παιδιά καλησπέρα έκανα jb πέρασα το cydia oλa good αλλα δεν μου έχει το root μπαίνω με το ifunbox
το ρουτ στο ifunbox ?
Δημοσίευση 26/12/2013 - 22:31
παιδιά καλησπέρα έκανα jb πέρασα το cydia oλa good αλλα δεν μου έχει το root μπαίνω με το ifunbox
το ρουτ στο ifunbox ?
Δημοσίευση 26/12/2013 - 22:32
Δημοσίευση 26/12/2013 - 22:33
Δημοσίευση 26/12/2013 - 22:34
Βαλε απο cydia το afc2add.
ok done!
thanks
Δημοσίευση 26/12/2013 - 22:45
ποιος ο λογος να το κανεις αυτο φιλε μου;;κατσε στα αυγα σου και περιμενε να στρωσουν λιγο τα πραγματα...για να πας στην 7 παντως restore set up as a new και τις φωτο σου απο icloud αλλιως περασε τις στον υπολογιστη σου.Ρε παιδιά σε 5άρι με jb στην 6.1.2 για να πάω στην 7 κάνω restore και setup as a new και στη συνέχεια για να ξαναπεράσω τις εφαρμογες που είχα κάνω συγχρονισμό. Σωστά; Για φωτό και μηνύματα το ξεχνάω, έτσι;
Δημοσίευση 26/12/2013 - 22:53
Δημοσίευση 26/12/2013 - 22:55
Δευτερη φορα αποπειρα με ipad 2 και restore as new και παλι κολλαει και κανει επανεκκινησεις. Δε μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος με το evasion
Δημοσίευση 26/12/2013 - 23:00
Ναι έχω δει. δεν μου εμφανίζει καν το hiddensettings7 στο κεντρο ελεγχου και μου δειχνει disabled το activator.
Reinstall το Mobile Substrate.
Πέρασε και αυτό.
εφοσον κανουμε restore και set up as new για να προχωρησουμε, δεν το συνδεουμε ξανα με itunes ετσι δεν ειναι??αρα πρεπει να περασουμε ξανα οτι εφαρμογες ειχαμε παλι απο την αρχη??απο επαφες και φωτο δεν νομιζω να χανονται ε?πανε μεσω icloud?
Όλα υπάρχουν στο Backup σου. Δες εδώ.
Σε μένα πάντως δεν δουλεύει ακόμη τίποτα. Ούτε καν το activator beta! Το JB Πήγε μια χαρά σαν διαδικασία, πρέπει απ' όσο καταλαβαίνω να περιμένω το νέο substrate
Reinstall το Mobile Substrate. Εκτός και αν είσαι με A7 συσκευή.
Δημοσίευση 26/12/2013 - 23:02
Thanks. Να το ξερω να μην παιδευομαι ολη τη νυχταΔε κανεις λαθος. Αναμενεται update.
Δημοσίευση 26/12/2013 - 23:04
Δημοσίευση 26/12/2013 - 23:08
Γεια χαρά!
Έχω ένα 5S που έχει την 7.0.4 μαμά περασμένη. Δεν έχω κάνει ακόμη το JB γιατί περιμένω μήπως βγει νέα έκδοση (αν κάνω βλακεία πείτε μου σας παρακαλώ). Υπάρχει περίπτωση να την πατήσω; Ξέρω ότι πιθανώς να παίζει θέμα με ΟΤΑ αναβαθμίσεις. Το ρωτάω γιατί φοβάμαι μη βγει καμιά 7.1 και πάψει να υπογράφεται η 7.0.4 και φάω κανένα πακέτο αν περιμένω πολύ και τελικά στραβώσει το JB και χρειαστώ restore.
Πώς το βλέπετε; Να το κάνω το JB να τελειώνω;
Ευχαριστώ
Δημοσίευση 26/12/2013 - 23:17
Γεια χαρά!
Έχω ένα 5S που έχει την 7.0.4 μαμά περασμένη. Δεν έχω κάνει ακόμη το JB γιατί περιμένω μήπως βγει νέα έκδοση (αν κάνω βλακεία πείτε μου σας παρακαλώ). Υπάρχει περίπτωση να την πατήσω; Ξέρω ότι πιθανώς να παίζει θέμα με ΟΤΑ αναβαθμίσεις. Το ρωτάω γιατί φοβάμαι μη βγει καμιά 7.1 και πάψει να υπογράφεται η 7.0.4 και φάω κανένα πακέτο αν περιμένω πολύ και τελικά στραβώσει το JB και χρειαστώ restore.
Πώς το βλέπετε; Να το κάνω το JB να τελειώνω;
Ευχαριστώ
JB κάνεις όποτε θες αρκεί να είσαι σε iOS που υποστηρίζεται.
Ασ'το για αργότερα όμως.
Δημοσίευση 26/12/2013 - 23:23
παιδιά μετά το jb δεν μου δουλεύουν τα notes σε iphone 4s ξέρετε κάτι?
Δημοσίευση 26/12/2013 - 23:27
JB κάνεις όποτε θες αρκεί να είσαι σε iOS που υποστηρίζεται.
Ασ'το για αργότερα όμως.
Επειδή βλέπω ότι κατέχεις, ποιο είναι το ρίσκο αν το κάνω τώρα;
Σε ευχαριστώ!
Δημοσίευση 26/12/2013 - 23:31
παιδιά μετά το jb δεν μου δουλεύουν τα notes σε iphone 4s ξέρετε κάτι?
Αφαίρεσε το AppSync για αρχή.
Επειδή βλέπω ότι κατέχεις, ποιο είναι το ρίσκο αν το κάνω τώρα;
Σε ευχαριστώ!
Yπάρχουν ακόμα ασυμβατότητες.. Παρόλα αυτά αν θες προχωράς.
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες