Παιδιά ρωτάτε και ρωτάτε για τα προγραμματα από το σίντια αν δουλευουν..... αφου δεν το ήξεραν οι προγραμματιστές, περιμένετε λίγες μέρες και θα δουλεύουν αρκετά προγραμματάκια μετά.
Τελευταία επεξεργασία από: xrhstosR1, 23/12/2013 - 12:54.
Δημοσίευση 23/12/2013 - 12:53
Παιδιά ρωτάτε και ρωτάτε για τα προγραμματα από το σίντια αν δουλευουν..... αφου δεν το ήξεραν οι προγραμματιστές, περιμένετε λίγες μέρες και θα δουλεύουν αρκετά προγραμματάκια μετά.
Τελευταία επεξεργασία από: xrhstosR1, 23/12/2013 - 12:54.
Δημοσίευση 23/12/2013 - 12:54
Το νόημα θα το βρείς στη κατηγορία Cydia Store.
Απλώς εσύ κάνεις JB για λάθος λόγο. Όπως οι Κινέζοι ένα πράγμα.
Ε δεν είναι ο μόνος λόγος αυτός που φαντάζεσαι (μόνο μία εφαρμογή θέλω να περάσω με appsync)
απλά θεωρώ ότι εφόσον ούτε εφαρμογές όπως το Zephyr, το MultiIconMover, Dater δουλεύουν έστω τα βασικά;
Μια ερώτηση απο περιέργεια υπάρχει κάτι που θα ήταν χρήσιμο αυτή την στιγμή και μου διαφεύγει;
Δημοσίευση 23/12/2013 - 12:58
Παιδιά σταματήστε να γεμίζετε το site με ανούσιες ερωτήσεις τύπου αξίζει να κάνω jailbreak δουλεύει το τάδε Tweak κλπ είπαμε προς το παρόν δεν δουλεύει τίποτα και καλό είναι να περιμένουμε για αναβάθμιση κοιτάζουμε το site για καμιά σημαντική ενημέρωση και βλέπουμε τις ίδιες ερωτήσεις άσε που οι περισσότερες με λίγο search έχουν ήδη απαντηθεί πολλές φορές εκτός αν θέλετε τα χέρια του Νίκου και του Φώτη να βγάλουν κάλους από το να γράφουνε τα ίδια και τα ίδια, υπάρχουν Beta Testers που θα μας ενημερώνουν. ΥΠΟΜΟΝΗ
Δημοσίευση 23/12/2013 - 13:00
Ε δεν είναι ο μόνος λόγος αυτός που φαντάζεσαι (μόνο μία εφαρμογή θέλω να περάσω με appsync)
απλά θεωρώ ότι εφόσον ούτε εφαρμογές όπως το Zephyr, το MultiIconMover, Dater δουλεύουν έστω τα βασικά;
Μια ερώτηση απο περιέργεια υπάρχει κάτι που θα ήταν χρήσιμο αυτή την στιγμή και μου διαφεύγει;
Με το ζόρι αναβαθμίστηκε το SBSettings χθες. Το Activator έχει πρόβλημα και λειτουργεί μόνο απο το το Repo του Petrich.
Με λίγα λόγια.. Οι αναβαθμίσεις απο τους Dev τώρα ξεκίνησαν. Και έχουμε πολύ δρόμο ακόμα.
Ουσιαστική διαφορά και αλλαγή? Με το νέο έτος..
Δημοσίευση 23/12/2013 - 13:04
Δημοσίευση 23/12/2013 - 13:17
Καλημερα και χρονια πολλα λογω ημερων ...ειμαι κατοχος iPhone 5C σε iOS 7.0.4 ...... εχει κυκλοφορησει κατι επισημα για το αναμενομενο jb ? ευχαριστω πολυ
Δημοσίευση 23/12/2013 - 13:18
Αν κανει κάποιος dev αγωγή για το app του που δίνεται πειρατικα μέσω του φόρουμ θα πληρώσεις δικηγόρο ;
Δεν με νοιάζει τι κάνουν οι evaders και ο Λιαπης..
σιγα ρε φωτη λες και δεν ξερουν οτι ολα σπανε εμας περιμεναν.
και εδω στο φορουμ ποτε δεν δωσαμε app cracked...
οσοι θελουν ψαχνου ομως εμας περιμενουν νομιζεις.
και συν οτι το ιδιο το εργαλειο δινει την δυνατοτητα αρα τα λογια περιτα.
Δημοσίευση 23/12/2013 - 13:24
Άλλο πράγμα να μιλάς για σπασμένα με την παρέα σου κι άλλο να το κανείς "δημόσια" στο πιο μεγάλο φόρουμ του χώρου στην Ελλάδα.σιγα ρε φωτη λες και δεν ξερουν οτι ολα σπανε εμας περιμεναν.
και εδω στο φορουμ ποτε δεν δωσαμε app cracked...
οσοι θελουν ψαχνου ομως εμας περιμενουν νομιζεις.
και συν οτι το ιδιο το εργαλειο δινει την δυνατοτητα αρα τα λογια περιτα.
Δημοσίευση 23/12/2013 - 13:33
Καλημερα καλες γιορτεςΚαλημερα και χρονια πολλα λογω ημερων ...ειμαι κατοχος iPhone 5C σε iOS 7.0.4 ...... εχει κυκλοφορησει κατι επισημα για το αναμενομενο jb ? ευχαριστω πολυ
Τελευταία επεξεργασία από: arisgamatos, 23/12/2013 - 13:35.
Δημοσίευση 23/12/2013 - 13:34
οκ καλως.απλα εφαγε σκαλωμα στο boot γι αυτο....οποτε Restore + υπομονη !
Δημοσίευση 23/12/2013 - 13:39
Δημοσίευση 23/12/2013 - 13:46
Έχετε παρατήρηση μετα το jb ότι το σήμα η μπαταρία σε μια κλήση δεν ειναι πλέον λευκά αλλα μαύρα τα γράμματα ;
γεγονος αν κ εχθες ειδατην μπαταρια πρασινη..! αλλα τωρα που το ξανα τσεκαρα ειναι μαυρο οπως λες
Δημοσίευση 23/12/2013 - 13:47
Δημοσίευση 23/12/2013 - 13:51
θα στρωσει ρε μαγκες ! Ετοιμο και σε μενα σε 5C ....
Δημοσίευση 23/12/2013 - 13:52
Ξέρουμε τι φταίει ;γιατι πριν το jb ειναι λευκα
αν κ παιζει να εκτεθω η κατι αλλαξε με το evasi0n η ηταν ετσι απο προεπιλογη κ δεν το θυμαμαι. οπως κ εσυ!
Τελευταία επεξεργασία από: smartmak, 23/12/2013 - 13:53.
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες