Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 22 ψήφοι

iOS 7 Jailbreak - evasi0n7

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3550 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#466   Altus

Altus

iPH Enthousiast

• 443 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:AltusGR

Δημοσίευση 22/12/2013 - 23:53

Ειπα να μην γραψω τιποτα αλλα τελικα θα αναφερω καποιες παρατηρησεις:

"Saurik was working with another group to release a jailbreak ahead of the evad3rs"

Ταδε εφη οι Evaders σε ανακοινωση πριν απο λιγο.

Τι καταλαβαινουμε? Οτι ο Saurik ηθελε αυτη την φορα (για λεφτα φανταζομαι) να μην δεχτει JB απο τους Evaders ενω ειμαι σιγουρος οτι αυτοι το ειχαν ετοιμο απο καιρο.

Ηθελε να κανει την δουλεια του με λιγοτερα (?) λεφτα αυτη την φορα και σκεφτηκε να αναθεση την δουλεια σε αλλους.

ΞΕχναμε οτι ο Saurik οσο και καλος να ηταν (και ειναι ακομα) για την JB σκηνη, δεν το εκανε για την μανα του. Ειχε αμεσο οφελος και το κυριοτερο: Ηταν μονοπωλειο.

Μονοπωλειο κυριως και το πιο σοβαρο, για τους developers περαν του Appstore.

Αλλο σημειο που ο κοσμος εδω γραφει χωρις να σκεφτει.

Στο Cydia αν εβαζες ρεπο για σπασμενες εφαρμογες κατεβαζες κανονικοτατα. Τωρα τον μαρανε οτι το κινεζικο Cydia μπορει να φερει και αυτο τετοια ρεπο.

Απο οτι διαβασα (θα τα διαβασετε και σεις δυστυχως στα αγγλικα παρακατω απο την δηλωση τους) Το Taig ΔΕΝ φερει τις εφαρμογες μεσα του. Λειτουργει οπως ακριβως κια το Cydia. Με ρεπο. Επισης μπορει να αφαιρεθει και μαλιστα αν υπαρχει θεμα επαναλαμβανομενης πειρατειας οι Evaders εχουν γραπτη (Official) συμφωνια να αφαιρεσουν το Taig απο το JB.

Αρα εικαζω οτι ο ντορος ερχεται πεερισσοτερο απο τον ιδιο τον Saurik που μην ξεχναμε τελευταια ελεγε μαλακιες του τυπου εχει κουραστει κτλ κτλ. Δεν ξερω κουρασμενο ατομο να τρεχει να ανοιγει νεο Cydia Store σε αλλη πλατφορμα. Κανονικα θα επρεπε να μην φαινρται πουθενα αν ειχε τοοοοοοσο κουραστει.... Γνωμη μου αλλα θα ηθελα να απαντησε επι αυτου.

Παρακατω σας παραθετω τα σημεια της δηλωσης των Evaders.

Θελω να πιστευω (δεν ασχολουμαι με το JB για σπασμενες εφαρμογες παρα μονο για αυτην την αισθηση ελευθεριας που δινει. Δεν εχω προβλημα δηλ. να αγορασω οτι θελω.

Πιστευω αν δουλεψει θετικα ολο αυτο το θεμα να δουμε τρια Stores, (Appstore, Cydia Store και Taig Store) να δινουν πραγματα στον κοσμο.

Να πουλανε επαγγελματικα theming , νεα σετ εικονιδιων, κινουμενα wallpapers, widgets, tweaks, και πολλα αλλα.

Θα εχουμε μια εισροη developers απο παντου, θα μπορουμε ισως και να εχουμε ξεκλειδωτα ΒΤ (χεστηκα!) , υποστηριξη συσκευων κτλ....

Αυτα και θα ηθελα την γνωμη σας σε ολα αυτα!

ΥΓ: Αναμονη των εξελιξεων. λοιπον!

We handpicked a few pieces of the statement adm turned them into digestible bullet points. We do suggest you go to the evad3rs site and read the full statement for the complete details:

• Users are not locked into Taig
  • Cydia can also be installed and Taig removed afterwards
  • Taig has never asked the evad3rs to disclose their exploits to them
  • Taig was bundled and distributed in the same way Cydia is
  • The many security experts combing through jailbreak software will find any malicious code, if any
  • Preventing piracy is extremely important to the evad3rs
  • Evad3rs have a formal agreement with Taig
  • Taig is contractually bound to not have piracy in their store
  • Taig has removed all instances of piracy that was brought to their attention since the release this morning
  • Taig will be pulled from the jailbreak if piracy problems cannot be resolved
  • Saurik has been in talks with Chinese companies regarding potential partnerships
  • Saurik was working with another group to release a jailbreak ahead of the evad3rs
  • Evad3rs have financially benefited from their work

Και εδω το Στορυ με τα deal του Saurik...

"Many of you have also wondered why this jailbreak was released without Cydia and MobileSubstrate being updated for iOS 7. After we received the offer from Taig, we informed Saurik, our friend, of our decision to accept the offer. SaurikIT had been in talks with Chinese companies regarding potential partnerships, made a counteroffer. We believe they share our views on how a relationship with companies in China currently utilizing jailbreaking might benefit everyone in the community. Unfortunately, the negotiations did not work out. A few days later, we received information that SaurikIT was working with another group to release a jailbreak ahead of us. We decided to release, knowing that Cydia, MobileSubstrate, and jailbreak tweaks would be updated after a few days, just as it always has in the course of jailbreaking."

Τελευταία επεξεργασία από: Altus, 23/12/2013 - 00:00

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#467   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 22/12/2013 - 23:54

Νίκο κάνω επαναφορά και ενημέρωση?

#468   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 23/12/2013 - 00:03

Πιστευω αν δουλεψει θετικα ολο αυτο το θεμα να δουμε τρια Stores, (Appstore, Cydia Store και Taig Store) να δινουν πραγματα στον κοσμο.

Να πουλανε επαγγελματικα theming , νεα σετ εικονιδιων, κινουμενα wallpapers, widgets, tweaks, και πολλα αλλα.

Θα εχουμε μια εισροη developers απο παντου, θα μπορουμε ισως και να εχουμε ξεκλειδωτα ΒΤ (χεστηκα!) , υποστηριξη συσκευων κτλ....

Για την ώρα το αντίθετο γίνεται. Δε θα 'μουν τόσο αισιόδοξος. Οι περισσότεροι σοβαροί Devs όπως ο chpwn (Zephyr, GridLock κτλ) κουνάνε μαντήλι.

Λιγοστεύουν τα άτομα με κάθε νέο tool. Kaι κυρίως σήμερα. Και μιλάμε για σοβαρούς Dev.

Αν δεν αναλάβει κάποιος άλλος την άναπτυξη του εργαλείου, να δούμε κάτι διαφορετικό, το JB τέρμα όπως το ξέραμε.

Όσο για το Saurik, απάντησε στα παραπάνω. Και δείχνει μηδαμινή ενημέρωση και επικοινωνία. Έχει και εκείνος μερίδιο σε αυτό, δε συγκρίνεται όμως με τη σημερινή ξεφτίλα των evad3rs.

Νίκο κάνω επαναφορά και ενημέρωση?

Σωστά.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#469   Altus

Altus

iPH Enthousiast

• 443 μηνύματα
  • GameCenter:AltusGR

Δημοσίευση 23/12/2013 - 00:14

Σωστα, Νικο εχει και αυτος μεγααααλο μεριδιο ευθυνης.

Το ερωτημα ειναι για μενα γιατι δεν δεχτηκε το JB απο την πρωτη στιγμη απο τους Evaders... Τι περιμενε δηλ. ο ιδιος ο Saurik και δεν συμφωνησε μαζι τους?

Οπως και περσι θα μπορουσαν να κανουν οτι κανανε το 2012.

Νιωθω παρα το βεβηασμενο χρονο που βγαλανε οι Evaders το ΞΒ τους οτι εχουν καθε δικαιωμα να το πραξουν.

Εχουμε μια αντιληψη ολα αυτα τα χρονια οτι υπαρχει μονο ενα JB tool, και ενα μαγαζι που φιλοξενει τα tweaks. Ετσι μαθαμε, ετσι μεγαλωσαμε, Παντα ενα.

Αν αλλαξουμε την αντιληψη μας θα δουμε οτι αυτο ηταν απο καθαρη τυχη (?) οτι υπηρχε παντα ενα σε καθε φορα. Ή μηπως ηταν θεμα χρηματων παντα?

Κανω διαφορες σκεψεις, χωρις να υποστηριζω σοβαρα καποια πλευρα, απλα σκεφτομαι τι να αλλαξε στον ιδιο τον Saurik.

Αυτο θα ηθελα να το μαθω αλλα πιστευω συντομα θα ξερουμε.

ΥΓ: Ο Saurik ανακοινωσε οτι δεν γνωριζε οτι βγηκε το JB των Evaders. Αυτο που δεν μας ειπε επισημα ηταν οτι οι Evaders του προσφεραν το εργαλειο τους και μαλιστα θελησαν να συνεργαστουν και παλι μαζι του αλλα αυτος αρνηθηκε. Γιατι?

Αυτο μενει αναπαντητο μεχρι στιγμης αλλα το θεμα σχετιζεται σιγουρα με τα λεφτα. (αποψη μου παντα ετσι!)

Καλη συνεχεια και θα ηθελα μια απαντηση για κουβεντουλα περισσοτερο... :)

#470   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 23/12/2013 - 00:27

Έχει πάρα, μα πάρα πολλά παρακλάδια το σημερινό. Kαι ο βασικός λόγος της κυκλοφορίας δεν είναι άλλος απο τη κλοπή Exploit πριν λίγες μέρες.

Σε αυτό φυσικά θα βάλεις και τη συμφωνία με τους Κινέζους (τα περί δε ξέραμε, αχ μάνα μου τι πάθαμε είναι φυσικά μακ@κίες).

Αυτό που φαίνεται είναι επικοινωνία μηδέν. Γι αυτό και δε δέχτηκε κάτι καθώς δεν τον ενημέρωσαν. Αντιθέτως είχαν καλύτερες συζητήσεις προς Κίνα μεριά για τη "διευκόλυνση" των χρηστών (sic). Δεν τον ενημέρωσαν για το Exploit γι αυτό και μίλησε με άλλους.

Όπως επίσης, τους είχε δώσει απο το Σεπτέμβριο έκδοση του Sustrate για δοκιμές. Γενικότερα για την όλη κατάσταση φυσικά φταίνε και οι 2.

Οι επιλογές του πρώτου σε πολλά ζητήματα τόσα χρόνια με το μονοπόλειο, απέναντι στο αποκορύφωμα βλακείας και ξεφτίλας των evad3rs σήμερα.

Αν δεν κάνει κίνηση κάποιος άλλος για εργαλείο, δε ξέρω ποιός μου περνάνε πολλά ονόματα απο το κεφάλι, αυτό που ξέραμε τελείωσε.

Αν περιμένω κάτι καλό σαν εξέλιξη? Όχι. Για να δούνε και οι υπόλοιποι το βαθμό της ξεφτίλας.

vbw5.png

0piu.png

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 23/12/2013 - 01:24

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#471   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 23/12/2013 - 00:35

Έχει πάρα, μα πάρα πολλά παρακλάδια το σημερινό. Kαι ο βασικός λόγος της κυκλοφορίας δεν είναι άλλος απο τη κλοπή Exploit πριν λίγες μέρες.

Σε αυτό φυσικά θα βάλεις και τη συμφωνία με τους Κινέζους (τα περί δε ξέραμε, αχ μάνα μου τι πάθαμε είναι φυσικά μακ@κίες).

Αυτό που φαίνεται είναι επικοινωνία μηδέν. Γι αυτό και δε δέχτηκε κάτι καθώς δεν τον ενημέρωσαν. Αντιθέτως είχαν καλύτερες συζητήσεις προς Κίνα μεριά

Για τη "διευκόλυνση" των χρηστών (sic). Δεν τον ενημέρωσαν για το Exploit γι αυτό και μίλησε με άλλους.

Όπως επίσης, τους είχε δώσει απο το Σεπτέμβριο έκδοση του Sustrate για δοκιμές. Γενικότερα για την όλη κατάσταση φυσικά φταίνει και οι 2.

Οι επιλογές του πρώτου σε πολλά ζητήματα τόσα χρόνια με το μονοπόλειο, απέναντι στο αποκορύφωμα βλακείας και ξεφτίλας των evad3rs σήμερα.

Αν δεν κάνει κίνηση κάποιος άλλος για εργαλείο, δε ξέρω ποιός μου περνάνε πολλά ονόματα απο το κεφάλι, αυτό που ξέραμε τελείωσε.

Αν περιμένω κάτι καλό σαν εξέλιξη? Όχι. Για να δούνε και οι υπόλοιποι το βαθμό της ξεφτίλας.

Κλαίγεται και αυτός που δεν πήρε κομμάτι από την μεγάλη πίτα και εμείς θα κλάψουμε τα 5,99 του zephyr...

Μέτα θα φταίνε το xsellize αφού τους δίνουν πάτημα οι ίδιοι οι devs..Συμπεριφορά μωρού απ'όλους...

Επίσης ας του θυμίσει κάποιος ότι το xsellize δεν έχει μόνο δικιά του δουλειά...Αλλά ξέχασα οι άλλοι δεν είναι chpwn...

Τελευταία επεξεργασία από: pavlossss, 23/12/2013 - 00:37

#472   giannaros25

giannaros25

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 23/12/2013 - 00:35

paidia se 4s leitourgei perfect eimai poly xaroumenos itan ena dwro xristougenon mou fainete :) :) :) :)

#473   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 23/12/2013 - 00:37

Κλαίγεται και αυτός που δεν πήρε κομμάτι από την μεγάλη πίτα και εμείς θα κλάψουμε τα 5,99 του zephyr...

Μέτα θα φταίνε το xsellize αφού τους δίνουν πάτημα οι ίδιοι οι devs..Συμπεριφορά μωρού απ'όλους...

Επίσης ας του θυμίσει κάποιος ότι το xsellize δεν έχει μόνο δικιά του δουλειά...Αλλά ξέχασα οι άλλοι δεν είναι chpwn...

Μη ξεχνας και τη πληρωμενη αναβαθμιση του Gridlock σε ios 6.

#474   SergiosZafei

SergiosZafei

iPH newbie

• 11 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 23/12/2013 - 00:38

Συμφωνώ με το post του Altus παραπάνω και επαυξάνω οτι αν τους προσφέρθηκε όντως 1 εκ δολάρια και το πήραν τοτε πολύ καλά έκαναν και καλοφάγωτα.

Ξαφνικά δηλαδή ο Sauric το παίζει "μωρή παρθένα" ή οτι δεν μπορεί κανείς να βάλει σπασμένα απο το cydia με 2 κλικ.?

Ολος ο πλανήτης περίμενε ένα jailbreak εδώ και τοσο καιρό και τους είχες να σε δουλεύουν οτι "we are poking the kernel" ενώ τα είχαν ολα ετοιμα και κοιτούσαν να κάνουν την καλύτερη συμφωνία.

Ένα παιχνίδι παιχτηκε και αυτή την φορά ο Sauric και η παρέα του χάσανε ......

#475   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 23/12/2013 - 00:39

Ένα πολύ πετυχημένο tweet (via nickdepetrillo)

Today was the jailbreak community's version of the Red Wedding from Game of Thrones.
Behind the Scenes...

#476   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 23/12/2013 - 00:39

Μη ξεχνας και τη πληρωμενη αναβαθμιση του Gridlock σε ios 6.

Μωρέ το κακό είναι ότι δεν ξεχνάω...Δεν το ανέφερα απλά γιατί δεν του έδωσα φράγκο..

#477   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1.046 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 23/12/2013 - 00:40

paidia se 4s leitourgei perfect eimai poly xaroumenos itan ena dwro xristougenon mou fainete :) :) :) :)

Εμένα μου φαίνεται δεν μπηκες στο cydia ακομα 😜

#478   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 23/12/2013 - 00:40

Μωρέ το κακό είναι ότι δεν ξεχνάω...Δεν το ανέφερα απλά γιατί δεν του έδωσα φράγκο..

Ουτε εγω τα εδωσα για το συγκεκριμενο tweak.

#479   artechservices

artechservices

iPH newbie

• 7 μηνύματα
  • Twitter:@thegoulis
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 23/12/2013 - 00:43

Δεν καταλαβαίνω μερικούς που ´´στεναχωριουντε για τον κακομοίρη τον saurik και ταχα μου για την πειρατεία , έλα ρε παιδιά σοβαρευτείτε από το cydia δεν είχαμε instalus ; Η app cake και τέτοια η άμα θες στο cydia δεν βάζαμε repo για σπασμένα ; Ειναι ανόητος αυτό που πιστεύει πως δεν έπαιζαν τόσο καιρό τρέλα λεφτά πίσω από αυτό .. Τρομερό παράδειγμα τα software unlock ποτέ εγκαταληφθηκαν ; Όταν ένας gevey έφερε τις καρτούλες με το αζημίωτο ασφαλώς ! Ένα software αργά η γρήγορα θα έσπαγε για να ήταν free και εννοείτε θα ήταν άκομψο για την μεγάλη devteam να ζητάει χρήματα ..αλλά ένα chip των 10 δολαρίων ; Το αγοράζεις και όλοι είμαστε κομπλέ ..Εν τέλη η πειρατεία καλή κακή δεν με ενδιαφέρει σοβαρές εφαρμογές από σοβαρούς developers θα αγοράσω αφού όμως δοκιμάσω και ειναι κομπλέ εφαρμογές όμως να μετράει την περίοδο της γυναίκας μου δεν θα την αγοράσω ρε αδερφέ θα την ψάξω για σπασμένη .. Να μας πει ο saurik και η παρέα του πόσες ταινίες έχει δει στο cinema η από βίντεο κλαμπ ; Υποκρισίες μόνο σκοπό το πολύ χρήμα ( μαγκιά τους ) εγώ θέλω jailbreak για να έχω αναφορά παράδοσης στο κινητό μου κ ας ειναι από Τουρκία το tweet

#480   Tristan

Tristan

iPH User

• 110 μηνύματα
  • Twitter:@Bayern7
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 23/12/2013 - 00:47

που σημαινει μαλλον πως εντος της εβδομαδας θα εχουμε την 7.1

οποιος ενδιαφερεται για shsh 7.0.4 καλο θα ειμαι να βιαστει.

από που προκύπτει αυτό για την 7.1;

Επειδή έδωσαν οι άλλοι το jb σημαίνει ότι θα τρέξει η apple να δώσει το 7.1;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;