Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 22 ψήφοι

iOS 7 Jailbreak - evasi0n7

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3550 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#481   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 23/12/2013 - 00:48

paidia se 4s leitourgei perfect eimai poly xaroumenos itan ena dwro xristougenon mou fainete :) :) :) :)

Τα greeklish απαγορεύονται.Γράφε Ελληνικά. 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#482   artechservices

artechservices

iPH newbie

• 7 μηνύματα
  • Twitter:@thegoulis
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 23/12/2013 - 00:48

Οι κινέζοι Εν το μεταξύ όλα κομπλέ

#483   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 23/12/2013 - 01:01

οποιος ενδιαφερεται για shsh 7.0.4 καλο θα ειμαι να βιαστει.

Δεν υφίστανται πλέον SHSH.

Κλαίγεται και αυτός που δεν πήρε κομμάτι από την μεγάλη πίτα και εμείς θα κλάψουμε τα 5,99 του zephyr...

Μέτα θα φταίνε το xsellize αφού τους δίνουν πάτημα οι ίδιοι οι devs..Συμπεριφορά μωρού απ'όλους...

Επίσης ας του θυμίσει κάποιος ότι το xsellize δεν έχει μόνο δικιά του δουλειά...Αλλά ξέχασα οι άλλοι δεν είναι chpwn...

Όσο και να μη συμφώνω σε πολλά με τον chpwn κυρίως λόγω GridLock, το παράλογο που είναι?

Προεγκατεστημένο το Repo εκεί. Αλλιώς όταν το βάζεις με δική σου ευθύνη. Και φυσικά δεν είναι μόνο τα δικά του.

Άλλαξαν πολλά δεδομένα σήμερα οι evad3rs. Όσο για την ή τις τιμές, όποιος θέλει αγοράζει.

Διαφορετικά θα το περάσει με τους κλασικούς τρόπους όπως πιο πάνω γιατί το θεωρεί "κοροιδία" τόσα λεφτά. Αλλά θα το περάσει.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#484   arismegane

arismegane

iPH Member

• 306 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 23/12/2013 - 01:05

Οντως και εγω σε 4s ειναι πραγματικα τελειο...ουτε ενα lag....

#485   Erotokritos94

Erotokritos94

iPH User

• 191 μηνύματα
  • Twitter:@Erotokritos94
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:erotokritos94

Δημοσίευση 23/12/2013 - 01:06

Υπάρχει κάποια ιστοσελίδα που να γράφει πια Tweak λειτουργούν στο ios7 γιατί έμενα όσα δοκίμασα δεν λειτουργούσε κανένα :(

#486   paparainbow

paparainbow

iPH Contributor

• 1.875 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 23/12/2013 - 01:08

Υπάρχει κάποια ιστοσελίδα που να γράφει πια Tweak λειτουργούν στο ios7 γιατί έμενα όσα δοκίμασα δεν λειτουργούσε κανένα :(

νομιζω εχει στο idownloadblog.com

legit

#487   Erotokritos94

Erotokritos94

iPH User

• 191 μηνύματα
  • Twitter:@Erotokritos94
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • GameCenter:erotokritos94

Δημοσίευση 23/12/2013 - 01:10

νομιζω εχει στο idownloadblog.com

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου

#488   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα

Δημοσίευση 23/12/2013 - 01:11

Δεν υφίστανται πλέον SHSH.

Όσο και να μη συμφώνω σε πολλά με τον chpwn κυρίως λόγω GridLock, το παράλογο που είναι?

Προεγκατεστημένο το Repo εκεί. Αλλιώς όταν το βάζεις με δική σου ευθύνη. Και φυσικά δεν είναι μόνο τα δικά του.

Άλλαξαν πολλά δεδομένα σήμερα οι evad3rs. Όσο για την ή τις τιμές, όποιος θέλει αγοράζει.

Διαφορετικά θα το περάσει με τους κλασικούς τρόπους όπως πιο πάνω γιατί το θεωρεί "κοροιδία" τόσα λεφτά. Αλλά θα το περάσει.

Εμάς που τα πληρώνουμε όμως αν μας αφήσει χωρίς support τι πρέπει να κάνουμε;Να βρουν μεταξύ τους μια κοινή γραμμή

και να αφήσουν τα φεύγω γιατί όταν αυτός είπε πλήρωνε εγώ και άλλοι τόσοι πληρώσαμε και τον κάναμε αυτό που είναι.

O limneos δηλαδή είναι λαλάκας που αναβάθμισε χωρίς να φωνάζει και να απειλεί...Εύκολα ανεβαίνεις,πολύ δύσκολα κρατιέσαι...

#489   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα

Δημοσίευση 23/12/2013 - 01:12

Οντως και εγω σε 4s ειναι πραγματικα τελειο...ουτε ενα lag....

Και να φανταστώ το έχεις γεμίσει tweaks ε..

#490   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.669 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 23/12/2013 - 01:13

Εγω δεν εχω καταλαβει ποιες ειναι συμβατες με το 5s. Εμενα δεν μου δουλευει καμία σε 5s...

#491   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Εμάς που τα πληρώνουμε όμως αν μας αφήσει χωρίς support τι πρέπει να κάνουμε;Να βρουν μεταξύ τους μια κοινή γραμμή

και να αφήσουν τα φεύγω γιατί όταν αυτός είπε πλήρωνε εγώ και άλλοι τόσοι πληρώσαμε και τον κάναμε αυτό που είναι.

O limneos δηλαδή είναι λαλάκας που αναβάθμισε χωρίς να φωνάζει και να απειλεί...Εύκολα ανεβαίνεις,πολύ δύσκολα κρατιέσαι...

Υποστήριξη θα παρέχει. Να ασχοληθεί με νέα κτλ δε πρόκειται. Αυτό λέει για την ώρα τουλάχιστον.

Τι να σου πω. Ο καθένας κάνει ο,τι θεωρεί σωστό και έχει τους λόγους του. Στη προκειμένη δίκιο ο ένας δίκιο και ο άλλος.

LG8ISzO.gif

#492   alex89

alex89

iPH Addict

• 882 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:ALEXJRMS

Εγώ ένα έχω να πω , γιατί το jail break δεν είναι πειρατεία όταν διέπει τους κανονισμούς της apple η αυτό είναι άλλο , όλοι και καλα κατακρίνουμε την πειρατεία αλλά την στηρίζουμε με πλάγιους τρόπους και περί τέχνες ορολογιες customization κτλπ .
Και ποιος είπε ότι πρέπει να αγοράζεις ένα Κινιτό για να το φερνεις δήθεν στα μέτρα σου εαν εξαρχής δεν σε βολεύει δεν το καταλαβαίνω αυτό πράγμα .
Και μην πέσετε να με φάτε έχω αγοράσει ένα σορό παιχνίδια στο iPhone και εφαρμογές έχω δει πείρατικες ταινίες και δεν ντρέπομαι γιατι πάω και τα σκάω στο σινεμά και στα bluray .
Απλά δεν έχω μάθει να το παίζω αθοα περιστέρα, οπως κάνουμε μερικοί με το νέο tool jail break .
Επειδή βιάστηκα και έκανα το jalibreak για να περάσω κάποια tweak τα οποία δεν δουλεύουν και καλα κάνουν και δεν δουλεύουν γιατι τα πλήρωσα στου δήθεν developer που σκοπό είχαν πως να κάνουν την καλή τους τα χαρίζω και δεν ξανά κοιτώ προς jalibreak μεριά μια χαρά είμαι και με το ios 7 δεν μου λείπει και κάτι.

#493   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα

Δημοσίευση 23/12/2013 - 01:14

Εγω δεν εχω καταλαβει ποιες ειναι συμβατες με το 5s. Εμενα δεν μου δουλευει καμία σε 5s...

Το ότι είναι 64 Bit σου λέει κάτι;

#494   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα

Δημοσίευση 23/12/2013 - 01:16

Υποστήριξη θα παρέχει. Να ασχοληθεί με νέα κτλ δε πρόκειται. Αυτό λέει για την ώρα τουλάχιστον.

Τι να σου πω. Ο καθένας κάνει ο,τι θεωρεί σωστό και έχει τους λόγους του. Στη προκειμένη δίκιο ο ένας δίκιο και ο άλλος.

Να το δούμε Νίκο όμως ΑΝ και ΠΟΤΕ θα την παρέχει...Και το zephyr αν δεν το είχε τιμολογήσει από την αρχή ψηλά θα το ξαναπληρώναμε αλλά....

#495   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 23/12/2013 - 01:20

Να το δούμε Νίκο όμως ΑΝ και ΠΟΤΕ θα την παρέχει...Και το zephyr αν δεν το είχε τιμολογήσει από την αρχή ψηλά θα το ξαναπληρώναμε αλλά....

Σίγουρος προφανώς δε μπορείς να 'σαι. Ειδικά με όσα τραβηξαμε στο GridLock.

Το Zephyr είναι ειδική περίπτωση. Είναι ίσως το μοναδικό Tweak που δε με πείραξε ούτε ένα cent που έδωσα.

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;