private/var/mobile/Library/SMS η διαδρομή.
Στην αντικατάσταση πρέπει να διαγράψεις πρώτα τα αρχεία που θα δεις αφήνοντας τους φακέλους και μετά κάνεις την επικόλληση.
Μη ξεχάσεις να αλλάξεις τα Permissions.
Δημοσίευση 10/01/2014 - 00:30
se iphone 5s εβαλα το cydia repo του p0dulo νομιζω και μου εσβησε τα παντα στο cydia!
Τι μπορω να κανω ?
Το εβγαλα αλλα τιποτα , το cydia ειναι αδειο... πως το ξαναπερναω ?
Δημοσίευση 10/01/2014 - 00:47
τ αφεραισα ολα... αλλα το cydia ειναι αδειο !
Δεν εχει τιποτα , ουτε ρεπο ουτε packages...δεν υπαρχει τροπος να ξαναπερασω το cydia ?
Δημοσίευση 10/01/2014 - 00:55
private/var/mobile/Library/SMS η διαδρομή.
Στην αντικατάσταση πρέπει να διαγράψεις πρώτα τα αρχεία που θα δεις αφήνοντας τους φακέλους και μετά κάνεις την επικόλληση.
Μη ξεχάσεις να αλλάξεις τα Permissions.
φιλε νικο εννοώ οτι δεν μπορω να μπω καθολου σε αυτην την διαδρομη δεν ειπαρχει λες και δεν ειναι jb το κινητο
Δημοσίευση 10/01/2014 - 00:58
τ αφεραισα ολα... αλλα το cydia ειναι αδειο !
Δεν εχει τιποτα , ουτε ρεπο ουτε packages...δεν υπαρχει τροπος να ξαναπερασω το cydia ?
Kάνε ανανέωση απο αλλαγές.
φιλε νικο εννοώ οτι δεν μπορω να μπω καθολου σε αυτην την διαδρομη δεν ειπαρχει λες και δεν ειναι jb το κινητο
Πρέπει να περάσεις afc2add απο Cydia.
Δημοσίευση 10/01/2014 - 01:08
Εγώ έκανα μολις jb και παταω upgrade στο cydia και μου έει error (2) όταν παει να τρέξει ένα debian package . Ας με βοηθήσει κάποιος .
Δημοσίευση 10/01/2014 - 01:24
Kάνε ανανέωση απο αλλαγές.
Πρέπει να περάσεις afc2add απο Cydia.
ευχαριστω για μια ακομα φορα ήμουν ετοιμος να παρω depon..
Δημοσίευση 10/01/2014 - 01:45
ebgala ola ta repo και επανηρθε... αλλα οταν παω να περασω καποιο αλο, πχ modmyi/repo μου βγαζει οτι δεν το βρισκει!
Υπαρχει το modmyi ;h oxi ?
Δημοσίευση 10/01/2014 - 09:19
μπορει καποιος να μου θυμισει την διαδρομη ποθ παμε απο το ifunbox για αν παρουμε τραγουδια που εχουμε φερει με το bridge?
Δημοσίευση 10/01/2014 - 09:58
Καλημέρα.
Έχω iphone 4 και με ενθουσιασμό προχώρησα ακολουθώντας τις οδηγίες στην αναβάθμιση 7.0.4 και jailbrake μόλις ανέβηκε το συγκεκριμένο θέμα εδώ.
Όμως δεν λειτουργεί καμιά εφαρμογή jailbrake .Διαβάζοντας περισσότερα post συμπέρανα ότι δεν λειτουργεί το jailbrake σε iphone 4 στην 7.0.4 .
Στα τελευταία post κάποιοι χρήστες λένε ότι λειτουργείτε.
Λόγο του ότι έχω μπερδευτεί μπορεί κάποιος να με ενημερώσει τι ισχύει ακριβώς και αν πρέπει να κάνω κάτι να λειτουργήσω jailbrake στην 7.0.4 ή να κάνω downgrade στην 6.1.3. μια και έχω τα shsh?
Δημοσίευση 10/01/2014 - 11:41
Καλημέρα.
Έχω iphone 4 και με ενθουσιασμό προχώρησα ακολουθώντας τις οδηγίες στην αναβάθμιση 7.0.4 και jailbrake μόλις ανέβηκε το συγκεκριμένο θέμα εδώ.
Όμως δεν λειτουργεί καμιά εφαρμογή jailbrake .Διαβάζοντας περισσότερα post συμπέρανα ότι δεν λειτουργεί το jailbrake σε iphone 4 στην 7.0.4 .
Στα τελευταία post κάποιοι χρήστες λένε ότι λειτουργείτε.
Λόγο του ότι έχω μπερδευτεί μπορεί κάποιος να με ενημερώσει τι ισχύει ακριβώς και αν πρέπει να κάνω κάτι να λειτουργήσω jailbrake στην 7.0.4 ή να κάνω downgrade στην 6.1.3. μια και έχω τα shsh?
3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 , AirPods 1,2
Δημοσίευση 10/01/2014 - 12:12
Μπες στο Cydia και κάνε Ανανέωση
To έχω κάνει χωρίς αποτέλεσμα. οι εφαρμογές παραμένουν σκοτεινές και
0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες