Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 22 ψήφοι

iOS 7 Jailbreak - evasi0n7

• Please log in to reply
3550 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#346   mithra

mithra

iPH Addict

• 801 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 22/12/2013 - 20:57

όλα καλά με το jb μέχρι στιγμής.

το γνωστό με τα in-app purchases ας μου στείλει κάποιος πμ να μου πει πως γίνεται

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#347   tzigis

tzigis

iPH Addict

• 669 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2013 - 20:58

Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο ντορος για το τίποτα .. Και το cydia θα στρώση και η πειρατεία ποτέ δεν θα πεθανει και η ζωή συνεχίζεται !! Οποίος ήθελε σπασμένες εφαρμογές νομίζω ότι μπορούσε και πριν την κινέζοπαπαρια να τις πέρασει !
Δεν με νοιάζει και πολυ αν τα τσεπωσαν οι evaders απο τους κινέζους ,απο κάπου έπρεπε να πληρωθούν και αυτοί για τα ξενύχτια που έριξαν.
Πιστεύω ότι στις επόμενες μέρες θα μάθουμε την αλήθεια γιατί βιάστηκαν να το δώσουν γρήγορα για τι όπως γράφετε αριστερά και δεξιά κατι άλλο ίσως να παίζει!!(μήπως κάποιος άλλος ήταν έτοιμος να το βγάλει πρώτος;;;)(κινεζικής καταγωγής ίσως νιντζα )
Δηλαδή πέρσι δεν τα πήραν απο τον κύριο freeman και είπαν φέτος θα θα το πουλήσουμε στους κινέζους!!

#348   Netrinoman

Netrinoman

iPH User

• 101 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 22/12/2013 - 20:58

Τελικά η λύση είναι...... LG G2!!!

#349   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7,098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 22/12/2013 - 20:59

Δεν είναι τα ίδια. Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια. Ίδια λογική είναι απλά στα ακριβά πράγματα δεν είμαστε και τόσο ανοιχτοχέριδες, ούτε ηθικολόγοι, όταν υπάρχει η επιλογή του του τζάμπα. Και άμα πιστεύεις στα "νόμιμα" tweaks τότε αμα κάποια στιγμή σου μείνει στα χερια ή πάθει κάτι η συσκευή και σου πει μετά η apple δεν σου καλύπτω την εγγύηση, τότε πήγαινε στον saurik και πες του να σου την αλλάξει.

Το Jailbreak όπως και τα Tweaks τα περναγα με δική μου ευθύνη. Αν μου μείνει το κιν στα χέρια , πάλι είναι δική μου ευθύνη. 

Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα τα αγοράζω , γιατι θα πω "πηγαν χαμένα τα χρήματά μου".

Δεν εισαι καποιος εσύ να κανεις μαθήματα ηθικής.

Δεν ξέρεις τα οικονομικά μου , ουτε γνωρίζεις τι αγοράζω , ουτε τι βλέπω ουτε τι κάνω , θα σε παρακαλούσα λοιπόν να μην αναφέρεσαι σε τέτοια πράγματα.

Το γεγονός οτι εσύ υποστηρίζεις την πειρατεία δεν σημαίνει επίσης τίποτα.

Παρόλα αυτά , καλό θα ήταν να μην γραφεις τετοια εδω μέσα , μιας και απαγορεύεται από τους κανονισμούς του forum.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#350   krones

krones

iPH User

• 153 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 22/12/2013 - 20:59

παντως για τους κατοχους iphone4 απο 6,1,2 jb σε 7,0,4 jb ολα δουλευουν ρολοι ,εν αναμονη τωρα για τα tweaks .παντως το openssh δουλευει κανονικα.

#351   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1,455 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 22/12/2013 - 21:00

Σ' αυτό δεν έχεις άδικο. Απο την άλλη δεν είναι το ίδιο.

Ο τρόπος που γίνεται όλο αυτό σήμερα και οτι δήθεν δε γνώριζαν, μονο για γέλια είναι.

Συμφωνώ ότι ειναι για γέλια όλο αυτό και που ο muscle που έκραζε τον trollixninjja τώρα κάνει το κουνέλι ενώ είναι και γαλοπούλα time στο αμερικα...
Εδώ δεν διασφαλίζει τα λεφτά των ΠΕΛΑΤΩΝ του βλέπε xsellize κλπ νοιάζεται τώρα για την apple ...

#352   vmhawk77

vmhawk77

iPH newbie

• 97 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Πιστευω οτι η πιτα διασπαστηκε και γ'αυτο ο ολος ντορος. Ειναι ολα θεμα ποιος θελει να εχει τα ηνια και το μεγαλα μεριδια της συγκεκριμενης αγορας. Ειναι πολλα τα παιχνιδια που πιθανως να παιζονται τωρα με την ανακοινωση του JB στην 7.  Ας περιμενουμε λιγο να δουμε τι θα γινει. Πιθανως να δοθει καμμια εξηγηση μεσα απο tweeter αφου οι αναρτησεις δινουν και παιρνουν...Απο τη μια καλο ειναι το JB αφου επιτρεπει να χρησιμοποιεις το IOS καλυτερα αλλα απο την αλλη εαν δεν υπαρξουν teaks αναβαθισμενα τοτε δεν εχει καμμια εννοια...

#353   GARFITO

GARFITO

iPH Guru

• 7,595 μηνύματα
  • Twitter:@vaggelisg77
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:garfito2

παιδια με τους κινεζουλιδες τα χουμε οχι μεταξυ μας :P  :P

3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs  - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 ,  AirPods 1,2

#354   iFasMan

iFasMan

iPH Elite Poster

• 3,477 μηνύματα
  • Twitter:@iFasMan7
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:iFasMan7

Δημοσίευση 22/12/2013 - 21:01

Ρε σεις το μαχαιρι σκοτωνει μονο του; Το αντιστοιχο ειναι και με τα cracked apps! 

#355   FrankyGR

FrankyGR

iPH User

• 128 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 22/12/2013 - 21:06

Τώρα με το jb μπορώ να γυρίσω από 7.0.4 σε 6.1 ?

#356   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5,830 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2013 - 21:06

και ναι λοιπον το πρωτο bug ειναι γεγονος!!δεν μου παιζει κανενα βιντεο ουτε στο youtube ουτε στο pro tube που κρασαρει!ουτε στο iphone ουτε και στο ipad!

ενω το macbook παιζει κανονικοτατα!!μαλλον παω για restore και στα δυο γιατι βιαστηκα παλι ως συνηθως!!

#357   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 22/12/2013 - 21:07

Συμφωνώ ότι ειναι για γέλια όλο αυτό και που ο muscle που έκραζε τον trollixninjja τώρα κάνει το κουνέλι ενώ είναι και γαλοπούλα time στο αμερικα...
Εδώ δεν διασφαλίζει τα λεφτά των ΠΕΛΑΤΩΝ του βλέπε xsellize κλπ νοιάζεται τώρα για την apple ...

O Muscle το μόνο που κάνει τόσο καιρό είναι να ενημερώνει για τα Updates απο Apple μεριά, αν είναι Safe για JB.

Η διαφορά με το Κινέζικο είναι πως εγκαθίσταται μαζί χωρίς να έχεις την επιλογή, αντίθετα με τα Repos που είναι καθαρά δική σου επιλογή.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#358   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1,455 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2013 - 21:09

Κάτι είπε ο pod2g στον saurik ότι θα αφαιρεθεί,όχι ότι αναιρεί την τοποθέτηση του..

#359   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 22/12/2013 - 21:09

και ναι λοιπον το πρωτο bug ειναι γεγονος!!δεν μου παιζει κανενα βιντεο ουτε στο youtube ουτε στο pro tube που κρασαρει!ουτε στο iphone ουτε και στο ipad!

ενω το macbook παιζει κανονικοτατα!!μαλλον παω για restore και στα δυο γιατι βιαστηκα παλι ως συνηθως!!

Με το ζορί συμβατό το SBSettings και θες και ProTube? Βιάζεσαι.. :)

Για την ώρα απολαμβάνεις το ωραιότατο εικονίδιο του Cydia και τίποτα άλλο.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 22/12/2013 - 21:10.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#360   monstergur

monstergur

iPH Addict

• 730 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 22/12/2013 - 21:10

sbsetting πως λειτουργει στο 7.04 ? δεν μπορω να το βρω....

δεν λειτουργει ακομα...πρεπει να περιμενεις να γινει αναβαθμιση του cydia....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες