σε ipad Air με 7.04 εκανε κανεις j/b ;
εξελιχηκαν όλα ομαλα ;
αντιμετωπισε προβλήματα ;
Δημοσίευση 24/12/2013 - 16:13
σε ipad Air με 7.04 εκανε κανεις j/b ;
εξελιχηκαν όλα ομαλα ;
αντιμετωπισε προβλήματα ;
Δημοσίευση 24/12/2013 - 16:26
Μια πληροφορια για οποιον ξερει!!κατεβαζω κανονικα το αρχειο αλλα δεν μου ανοιγει το προγραμμα!!και αυτο συμβαινει σε 4 διαφορετικα pc με διαφορετικο λειτουργεικο!!τι μπορει να φταει εχει συμβει σε κανενα??
Δημοσίευση 24/12/2013 - 16:28
Αν ανατρέξεις λίγο γρήγορα τις σελίδες θα δεις πως δεν αξίζει για την ώρα...αρκετά προβλήματα!
Και γιατί δεν μένεις όπως είσαι; Σε χαλάει; Μια χαρά δεν κανείς τη δουλειά σου με το "μαγικό" iOS 6.x.x ?
To 6.1.3 σε 4s δεν είχε jailbreak λόγω Α5 και επειδή σαν μηχανικός Πληροφορικής έχω το "σκουλίκι" μέσα μου που ασχολούμε με προγραμματισμό κτλ κτλ μ αρέσει να ψάχνομαι και να φτιάχνω... Επειδή το έβλεπα λίγο χλωμο το jb σε 6.1.3 το έβαλα σε 7.0.4 γιατι που θα πάει αφού έγινε το πρώτο βήμα με το jb 7 θα διορθωθούν τα πράγματα αργά η γρήγορα...
Δημοσίευση 24/12/2013 - 16:30
To 6.1.3 σε 4s δεν είχε jailbreak λόγω Α5 και επειδή σαν μηχανικός Πληροφορικής έχω το "σκουλίκι" μέσα μου που ασχολούμε με προγραμματισμό κτλ κτλ μ αρέσει να ψάχνομαι και να φτιάχνω... Επειδή το έβλεπα λίγο χλωμο το jb σε 6.1.3 το έβαλα σε 7.0.4 γιατι που θα πάει αφού έγινε το πρώτο βήμα με το jb 7 θα διορθωθούν τα πράγματα αργά η γρήγορα...
bit.ly/iPhoneHellas
Δημοσίευση 24/12/2013 - 16:31
εεε παιδια εκανα jb κολλησε στο μηλο το εβαλα σε dfu το συνδεσα στο pc το itunes μου εχει επιλογη μονο επιστροφη σε εργοστασιακες ρυθμισεις ...θα μου βγαλει αργοτερα τα backup μου να συνεχισω? πειτε μου αν εκανα πατατα...μαλλον ειχα κανει update OTA se 7.0.4 ομως το θεμα ειναι τωρα θα βρω το backup μου
Δημοσίευση 24/12/2013 - 16:33
εεε παιδια εκανα jb κολλησε στο μηλο το εβαλα σε dfu το συνδεσα στο pc το itunes μου εχει επιλογη μονο επιστροφη σε εργοστασιακες ρυθμισεις ...θα μου βγαλει αργοτερα τα backup μου να συνεχισω? πειτε μου αν εκανα πατατα...μαλλον ειχα κανει update OTA se 7.0.4 ομως το θεμα ειναι τωρα θα βρω το backup μου
Δες εδώ. DFU και Shift + Restore την 7.0.4 με Set Up As New στο τέλος.
Μια πληροφορια για οποιον ξερει!!κατεβαζω κανονικα το αρχειο αλλα δεν μου ανοιγει το προγραμμα!!και αυτο συμβαινει σε 4 διαφορετικα pc με διαφορετικο λειτουργεικο!!τι μπορει να φταει εχει συμβει σε κανενα??
Τρεξ'το πρώτα σαν Admin. Κλείσε Antivirus και iTunes.
Δες και εδώ.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 24/12/2013 - 16:35
Δημοσίευση 24/12/2013 - 16:42
δεν καταλαβα που ακριβως βοηθαει ο οδηγος νικο ;/ ... εγω εχω το κινητο αυτην την στιγμη σε dfu συνδεδεμενο στο pc και το itunes μου γραφει λειτουργια ανακτησης iphone και μου εχει σαν επιλογη μονο επιστροφη σε εργοστασιακες ρυθμισεις...να το την κανω και θα βρω μετα το back up μου?
Δημοσίευση 24/12/2013 - 16:49
@limneos: Congrats to @saurik , @Surenix , @rpetrich and @kylematthews for the new Cydia look!
λετε ή ειρωνικο;
Δημοσίευση 24/12/2013 - 16:58
Δημοσίευση 24/12/2013 - 17:00
Χωρίς να πεσετε να με φάτε , όλοι εσείς που είστε απλοί χρήστες του jailbreak και δεν είστε developers ή έστω δεν έχετε καποιες γνώσεις απο στήσιμο tweaks κλπ , πείτε μου τι διαφορετικό έχει τώρα η συσκευή σας σε σχέση με πριν κάνετε το Jailbreak? (εκτός απο το εικονίδιο του Cydia το οποίο ακόμα δεν προσφέρει τίποτα στους χρήστες).
Και ξαναλέω , αναφέρομαι στους απλούς χρήστες , όχι σε όσους έχουν αρκετές γνώσεις ώστε να μπορέσουν να πειράξουν τη συσκευή τους εστω και λίγο.
Δημοσίευση 24/12/2013 - 17:01
ναι μονο που δεν ειναι συμβατο το SBSettings.....
Δημοσίευση 24/12/2013 - 17:01
Για μένα μόνο το sbsettings έφτανε και ακόμα φτάνει να κανείς jb. Aκομα ένας τεράστιος λόγος είναι το callerid.
Δημοσίευση 24/12/2013 - 17:25
Μα δεν διαφωνώ. Ρώτησα, από τη στιγμή που δεν δούλευε τίποτα εκείνη τη στιγμή ποιος ήταν ο λόγος.
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες