παιδια πειτε καποιο tweak που να μειωνει το χρονο αναμονης οθονης απο το 1 λεπτο στα 30 δευτερα η στα 15, υπαρχει?
iOS 7 Cydia Compatible Tweaks [early list]
Δημοσίευση 30/12/2013 - 21:29
Ad
Δημοσίευση 30/12/2013 - 21:36
Βρες το activate swither αντι για hime button
Απο το cydia και αυτο;
Δημοσίευση 30/12/2013 - 22:00
Φιλε μου ikleo πηγαινε activator - anywhere - status bar - single tap - activate switcher και ειναι σαν να κανεις διπλο κλικ του home button!!'Απο το cydia και αυτο;
Δουλευει τελεια σε iphone 5
Δημοσίευση 30/12/2013 - 22:04
Φιλε μου ikleo πηγαινε activator - anywhere - status bar - single tap - activate switcher και ειναι σαν να κανεις διπλο κλικ του home button!!'
Τελεια σε ευχαριστω πολυ φιλε
Δημοσίευση 30/12/2013 - 22:05
Φιλε μου ikleo πηγαινε activator - anywhere - status bar - single tap - activate switcher και ειναι σαν να κανεις διπλο κλικ του home button!!'
Τελεια σε ευχαριστω πολυ φιλε
Δημοσίευση 30/12/2013 - 22:08
Βρε παιδια τι κανει ακριβως αυτη η εφαρμογη;
Δημοσίευση 30/12/2013 - 22:27
Πχ εγω εχω βαλει πατωντας δυο φορες την μπαταρια στη status bar να κλειδωνει το τηλεφωνο, με swipe αριστερα να ειναι σαν να παταω το home button μια φορα κ με swipe δεξια να ειναι σαν να παταω το home button 2 φορες!
Πχ αν ειμαι στο twitter και θελω να βγω απο το μενου κανω swipe left αμα ειμαι safari κ θελω να παω facebook δεν παταω home button και μετα να παω στο facebook, κανω swipe right και βρισκω την εφαρμογη απο το παρασκηνιο! Ετσι κερδιζω χρονο κ ειναι κ πιο ευκολο!
Επισης δεν χαλανε κ τα κουμπια.
Βεβαια ελπιζω να βγει αναβαθμιση του zephyr αλλα ..
Δημοσίευση 30/12/2013 - 22:29
Είσαι άρχοντας. Ευχαριστώ
Δημοσίευση 30/12/2013 - 22:46
Για το home button ποια ειναι τα βήματα όταν είμαι μέσα σε μια εφαρμογήΑντι να πατας διπλο κλικ το home button για να εμφανισει τις εφαρμογες που υπαρχουν στο παρασκηνιο με την εφαρμογη activator οριζεις εσυ συντομευσεις.
Πχ εγω εχω βαλει πατωντας δυο φορες την μπαταρια στη status bar να κλειδωνει το τηλεφωνο, με swipe αριστερα να ειναι σαν να παταω το home button μια φορα κ με swipe δεξια να ειναι σαν να παταω το home button 2 φορες!
Πχ αν ειμαι στο twitter και θελω να βγω απο το μενου κανω swipe left αμα ειμαι safari κ θελω να παω facebook δεν παταω home button και μετα να παω στο facebook, κανω swipe right και βρισκω την εφαρμογη απο το παρασκηνιο! Ετσι κερδιζω χρονο κ ειναι κ πιο ευκολο!
Δημοσίευση 30/12/2013 - 22:47
Αντι να πατας διπλο κλικ το home button για να εμφανισει τις εφαρμογες που υπαρχουν στο παρασκηνιο με την εφαρμογη activator οριζεις εσυ συντομευσεις.
Αυτα γινονται αφου ειναι ανοιχτο ετσι;Υπαρχει κατι οταν ειναι κλειστη η οθονη τελειως,να μην παταμε το home buton;
;
Δημοσίευση 30/12/2013 - 22:49
Καμια ενημερωση για ποτε θα δουλεψουν οι εφαρμογες στο 5ς εχουμε παιδια??
Τελευταία επεξεργασία από: giannisthess33, 30/12/2013 - 22:49.
Δημοσίευση 30/12/2013 - 23:15
Για το home button ποια ειναι τα βήματα όταν είμαι μέσα σε μια εφαρμογή
Πας activator - anywhere - status bar - ( εκει διαλεγεις εσυ πως θες να ενεργοποιητε) εγω εχω swipe left - home button
Δημοσίευση 30/12/2013 - 23:17
ναι ανοιχτο, με κληστη οθονη δεν ξερω κατι, μονο ξεκλειδωμα νομιζω γινετε αν επιλεξεις shake device- unlockΑυτα γινονται αφου ειναι ανοιχτο ετσι;Υπαρχει κατι οταν ειναι κλειστη η οθονη τελειως,να μην παταμε το home buton;
;
Δημοσίευση 30/12/2013 - 23:25
Οκ ευχαριστώΠας activator - anywhere - status bar - ( εκει διαλεγεις εσυ πως θες να ενεργοποιητε) εγω εχω swipe left - home button
Δημοσίευση 30/12/2013 - 23:31
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες