Αφαίρεσε το AppSync για αρχή.
Yπάρχουν ακόμα ασυμβατότητες.. Παρόλα αυτά αν θες προχωράς.
Ένα δυο tweaks με ενδιαφέρουν άμεσα. Αν το κάνω τώρα JB και βγει κάτι νέο δε θα παίξει ως αναβάθμιση στο cydia όπως παλιά;
Δημοσίευση 26/12/2013 - 23:32
Yπάρχουν ακόμα ασυμβατότητες.. Παρόλα αυτά αν θες προχωράς.
Ένα δυο tweaks με ενδιαφέρουν άμεσα. Αν το κάνω τώρα JB και βγει κάτι νέο δε θα παίξει ως αναβάθμιση στο cydia όπως παλιά;
Δημοσίευση 26/12/2013 - 23:35
Εγώ με 4αρι κ 5.1.1 αναβαθμισα κ περιμένω λίγο ακόμα για jb. Έχω να πω ότι μια χαρά παει η 7 άρα. Ούτε κολληματα ούτε κατανάλωση της μπαταρίας. Απλά μετά την αναβάθμιση έχασα τις επαφές μου. ( όχι όλες αλλά αρκετές)!! Το άφησα στη φόρτιση κλειδωμένο για να επανέλθουν από iCloud αλλά τζίφος. Καμία ιδέα;;
για να κανει το iphone αυτοματο backup πρεπει να ειναι συνδεδεμενο με την φορτιση και σε wifi, προφανως κατι δεν εγινε! η δεν ηταν συνδεδεμενο με το wifi ή εχει fullαρει ο δωρεαν χωρος στο icloud (5GB).
Επρεπε πριν το restore και το jb να εκανες ενα χειροκινητο backup στο cloud ή στο pc.
ΒΕβαια να αναφέρω οτι οι επαφες συγχρονιζονται αμεσα και μονες τους με το icloud (αν το εχεις στο ON να το κανει).
Τελευταία επεξεργασία από: Georgio, 26/12/2013 - 23:37
Δημοσίευση 26/12/2013 - 23:37
το αφαίρεσα πάλι κρασάρει!!
Δημοσίευση 26/12/2013 - 23:40
για να κανει το iphone αυτοματο backup πρεπει να ειναι συνδεδεμενο με την φορτιση και σε wifi, προφανως κατι δεν εγινε! η δεν ηταν συνδεδεμενο με το wifi ή εχει fullαρει ο δωρεαν χωρος στο icloud (5GB).
Επρεπε πριν το restore και το jb να εκανες ενα χειροκινητο backup στο cloud ή στο pc.
ΒΕβαια να αναφέρω οτι οι επαφες συγχρονιζονται αμεσα και μονες τους με το icloud (αν το εχεις στο ON να το κανει).
Δημοσίευση 26/12/2013 - 23:42
Για A7συσκευές όπως το 5S πρέπει να αναβαθμιστεί το Mobile Susbtrate.
Οπότε όπως σου 'πα, περίμενε..
το αφαίρεσα πάλι κρασάρει!!
Πήγαινε μετά εδώ /var/mobile/Library/Caches. Βρες τα com.apple.mobile.installation.plist και com.apple.LaunchServices-054.csstore.
Διέγραψε τα και Reboot.
Δημοσίευση 26/12/2013 - 23:43
Το γνωρίζω κ το έχω κάνει ήδη αυτό. Μπας να το αφήσω όλο το βράδυ με wi-fi κ φόρτιση Μπας κ θέλει περισσότερο χρόνο;;
οχι ειναι μάταιο, μετα απο restore επανερχονται σε λιγα δευτερολεπτα απο τη στιγμη που θα κανεις login με τους κωδικους σου.
Αν δεν ηρθαν ολες οι επαφες προφανως δεν συγχρονιστηκαν.
Τελευταία επεξεργασία από: Georgio, 26/12/2013 - 23:44
Δημοσίευση 26/12/2013 - 23:50
Δημοσίευση 26/12/2013 - 23:53
α επισης είδα παραπανω κατι για τα Notes,πιθανον ισχυει το ιδιο με αυτα που εγραψα παραπανω (δειχνει να πειραζει σχεδον ολες τις "μαμα" εφαρμογες του κινητου
Δημοσίευση 27/12/2013 - 00:04
ας μου πει κάποιος για ποιο λόγο να το κάνω, τι κερδίζω, και το κάνω αμέσως ρε παιδιά... νομίζω δε θα με εξυπηρετεί...
Δημοσίευση 27/12/2013 - 00:13
αν ναι τοτε ο καθενας το κανει για τους δικους του λογους (αλλος για tweaks αλλος για εφαρμογες αλλος και για τα δυο κλπ) εγω πχ το κανω και για την ερευνα/πειραμα της φασης παντα ξεροντας οτι σε καποιο σημειο θα ζοριστω ισως.
Δημοσίευση 27/12/2013 - 00:14
λοιπον ερωτησεις αφου δεν μπορω να διαβασω 81 σελλιδες ποστ κανουμε η οχι jb ?περιμενουμε καποιο update?γιατι διαβασα για πολλα κολληματα και αν δεν δουλεει το cydia για ποιο λογο ακριβως να κανουμε jb?
Δημοσίευση 27/12/2013 - 00:19
ας μου πει κάποιος για ποιο λόγο να το κάνω, τι κερδίζω, και το κάνω αμέσως ρε παιδιά... νομίζω δε θα με εξυπηρετεί...
Kάνε μια βόλτα στη κατηγορία Cydia Store, δες και το παρακάτω και βρήκες το λόγο.
http://www.iphonehel...st-have-tweaks/
Δημοσίευση 27/12/2013 - 00:54
helppp δεν μπενει στο safari... στην αρχη ολα καλα και τωρα με πεταει μολις το παταω να μπω
Δημοσίευση 27/12/2013 - 00:56
helppp δεν μπενει στο safari... στην αρχη ολα καλα και τωρα με πεταει μολις το παταω να μπω
Αφαίρεσε το AppSync. Πήγαινε μετά εδώ /var/mobile/Library/Caches. Βρες τα com.apple.mobile.installation.plist και com.apple.LaunchServices-054.csstore.
Διέγραψε τα και Reboot.
Δημοσίευση 27/12/2013 - 01:00
αρε νικολα και παλι εδω εισαι ευχαριστω
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες