παιδια μαλλον θα κατεβει το jailbreak απο τους envasi0n λογω του κινεζικου λογισμικου που βαλανε και υπαρχει θυελλα αντιδρασεων γι αυτο να περιμενουμε ασε που κιωλας σχεδον ολα τα tweaks δεν λειτουργουν...υπομονη να δουμε την συνεχεια γιατι αλλαζει το νοημα του jailbreak πλεον μετα απο αυτο....
iOS 7 Jailbreak - evasi0n7
Δημοσίευση 22/12/2013 - 21:11
Ad
Δημοσίευση 22/12/2013 - 21:11
Με το ζορί συμβατό το SBSettings και θες και ProTube? Βιάζεσαι..
Για την ώρα απολαμβάνεις το ωραιότατο εικονίδιο του Cydia και τίποτα άλλο.
ή τα δικά σου tweak
Δημοσίευση 22/12/2013 - 21:12
εμενα που δεν μα ρεσει το μονοπωλιο, ξεκιναω κινεζικα χααχαχαχαχαχα πααμε για γκρουπ
3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 , AirPods 1,2
Δημοσίευση 22/12/2013 - 21:12
Με το ζορί συμβατό το SBSettings και θες και ProTube? Βιάζεσαι..
Για την ώρα απολαμβάνεις το ωραιότατο εικονίδιο του Cydia και τίποτα άλλο.
νικο μιλαω για το pro tube απο το app store!!!και το ιδιο και το youtube παλι απο το appstore!!δεν παιζει σε καμια συσκευη!
απο cydia δεν εχω περασει ακομα τιποτα γιατι περιμενω να δω αναβαθμισεις!
Δημοσίευση 22/12/2013 - 21:15
νικο μιλαω για το pro tube απο το app store!!!και το ιδιο και το youtube παλι απο το appstore!!δεν παιζει σε καμια συσκευη!
απο cydia δεν εχω περασει ακομα τιποτα γιατι περιμενω να δω αναβαθμισεις!
Μάλλον εννοείς το Pro Tuber.
Τα λέμε τόση ώρα.. Υπομονή και μη βιαστείτε..
Δημοσίευση 22/12/2013 - 21:16
Δημοσίευση 22/12/2013 - 21:17
Μάλλον εννοείς το Pro Tuber.
Τα λέμε τόση ώρα.. Υπομονή και μη βιαστείτε..
σωστα εχεις δικιο το pro tuber λεω..οποτε παω για restore!!!ωρα να εχει κανεις να παιζει...
Δημοσίευση 22/12/2013 - 21:17
εμενα στο youtube ειναι ολα καλα
Δημοσίευση 22/12/2013 - 21:18
Ρε παιδιά τι κάνουμε τώρα;; Εγω έκανα jb και μετα διάβασα και είδα πως δεν ειναι τιποτα συμβατό στο Cydia. Κάνουμε restore και περιμένουμε για καινούριο tool, ή μένουμε με το υπάρχον jb και περιμένουμε αναβάθμιση που θα μπει απο πάνω;;
περιμενεις να δουμε τι θα γινει με το cydia...
Δημοσίευση 22/12/2013 - 21:19
εμενα στο youtube ειναι ολα καλα
και σε εμενα μια χαρα επαιζε πριν απο 2 λεπτα μεχρι που τελειωσε το τραγουδι που ακουγα και πηγα να βαλω αλλο…..και τοτε παπαλα..!και λεω μπαααα
θα κολησε ασε να δω και το ipad…και παλι τα ιδια!
Δημοσίευση 22/12/2013 - 21:20
Το Jailbreak όπως και τα Tweaks τα περναγα με δική μου ευθύνη. Αν μου μείνει το κιν στα χέρια , πάλι είναι δική μου ευθύνη.
Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα τα αγοράζω , γιατι θα πω "πηγαν χαμένα τα χρήματά μου".
Δεν εισαι καποιος εσύ να κανεις μαθήματα ηθικής.
Δεν ξέρεις τα οικονομικά μου , ουτε γνωρίζεις τι αγοράζω , ουτε τι βλέπω ουτε τι κάνω , θα σε παρακαλούσα λοιπόν να μην αναφέρεσαι σε τέτοια πράγματα.
Το γεγονός οτι εσύ υποστηρίζεις την πειρατεία δεν σημαίνει επίσης τίποτα.
Παρόλα αυτά , καλό θα ήταν να μην γραφεις τετοια εδω μέσα , μιας και απαγορεύεται από τους κανονισμούς του forum.
Εσύ κάνεις μαθήματα ηθικής που λες στο άλλο παιδί να μην κάνει jailbreak γιατί δεν είναι για σπασμένες εφαρμογές κλπ.
Έχεις σπασμένα windows, έχεις κατεβάσει ταινίες από το internet, έχεις κατεβάσει δισκογραφίες καλλιτεχνών από το internet, έχεις παίξει σπασμένα παιχνίδια. Κατα τα λεγόμενα σου υποστηρίζεις κι εσύ την πειρατεία. Και ναι τα παραπάνω γνωρίζω ότι τα έχεις κάνεις. Και συνεχίζεις να τα κάνεις. Είτε τα παραπάνω τα έκανες ενεργητικά, είτε τα ευχαριστιόσουν παθητικά.
Συζήτηση περί jailbreak, εφαρμογών και πειρατείας κάνουμε. Δεν σου είπα να πας να κατεβάσεις κάτι σπασμένο. Εκτός αν απαγορεύεται να μιλάμε και για πράγματα τα οποία είναι ευρεώς γνωστά και να υποκρινόμαστε.
Όταν κάνεις κάτι το οποίο είναι ενάντια στις οδηγίες της μαμάς εταιρείας τότε δεν έχει ηθικολογική σημασία αν τα "παράνομα" κατ' εκείνη tweaks ήταν πληρωμένα ή όχι.
Δημοσίευση 22/12/2013 - 21:23
Να προχωρήσουμε κανονικά στο jb ή να περιμένουμε? τωρα είδα το όλο το θεμα, ρωτάω γιατι διαβάζω για κάτι κινέζικα και έχω χάσει λίγο την μπάλα..
Δημοσίευση 22/12/2013 - 21:25
και σε εμενα μια χαρα επαιζε πριν απο 2 λεπτα μεχρι που τελειωσε το τραγουδι που ακουγα και πηγα να βαλω αλλο…..και τοτε παπαλα..!και λεω μπαααα
θα κολησε ασε να δω και το ipad…και παλι τα ιδια!
εμενα ολα καλα και στο 2ο και στο 3ο βιντεο
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες