Δηλαδη τι σημαινει αυτο για εμας τους users;
Δημοσίευση 23/12/2013 - 17:14
Δηλαδη τι σημαινει αυτο για εμας τους users;
Δημοσίευση 23/12/2013 - 17:22
πώπω...ο κάθε ένας εδώ μέσα μπαίνει και λέει τα δικά του...πραγματικά έχω πάθει πλάκα...τους λες απο χθες το μεσημέρι να μην κάνουν jailbreak και απλά να περιμένουν ώς έχει και αυτοί όχι μόνο δεν το κάνουν και δεν διαβάζουν αυτά που έχουμε γράψει απο χθες...αλλά ξαναρωτάνε "να κάνουμε τελικά jailbreak ή να περιμένουμε?" , δλδ τι να π δεν ξέρω...ή είναι τόσο ενθουσιασμένοι με το post απο χθες και το βλέπει κάποιοσ για πρώτη φορά και δεν διαβάζει τίποτα απο τα παλιά και κατευθείαν ρωτάει ότι τον κατέβει στο κεφάλι...ή είναι απο άλλο πλανήτη
Τελευταία επεξεργασία από: SiReX, 23/12/2013 - 17:23
Δημοσίευση 23/12/2013 - 17:43
Περα απο το jb σε συσκευη με 6.12 ηδη jb θα προτείνατε αναβαθμιση σε 7.04 ;
Συγχωρηστε μου την αφελη ερωτηση .... όταν λετε η 7.04 να εχει περαστει με restore τι ακριβως εννοείτε ;
Να την ξαναπερασω με restore και set up as new ;
Δημοσίευση 23/12/2013 - 17:43
όσα πιο πολλά tweaks είναι συμβατά τόσο πιο γλυκιά είναι η καραμέλα του jailbreak.
Δημοσίευση 23/12/2013 - 17:46
Περα απο το jb σε συσκευη με 6.12 ηδη jb θα προτείνατε αναβαθμιση σε 7.04 ;
Συγχωρηστε μου την αφελη ερωτηση .... όταν λετε η 7.04 να εχει περαστει με restore τι ακριβως εννοείτε ;
Να την ξαναπερασω με restore και set up as new ;
Να μείνεις εκεί.
Δημοσίευση 23/12/2013 - 18:01
Να μείνεις εκεί.
για το 5αρι οκ θα περιμενω.
στο Air που αναβαθμισα σε 7.04 να κανω κατι ; η να περιμενω και εκει ;
Ουπς !!!
Το cydia μολις μου εβγαλε αναβαθμίσεις σε
apt 0.7
curl
openssl
Δημοσίευση 23/12/2013 - 18:23
για το 5αρι οκ θα περιμενω.
στο Air που αναβαθμισα σε 7.04 να κανω κατι ; η να περιμενω και εκει ;
Ουπς !!!
Το cydia μολις μου εβγαλε αναβαθμίσεις σε
apt 0.7
curl
openssl
Δημοσίευση 23/12/2013 - 18:31
Που ειναι αυτα τα update; Εμενα δεν τα εχει βγαλει...
τα ειχε βγαλει χθες λιγο μετα το εργαλειο του jb
Δημοσίευση 23/12/2013 - 18:32
Ο ανταγωνισμός ευνοεί τον τελικό καταναλωτή, άρα είναι προς όφελος μας και δεν το βρίσκω αρνητικό αυτό που έγινε.
Εμείς είτε λέγετε Apple, είτε saurik, είτε Taig-γιονκ-σανγκ-λι! πάλι θα βάλουμε το χέρι στην τσέπη (ο καθένας για τους δικούς του λόγος). Το λάθος είναι της Apple, ας βάλει τα tweak στο AppStore και ας του κλείσει όλους, έτσι κι αλλιώς το ξαναέγραψα και σε προηγούμενο πόστ, εάν έχεις το iOS7 για τους περισσότερους-απλούς χρήστες είναι ανούσιο το JB. Το λογισμικό πλέον σου προσφέρει ότι χρειάζεσαι και επιπλέον πετάει ακόμη και σε iPhone4
Δημοσίευση 23/12/2013 - 18:45
Έχω πάει στο 7.0 με restore αλλά μετά στο 7.04 ΟΤΑ. Να κάνω jailbreak ή να κάνω πρώτα restore πάλι;
Δημοσίευση 23/12/2013 - 18:47
να κανείς ρεστορ αν δεν θες να κανείς πάλι ερωτήσεις 😉Έχω πάει στο 7.0 με restore αλλά μετά στο 7.04 ΟΤΑ. Να κάνω jailbreak ή να κάνω πρώτα restore πάλι;
Δημοσίευση 23/12/2013 - 19:03
πώπω...ο κάθε ένας εδώ μέσα μπαίνει και λέει τα δικά του...πραγματικά έχω πάθει πλάκα...τους λες απο χθες το μεσημέρι να μην κάνουν jailbreak και απλά να περιμένουν ώς έχει και αυτοί όχι μόνο δεν το κάνουν και δεν διαβάζουν αυτά που έχουμε γράψει απο χθες...αλλά ξαναρωτάνε "να κάνουμε τελικά jailbreak ή να περιμένουμε?" , δλδ τι να π δεν ξέρω...ή είναι τόσο ενθουσιασμένοι με το post απο χθες και το βλέπει κάποιοσ για πρώτη φορά και δεν διαβάζει τίποτα απο τα παλιά και κατευθείαν ρωτάει ότι τον κατέβει στο κεφάλι...ή είναι απο άλλο πλανήτη
Δημοσίευση 23/12/2013 - 19:04
Έβαλα χθες παιδιά εγώ το jailbreak μόλις βγήκε στην αρχή είχα πρόβλημα με το viber και μόλις το έκλεισα και το ξανά άνοιξα είχαν διαγραφτεί απο το μενού αυτά που είχα βάλει απο cydia αλλά σήμερα που έκανα Update το cydia έφτιαξαν όλα (έχω ένα iphone 4) Απλά το ανέφερα γιατί έλεγαν εδώ για τα διάφορα προβλήματα που έτυχαν. κατά τα άλλα και μια χαρά μπήκε και γρήγορα
Τελευταία επεξεργασία από: jimisv, 23/12/2013 - 19:06
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες