να το παίζουμε ηθικοί και από την άλλη να γλιτώνουμε από ταινίες και games εκατοντάδες ευρώ..

#338   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2013 - 20:46

Και τι πάει να πει αυτό? Ο καθένας είναι υπεύθυνος για το τι θα περάσει.

Δε σου βάζει κανείς το μαχαίρι στο λαιμό. Απο την άλλη υπάρχουν αρκετοι Devs που για διάφορους λόγους έχουν τα δικά τους Repo και δεν ασχολούνται με τους "μεγάλους".

Τελευταίο παράδειγμα ο Ηλίας Λημναίος με το Audio Recorder.

LG8ISzO.gif

#339   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2013 - 20:46

Ναι βέβαια φίλε. Και εσείς όλοι εδώ μέσα δεν έχετε κατεβάσει ποτέ ταινίες από το internet, ούτε το playstation σας είχατε ποτέ τσιπαρισμένο, ούτε mp3 έχετε κατεβάσει από το διαδίκτυο... Έτσι γιατί σέβεστε την δουλειά και τον κόπο των ανθρώπων. Όταν είναι 1 ευρώ τότε το πληρώνεις. Όταν το παιχνίδι στο pc κάνει όμως 40 ευρώ τότε το κατεβάζεις από το internet.

Εχουμε πει 10000000 φορές ότι τα πράγματα ειναι διαφορετικά και επιμένετε να τα συγκρίνετε.

Για τα παιχνίδια δεν μπορώ να σου πω , μιας και δυστυχώς είμαι απο αυτους που αγοράζουν οτι θέλουν , ώστε να μην εχουν προβλήματα .

Όσο για τις ταινίες , αν την εχω δει στο σινεμα 1 φορά και εχω πληρώσει το εισητηριο μου , δεν νομίζω οτι δεν σέβομαι το δημιουργό. 

Ίσα ίσα τον σέβομαι και τον ανταμείβω για τον κόπο του.

Εν πάσει περιπτώσει , οι κανόνες του forum απαγορεύουν τέτοιες συζητήσεις (για κλεμμένες εφαρμογες) , οπότε μπορείς να πας να τις κάνεις σε pm ή αλλου.

Καλη συνέχεια.

Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 22/12/2013 - 20:48

#340   GARFITO

GARFITO

iPH Guru

• 7.595 μηνύματα
  • Twitter:@vaggelisg77
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:garfito2

Δημοσίευση 22/12/2013 - 20:47

χαμος στο τουιτερ

3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs  - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 ,  AirPods 1,2

#341   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 22/12/2013 - 20:48

Ναι βέβαια φίλε. Και εσείς όλοι εδώ μέσα δεν έχετε κατεβάσει ποτέ ταινίες από το internet, ούτε το playstation σας είχατε ποτέ τσιπαρισμένο, ούτε mp3 έχετε κατεβάσει από το διαδίκτυο... Έτσι γιατί σέβεστε την δουλειά και τον κόπο των ανθρώπων. Όταν είναι 1 ευρώ τότε το πληρώνεις. Όταν το παιχνίδι στο pc κάνει όμως 40 ευρώ τότε το κατεβάζεις από το internet. Ωραία λογική.

πλακα πλακα αν καθε φορα που γραφοταν αυτο μου εδιναν και απο ενα ευρω τωρα θα αγοραζα τον ΠΑΟΚ και θα εφερνα και τον Ρονι

#342   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2013 - 20:49

πλακα πλακα αν καθε φορα που γραφοταν αυτο μου εδιναν και απο ενα ευρω τωρα θα αγοραζα τον ΠΑΟΚ και θα εφερνα και τον Ρονι

Καραμέλα . Σαν την υγρασία του Γερμανου.

#343   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2013 - 20:50

Και τι πάει να πει αυτό? Ο καθένας είναι υπεύθυνος για το τι θα περάσει.

Δε σου βάζει κανείς το μαχαίρι στο λαιμό. Απο την άλλη υπάρχουν αρκετοι Devs που για διάφορους λόγους έχουν τα δικά τους Repo και δεν ασχολούνται με τους "μεγάλους".

Τελευταίο παράδειγμα ο Ηλίας Λημναίος με το Audio Recorder.

Εγώ το έθιξα μονο για την drama queen τον saurik...Τόσο καιρό τα παίρνει μονοπώλιο και τώρα τον πείραξε η πειρατεία..

#344   FireBro

FireBro

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2013 - 20:54

Εχουμε πει 10000000 φορές ότι τα πράγματα ειναι διαφορετικά και επιμένετε να τα συγκρίνετε.

Για τα παιχνίδια δεν μπορώ να σου πω , μιας και δυστυχώς είμαι απο αυτους που αγοράζουν οτι θέλουν , ώστε να μην εχουν προβλήματα .

Όσο για τις ταινίες , αν την εχω δει στο σινεμα 1 φορά και εχω πληρώσει το εισητηριο μου , δεν νομίζω οτι δεν σέβομαι το δημιουργό. 

Ίσα ίσα τον σέβομαι και τον ανταμείβω για τον κόπο του.

Εν πάσει περιπτώσει , οι κανόνες του forum απαγορεύουν τέτοιες συζητήσεις (για κλεμμένες εφαρμογες) , οπότε μπορείς να πας να τις κάνεις σε pm ή αλλου.

Καλη συνέχεια.

Δεν είναι τα ίδια. Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια. Ίδια λογική είναι απλά στα ακριβά πράγματα δεν είμαστε και τόσο ανοιχτοχέριδες, ούτε ηθικολόγοι, όταν υπάρχει η επιλογή του του τζάμπα. Και άμα πιστεύεις στα "νόμιμα" tweaks τότε αμα κάποια στιγμή σου μείνει στα χερια ή πάθει κάτι η συσκευή και σου πει μετά η apple δεν σου καλύπτω την εγγύηση, τότε πήγαινε στον saurik και πες του να σου την αλλάξει.

#345   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2013 - 20:55

Εγώ το έθιξα μονο για την drama queen τον saurik...Τόσο καιρό τα παίρνει μονοπώλιο και τώρα τον πείραξε η πειρατεία..

Σ' αυτό δεν έχεις άδικο. Απο την άλλη δεν είναι το ίδιο.

Ο τρόπος που γίνεται όλο αυτό σήμερα και οτι δήθεν δε γνώριζαν, μονο για γέλια είναι.

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;