όλα καλά με το jb μέχρι στιγμής.
το γνωστό με τα in-app purchases ας μου στείλει κάποιος πμ να μου πει πως γίνεται
Δημοσίευση 22/12/2013 - 20:57
όλα καλά με το jb μέχρι στιγμής.
το γνωστό με τα in-app purchases ας μου στείλει κάποιος πμ να μου πει πως γίνεται
Δημοσίευση 22/12/2013 - 20:58
Δημοσίευση 22/12/2013 - 20:58
Τελικά η λύση είναι...... LG G2!!!
Δημοσίευση 22/12/2013 - 20:59
Δεν είναι τα ίδια. Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια. Ίδια λογική είναι απλά στα ακριβά πράγματα δεν είμαστε και τόσο ανοιχτοχέριδες, ούτε ηθικολόγοι, όταν υπάρχει η επιλογή του του τζάμπα. Και άμα πιστεύεις στα "νόμιμα" tweaks τότε αμα κάποια στιγμή σου μείνει στα χερια ή πάθει κάτι η συσκευή και σου πει μετά η apple δεν σου καλύπτω την εγγύηση, τότε πήγαινε στον saurik και πες του να σου την αλλάξει.
Το Jailbreak όπως και τα Tweaks τα περναγα με δική μου ευθύνη. Αν μου μείνει το κιν στα χέρια , πάλι είναι δική μου ευθύνη.
Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα τα αγοράζω , γιατι θα πω "πηγαν χαμένα τα χρήματά μου".
Δεν εισαι καποιος εσύ να κανεις μαθήματα ηθικής.
Δεν ξέρεις τα οικονομικά μου , ουτε γνωρίζεις τι αγοράζω , ουτε τι βλέπω ουτε τι κάνω , θα σε παρακαλούσα λοιπόν να μην αναφέρεσαι σε τέτοια πράγματα.
Το γεγονός οτι εσύ υποστηρίζεις την πειρατεία δεν σημαίνει επίσης τίποτα.
Παρόλα αυτά , καλό θα ήταν να μην γραφεις τετοια εδω μέσα , μιας και απαγορεύεται από τους κανονισμούς του forum.
Δημοσίευση 22/12/2013 - 20:59
παντως για τους κατοχους iphone4 απο 6,1,2 jb σε 7,0,4 jb ολα δουλευουν ρολοι ,εν αναμονη τωρα για τα tweaks .παντως το openssh δουλευει κανονικα.
Δημοσίευση 22/12/2013 - 21:00
Συμφωνώ ότι ειναι για γέλια όλο αυτό και που ο muscle που έκραζε τον trollixninjja τώρα κάνει το κουνέλι ενώ είναι και γαλοπούλα time στο αμερικα...Σ' αυτό δεν έχεις άδικο. Απο την άλλη δεν είναι το ίδιο.
Ο τρόπος που γίνεται όλο αυτό σήμερα και οτι δήθεν δε γνώριζαν, μονο για γέλια είναι.
Πιστευω οτι η πιτα διασπαστηκε και γ'αυτο ο ολος ντορος. Ειναι ολα θεμα ποιος θελει να εχει τα ηνια και το μεγαλα μεριδια της συγκεκριμενης αγορας. Ειναι πολλα τα παιχνιδια που πιθανως να παιζονται τωρα με την ανακοινωση του JB στην 7. Ας περιμενουμε λιγο να δουμε τι θα γινει. Πιθανως να δοθει καμμια εξηγηση μεσα απο tweeter αφου οι αναρτησεις δινουν και παιρνουν...Απο τη μια καλο ειναι το JB αφου επιτρεπει να χρησιμοποιεις το IOS καλυτερα αλλα απο την αλλη εαν δεν υπαρξουν teaks αναβαθισμενα τοτε δεν εχει καμμια εννοια...
παιδια με τους κινεζουλιδες τα χουμε οχι μεταξυ μας
3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 , AirPods 1,2
Δημοσίευση 22/12/2013 - 21:01
Ρε σεις το μαχαιρι σκοτωνει μονο του; Το αντιστοιχο ειναι και με τα cracked apps!
Δημοσίευση 22/12/2013 - 21:06
Τώρα με το jb μπορώ να γυρίσω από 7.0.4 σε 6.1 ?
Δημοσίευση 22/12/2013 - 21:06
και ναι λοιπον το πρωτο bug ειναι γεγονος!!δεν μου παιζει κανενα βιντεο ουτε στο youtube ουτε στο pro tube που κρασαρει!ουτε στο iphone ουτε και στο ipad!
ενω το macbook παιζει κανονικοτατα!!μαλλον παω για restore και στα δυο γιατι βιαστηκα παλι ως συνηθως!!
Δημοσίευση 22/12/2013 - 21:07
Συμφωνώ ότι ειναι για γέλια όλο αυτό και που ο muscle που έκραζε τον trollixninjja τώρα κάνει το κουνέλι ενώ είναι και γαλοπούλα time στο αμερικα...
Εδώ δεν διασφαλίζει τα λεφτά των ΠΕΛΑΤΩΝ του βλέπε xsellize κλπ νοιάζεται τώρα για την apple ...
O Muscle το μόνο που κάνει τόσο καιρό είναι να ενημερώνει για τα Updates απο Apple μεριά, αν είναι Safe για JB.
Η διαφορά με το Κινέζικο είναι πως εγκαθίσταται μαζί χωρίς να έχεις την επιλογή, αντίθετα με τα Repos που είναι καθαρά δική σου επιλογή.
Δημοσίευση 22/12/2013 - 21:09
Δημοσίευση 22/12/2013 - 21:09
και ναι λοιπον το πρωτο bug ειναι γεγονος!!δεν μου παιζει κανενα βιντεο ουτε στο youtube ουτε στο pro tube που κρασαρει!ουτε στο iphone ουτε και στο ipad!
ενω το macbook παιζει κανονικοτατα!!μαλλον παω για restore και στα δυο γιατι βιαστηκα παλι ως συνηθως!!
Με το ζορί συμβατό το SBSettings και θες και ProTube? Βιάζεσαι..
Για την ώρα απολαμβάνεις το ωραιότατο εικονίδιο του Cydia και τίποτα άλλο.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 22/12/2013 - 21:10
Δημοσίευση 22/12/2013 - 21:10
sbsetting πως λειτουργει στο 7.04 ? δεν μπορω να το βρω....
δεν λειτουργει ακομα...πρεπει να περιμενεις να γινει αναβαθμιση του cydia....
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες