Δεν έτσι ακριβώς φίλε και για το 4ερα που λες το ios7 το κάνει πιο αργό και απο χελώνα εκτός φυσικά εαν το κανείς τζελιμπρεικ και καταφέρεις να κανείς τον επεξεργαστή του overclopΟ ανταγωνισμός ευνοεί τον τελικό καταναλωτή, άρα είναι προς όφελος μας και δεν το βρίσκω αρνητικό αυτό που έγινε.
Εμείς είτε λέγετε Apple, είτε saurik, είτε Taig-γιονκ-σανγκ-λι! πάλι θα βάλουμε το χέρι στην τσέπη (ο καθένας για τους δικούς του λόγος). Το λάθος είναι της Apple, ας βάλει τα tweak στο AppStore και ας του κλείσει όλους, έτσι κι αλλιώς το ξαναέγραψα και σε προηγούμενο πόστ, εάν έχεις το iOS7 για τους περισσότερους-απλούς χρήστες είναι ανούσιο το JB. Το λογισμικό πλέον σου προσφέρει ότι χρειάζεσαι και επιπλέον πετάει ακόμη και σε iPhone4
iOS 7 Jailbreak - evasi0n7
Δημοσίευση 23/12/2013 - 19:06
Ad
Δημοσίευση 23/12/2013 - 19:10
Καλησπερα παιδια,εκανα jailbreak σε ipad 2 7.0.4 και ενω μου εβγαλε οτι τελειωσε το ipad παει να ανοιξει και μενει στο μηλαρακι και μετα σβηνει και ξανα το ιδιο...μηπως μπορει καποιος να βοηθησει??
Δημοσίευση 23/12/2013 - 19:10
Χριστουγεννιάτικο δώρο από τους evad3rs σήμερα στους φίλους της jailbreak κοινότητας καθώς έγινε, επιτέλους, διαθέσιμο το jailbreak του iOS 7 για χρήστες Mac, Windows και Linux. Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα από την ιστοσελίδα τους εδώ αλλά πρώτα διαβάστε τις απαιτήσεις και τι να προσέξετε.
Απαιτήσεις:
-Υπολογιστής με Windows (ελάχιστο Windows XP), Mac OS X (ελάχιστο 10.6) ή Linux (x86/x86_64)
-Εγκατεστημένο τo iTunes εάν τρέχετε Windows
-iPhone, iPad ή iPod touch με iOS 7.0 έως iOS 7.0.4
-Καλώδιο USB για σύνδεση της συσκευής με τον υπολογιστή
Τι να προσέξετε:
-Κάντε backup της συσκευής σας χρησιμοποιώντας το iTunes ή iCloud πριν χρησιμοποιήσετε το evasi0n σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά
-Απενεργοποιήστε το passcode
-Αποφύγετε οποιαδήποτε διεργασία του iOS και iTunes μέχρι να ολοκληρωθεί το jailbreak
-Εάν κολλήσετε κάπου κάντε επανεκκίνηση του προγράμματος και της συσκευής (κρατήστε τα power και home button πατημένα μέχρι να κλείσει)
-Εάν λάβετε μήνυμα λάθους στο OS X κατά το άνοιγμα του προγράμματος, κάντε control+δεξί κλικ και επιλέξτε το Open.
Καλό jailbreak!
χθές το έκανα!
Δημοσίευση 23/12/2013 - 19:11
Καλησπερα παιδια,εκανα jailbreak σε ipad 2 7.0.4 και ενω μου εβγαλε οτι τελειωσε το ipad παει να ανοιξει και μενει στο μηλαρακι και μετα σβηνει και ξανα το ιδιο...μηπως μπορει καποιος να βοηθησει??
Κανε Hard Reset.
Αν δεν στρώσει ξανά DFU + Restore.
iOs 7!
Δημοσίευση 23/12/2013 - 19:12
Φίλε μου και εμενα το έκανε με το iphone 5 κανένας πανικός βάλε το σε restore mode ξερεις με το power και το home button βάλε itunes και κανε το restore και όλα καλά.
Δημοσίευση 23/12/2013 - 19:13
Δεν έτσι ακριβώς φίλε και για το 4ερα που λες το ios7 το κάνει πιο αργό και απο χελώνα εκτός φυσικά εαν το κανείς τζελιμπρεικ και καταφέρεις να κανείς τον επεξεργαστή του overclop
Με ios7 εως τη 0.4 όλα τα iphone-ipad έχουν frame drops,lag και κρασαρίσματα.Με 7.1 ειδικά η 2η beta το 5αρι είναι πιο γρήγορο απ'όταν το πήρα.
Όσο για το overcloCKing που θα κάνεις στο iphone να μου το μάθεις και μένα ειλικρινά.
Δημοσίευση 23/12/2013 - 20:15
Ρε παιδιά, σε εσας τα tweaks απο cydia οπως το icleaner και το ifile, σας εξαφανίζονται μετα απο reboot ή οταν το συνδέετε στο iTunes?
Δημοσίευση 23/12/2013 - 20:18
Δημοσίευση 23/12/2013 - 20:18
Ρε παιδιά, σε εσας τα tweaks απο cydia οπως το icleaner και το ifile, σας εξαφανίζονται μετα απο reboot ή οταν το συνδέετε στο iTunes?
Νομίζω ότι δεν είναι πλήρως συμβατά. Καλύτερα περίμενε κάποιο update φίλε μου.
iOs 7!
Δημοσίευση 23/12/2013 - 20:21
Το I cleaner και στο iPhone και στο iPad κομπλε εγω εβαλα το pro βέβαια ...όταν κανεις jb μετα δεν χρειάζεται να λειτουργής το iTunes
Τραγούδια και ringtones πως βαζεις?ΦωτογραφιεςΤελικά σε εσενα εξαφανίζονται?γιατι σε εμενα δειχνουν εγκατεστημένες απο cydia αλλα δεν υπάρχουν πουθενά..
Νομίζω ότι δεν είναι πλήρως συμβατά. Καλύτερα περίμενε κάποιο update φίλε μου.
Εξαφανίζονται και σε εσενα μετα απο sync με iTunes?
Δημοσίευση 23/12/2013 - 20:23
Δημοσίευση 23/12/2013 - 20:25
iTools φίλε μου το iTunes ειναι απλός άχρηστο σε θέματα ringtones τραγουδιών και φωτό
Σωστά,δεν το εχω χρησιμοποιήσει ποτέ!Τελικά σου εξαφανίζονται?Ακομα βεβαια δε μου ειπες..
Δημοσίευση 23/12/2013 - 20:25
Μικρή σημείωση. Σε περίπτωση απώλειας της συσκευής, το iCloud Erase δε λειτουργεί σε JB συσκευές.
Αναμένεται και γι αυτό Fix. Κάποια στιγμή..
Ας ελπίσουμε να μη χρειαστεί σε κανένα
Σωστά,δεν το εχω χρησιμοποιήσει ποτέ!Τελικά σου εξαφανίζονται?Ακομα βεβαια δε μου ειπες..
Όχι δεν εχω κανένα πρόβλημα ....βάλτο απο ενα άλλο repo για να δεις αν θα ξανα χαθεί
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 23/12/2013 - 20:27
Merge
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες