paidia se 4s leitourgei perfect eimai poly xaroumenos itan ena dwro xristougenon mou fainete
Τα greeklish απαγορεύονται.Γράφε Ελληνικά.
Δημοσίευση 23/12/2013 - 00:48
paidia se 4s leitourgei perfect eimai poly xaroumenos itan ena dwro xristougenon mou fainete
Τα greeklish απαγορεύονται.Γράφε Ελληνικά.
Δημοσίευση 23/12/2013 - 00:48
Δημοσίευση 23/12/2013 - 01:01
οποιος ενδιαφερεται για shsh 7.0.4 καλο θα ειμαι να βιαστει.
Δεν υφίστανται πλέον SHSH.
Κλαίγεται και αυτός που δεν πήρε κομμάτι από την μεγάλη πίτα και εμείς θα κλάψουμε τα 5,99 του zephyr...
Μέτα θα φταίνε το xsellize αφού τους δίνουν πάτημα οι ίδιοι οι devs..Συμπεριφορά μωρού απ'όλους...
Επίσης ας του θυμίσει κάποιος ότι το xsellize δεν έχει μόνο δικιά του δουλειά...Αλλά ξέχασα οι άλλοι δεν είναι chpwn...
Όσο και να μη συμφώνω σε πολλά με τον chpwn κυρίως λόγω GridLock, το παράλογο που είναι?
Προεγκατεστημένο το Repo εκεί. Αλλιώς όταν το βάζεις με δική σου ευθύνη. Και φυσικά δεν είναι μόνο τα δικά του.
Άλλαξαν πολλά δεδομένα σήμερα οι evad3rs. Όσο για την ή τις τιμές, όποιος θέλει αγοράζει.
Διαφορετικά θα το περάσει με τους κλασικούς τρόπους όπως πιο πάνω γιατί το θεωρεί "κοροιδία" τόσα λεφτά. Αλλά θα το περάσει.
Δημοσίευση 23/12/2013 - 01:05
Οντως και εγω σε 4s ειναι πραγματικα τελειο...ουτε ενα lag....
Δημοσίευση 23/12/2013 - 01:06
Υπάρχει κάποια ιστοσελίδα που να γράφει πια Tweak λειτουργούν στο ios7 γιατί έμενα όσα δοκίμασα δεν λειτουργούσε κανένα
Δημοσίευση 23/12/2013 - 01:08
νομιζω εχει στο idownloadblog.comΥπάρχει κάποια ιστοσελίδα που να γράφει πια Tweak λειτουργούν στο ios7 γιατί έμενα όσα δοκίμασα δεν λειτουργούσε κανένα
legit
Δημοσίευση 23/12/2013 - 01:10
νομιζω εχει στο idownloadblog.com
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου
Δημοσίευση 23/12/2013 - 01:11
Δεν υφίστανται πλέον SHSH.
Όσο και να μη συμφώνω σε πολλά με τον chpwn κυρίως λόγω GridLock, το παράλογο που είναι?
Προεγκατεστημένο το Repo εκεί. Αλλιώς όταν το βάζεις με δική σου ευθύνη. Και φυσικά δεν είναι μόνο τα δικά του.
Άλλαξαν πολλά δεδομένα σήμερα οι evad3rs. Όσο για την ή τις τιμές, όποιος θέλει αγοράζει.
Διαφορετικά θα το περάσει με τους κλασικούς τρόπους όπως πιο πάνω γιατί το θεωρεί "κοροιδία" τόσα λεφτά. Αλλά θα το περάσει.
Εμάς που τα πληρώνουμε όμως αν μας αφήσει χωρίς support τι πρέπει να κάνουμε;Να βρουν μεταξύ τους μια κοινή γραμμή
και να αφήσουν τα φεύγω γιατί όταν αυτός είπε πλήρωνε εγώ και άλλοι τόσοι πληρώσαμε και τον κάναμε αυτό που είναι.
O limneos δηλαδή είναι λαλάκας που αναβάθμισε χωρίς να φωνάζει και να απειλεί...Εύκολα ανεβαίνεις,πολύ δύσκολα κρατιέσαι...
Δημοσίευση 23/12/2013 - 01:12
Οντως και εγω σε 4s ειναι πραγματικα τελειο...ουτε ενα lag....
Και να φανταστώ το έχεις γεμίσει tweaks ε..
Δημοσίευση 23/12/2013 - 01:13
Εγω δεν εχω καταλαβει ποιες ειναι συμβατες με το 5s. Εμενα δεν μου δουλευει καμία σε 5s...
Εμάς που τα πληρώνουμε όμως αν μας αφήσει χωρίς support τι πρέπει να κάνουμε;Να βρουν μεταξύ τους μια κοινή γραμμή
και να αφήσουν τα φεύγω γιατί όταν αυτός είπε πλήρωνε εγώ και άλλοι τόσοι πληρώσαμε και τον κάναμε αυτό που είναι.
O limneos δηλαδή είναι λαλάκας που αναβάθμισε χωρίς να φωνάζει και να απειλεί...Εύκολα ανεβαίνεις,πολύ δύσκολα κρατιέσαι...
Υποστήριξη θα παρέχει. Να ασχοληθεί με νέα κτλ δε πρόκειται. Αυτό λέει για την ώρα τουλάχιστον.
Τι να σου πω. Ο καθένας κάνει ο,τι θεωρεί σωστό και έχει τους λόγους του. Στη προκειμένη δίκιο ο ένας δίκιο και ο άλλος.
Δημοσίευση 23/12/2013 - 01:14
Εγω δεν εχω καταλαβει ποιες ειναι συμβατες με το 5s. Εμενα δεν μου δουλευει καμία σε 5s...
Το ότι είναι 64 Bit σου λέει κάτι;
Δημοσίευση 23/12/2013 - 01:16
Υποστήριξη θα παρέχει. Να ασχοληθεί με νέα κτλ δε πρόκειται. Αυτό λέει για την ώρα τουλάχιστον.
Τι να σου πω. Ο καθένας κάνει ο,τι θεωρεί σωστό και έχει τους λόγους του. Στη προκειμένη δίκιο ο ένας δίκιο και ο άλλος.
Να το δούμε Νίκο όμως ΑΝ και ΠΟΤΕ θα την παρέχει...Και το zephyr αν δεν το είχε τιμολογήσει από την αρχή ψηλά θα το ξαναπληρώναμε αλλά....
Δημοσίευση 23/12/2013 - 01:20
Να το δούμε Νίκο όμως ΑΝ και ΠΟΤΕ θα την παρέχει...Και το zephyr αν δεν το είχε τιμολογήσει από την αρχή ψηλά θα το ξαναπληρώναμε αλλά....
Σίγουρος προφανώς δε μπορείς να 'σαι. Ειδικά με όσα τραβηξαμε στο GridLock.
Το Zephyr είναι ειδική περίπτωση. Είναι ίσως το μοναδικό Tweak που δε με πείραξε ούτε ένα cent που έδωσα.
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες