παιδια εχω και εγω το ιδιο προβλημα με το που περναω ενα tweek ειναι σαν να μην το περασα ποτε... τι κανω για να δουλεψει ξερει κανενας..??
απλα πρεπει να αναβαθμισει το cydia καποια απαραιτητα εργαλεια...mobile sub... κτλ.
Δημοσίευση 26/12/2013 - 00:05
παιδια εχω και εγω το ιδιο προβλημα με το που περναω ενα tweek ειναι σαν να μην το περασα ποτε... τι κανω για να δουλεψει ξερει κανενας..??
απλα πρεπει να αναβαθμισει το cydia καποια απαραιτητα εργαλεια...mobile sub... κτλ.
Δημοσίευση 26/12/2013 - 00:09
διαβασα σε αλλο φορυμ οτι σε καποιον δεν μπηκε στους ηχους, εμενα μπηκε τον εβαλα σαν ηχο κλησης
εκανες επανεκκινηση την συσκευη? ο ηχος ειναι μεσα και μετα το reboot?
Δημοσίευση 26/12/2013 - 00:12
Δημοσίευση 26/12/2013 - 00:15
Εκτός απο το wifi που κλαταρι, αξίζουν τα iOS 7 σε 4S?
αναλογα τι εννοεις με την λεξη "αξιζει"! Ως λειτουργικο γενικα ή αν το σηκωνει το 4s?
και οι απαντησεις που δινω εγω ειναι: ΝΑΙ αξιζει, ειναι πιο πληρες και τρεχει περίφημα στο 4s
Δημοσίευση 26/12/2013 - 00:21
Επειδή το ερώτημά μου χάθηκε στις πληροφορίες ας το επαναλάβω τώρα που δεν έχουμε χείμαρρο post...
Το μαύρο πληκτρολόγιο που βγαίνει όταν ανοίγεις το spotlight μπορώ με κάποιον τρόπο να το έχω μόνιμα;;;
Δημοσίευση 26/12/2013 - 00:30
Επειδή το ερώτημά μου χάθηκε στις πληροφορίες ας το επαναλάβω τώρα που δεν έχουμε χείμαρρο post...
Το μαύρο πληκτρολόγιο που βγαίνει όταν ανοίγεις το spotlight μπορώ με κάποιον τρόπο να το έχω μόνιμα;;;
πλεον νομιζω καθε σελιδα γινεται "spotlight' και συνεχεια ειναι μαυρο αν δε κανω λαθος. Βασικα εχω βαλει ενα μαυρο background στο springboard που ειχε μεσα το Iphone, και ετσι μου βγαζει συνεχεια μαυρο πληκτρολογιο
Δημοσίευση 26/12/2013 - 00:34
Δημοσίευση 26/12/2013 - 00:34
καλησπερα και απο εμενα ....και Καλα Jailbreakγεννα σε ολους
Εγω εχω μια μικρη απορια.....Δεκτο το οτι δεν ειναι σταθερο ακομα το jb ...αν ομως απλα το περασω για να εχω το cydia και να κανω τα updates του μεχρι να σταθεροποιηθει , και μετα να αρχισω να κατεβαζω tweaks....αυτο ειναι κακο ή αχρειαστο ? Τι λετε?
Εχω iphone 4S - iOS 7.0.4
Δημοσίευση 26/12/2013 - 01:00
Δημοσίευση 26/12/2013 - 01:00
καλησπερα και απο εμενα ....και Καλα Jailbreakγεννα σε ολους
Εγω εχω μια μικρη απορια.....Δεκτο το οτι δεν ειναι σταθερο ακομα το jb ...αν ομως απλα το περασω για να εχω το cydia και να κανω τα updates του μεχρι να σταθεροποιηθει , και μετα να αρχισω να κατεβαζω tweaks....αυτο ειναι κακο ή αχρειαστο ? Τι λετε?
Εχω iphone 4S - iOS 7.0.4
δεν υπαρχει θεμα σε αυτο. αν και αχρειαστο για τα tweaks...
Δημοσίευση 26/12/2013 - 01:01
Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά. Για να μην κάνω καμία πατάτα θέλω να σας ρωτήσω το εμείς. Εχω iPad 4 στην 613 εάν πάω στην 704 μπορώ μετά να κάνω jailbreak με το evasion7?ευχαριστω πολύ. Χρόνια πολλά.
Μείνε εκεί. Τις επόμενες μέρες θα δοθεί το Untethered για 6.1.3 - 6.1.4.
Δημοσίευση 26/12/2013 - 01:16
δεν υπαρχει θεμα σε αυτο. αν και αχρειαστο για τα tweaks...
εγω εννοω οτι για καποια tweaks ισως χρειαστω να ξαναπερασω το jailbreak? Η αυτο θα γινει μεσω του Update του cydia?
Δημοσίευση 26/12/2013 - 01:26
εγω εννοω οτι για καποια tweaks ισως χρειαστω να ξαναπερασω το jailbreak? Η αυτο θα γινει μεσω του Update του cydia?
Ολα τα Update μπορεις να τα κανεις και μεσα απο το Cydia.
Δημοσίευση 26/12/2013 - 01:36
Ολα τα Update μπορεις να τα κανεις και μεσα απο το Cydia.
σε ευχαριστω....αρα παω για τζι . μπι
Δημοσίευση 26/12/2013 - 01:40
Να κανω και εγω μια ερωτηση. Υπαρχει καμια λιστα με recommended repos Ασχετα με το αν λειτουργουν η οχι οι εφαρμογες στο iOS7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες