Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

[Tweak] BioProtect

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
175 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 06/01/2014 - 23:46

Όταν βιάζεσαι να δώσεις κάτι, για πολλούς και διάφορους λόγους χωρίς να έχεις κάνει τις απαραίτητες δοκιμές, αυτά παθαίνεις.

Όταν επίσης το κοστολογείς με τόσο υψηλή τιμή, το λιγότερο που πρέπει να κάνεις, αυτό που δίνεις να είναι τέλειο.

Σεβασμός σε αυτούς που τα σκάνε, μηδέν. Το BioLockdown του Petrich απο την άλλη αποδεικνύει πως η υπομονή είναι η καλύτερη αρετή..

Ας είναι καλά αυτοί που έγιναν Beta Testers άθελα τους..

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 07/01/2014 - 00:03

Όταν βιάζεσαι να δώσεις κάτι, για πολλούς και διάφορους λόγους χωρίς να έχεις κάνει τις απαραίτητες δοκιμές, αυτά παθαίνεις.

Όταν επίσης το κοστολογείς με τόσο υψηλή τιμή, το λιγότερο που πρέπει να κάνεις, αυτό που δίνεις να είναι τέλειο.

Σεβασμός σε αυτούς που τα σκάνε, μηδέν. Το BioLockdown του Petrich απο την άλλη αποδεικνύει πως η υπομονή είναι η καλύτερη αρετή..

Ας είναι καλά αυτοί που έγιναν Beta Testers άθελα τους..

Προφανώς φαίνεται ότι βιάστηκε γιατί κάτι θα έφτασε στ'αυτιά του για του Petrich αλλά τουλάχιστον δίνει updates άμεσα και δεν σε βρίζει σαν κάτι άλλους όπως ο Apocolipse,που του ζητάς το update για το battery detective που είναι ακόμα σε 4s ανάλυση και του λες happy 2014 και σου απαντάει piss off...
Επίσης στα + του Λημναίου,με το scrolling board που το αγόρασα και είχα προβλήματα μου έκανε refund και άφησε ενεργό το license.

#63   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 07/01/2014 - 00:07

Προφανώς φαίνεται ότι βιάστηκε γιατί κάτι θα έφτασε στ'αυτιά του για του Petrich αλλά τουλάχιστον δίνει updates άμεσα και δεν σε βρίζει σαν κάτι άλλους όπως ο Apocolipse,που του ζητάς το update για το battery detective που είναι ακόμα σε 4s ανάλυση και του λες happy 2014 και σου απαντάει piss off...
Επίσης στα + του Λημναίου,με το scrolling board που το αγόρασα και είχα προβλήματα μου έκανε refund και άφησε ενεργό το license.

Ντάξει δεν σε βρίζει αλλά δεν είναι και σωστή αντιμετώπιση να μη δίνει μια απάντηση. Αυτές τις μέρες 3 ερωτήσεις έκανα καμμία απάντηση. Όλες για το bioprotect..

Το tweak προς το παρόν είναι άχρηστο λόγω του προβλήματος του crash στα settings αλλά μια απάντηση επίσημη δεν δίνεται για το πότε θα φτιαχτεί..

Για τον Apocolipse το ξέρω κι εγώ , τα είδα τι απαντάει και τον είχα ρωτήσει κι εγώ στο παρελθόν και μου είχε πει "find better things to do".Είναι ειρωνικός.. Σε κάτι τέτοιους αξίζει το cracked,όσο κι άσχημο αν ακούγεται. Λυπάμαι γι αυτά τα λίγα που του έδωσα για το batterydetective ενώ θα μπορούσα να έχω το batteryinfolite που είναι το ίδιο ακριβώς με διαφημίσεις..

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 07/01/2014 - 00:08

Αναρτημένη εικόνα

#64   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2014 - 00:14

Ο Petrich που το έδωσε με καθυστέρηση, πιο φθηνό και δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα, ήταν χαζός? Δε νομίζω..

Προφανώς με τον Apocolipse σύγκριση δε μπορεί να γίνει, αλλά δεν είναι και το πιο ωραίο να μην απαντάς σε αυτούς που στα σκάνε και σε στηρίζουν.

Είχε απο την αρχή πρόβληματα και το 'ξερε. Παρόλα αυτά το έκανε διαθέσιμο. Και κάτσε τώρα να τα λύσουμε σιγά σιγά.

Όσο για το Refund δε ξέρω ακριβώς πως λειτουργεί το όλο θέμα στο Cydia. Μιας και τα Tweaks συνδέονται με το UDID της συσκευής.

LG8ISzO.gif

#65   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2014 - 00:14

Ντάξει δεν σε βρίζει αλλά δεν είναι και σωστή αντιμετώπιση να μη δίνει μια απάντηση. Αυτές τις μέρες 3 ερωτήσεις έκανα καμμία απάντηση. Όλες για το bioprotect..
Το tweak προς το παρόν είναι άχρηστο λόγω του προβλήματος του crash στα settings αλλά μια απάντηση επίσημη δεν δίνεται για το πότε θα φτιαχτεί..
Για τον Apocolipse το ξέρω κι εγώ , τα είδα τι απαντάει και τον είχα ρωτήσει κι εγώ στο παρελθόν και μου είχε πει "find better things to do".Είναι ειρωνικός.. Σε κάτι τέτοιους αξίζει το cracked,όσο κι άσχημο αν ακούγεται. Λυπάμαι γι αυτά τα λίγα που του έδωσα για το batterydetective ενώ θα μπορούσα να έχω το batteryinfolite που είναι το ίδιο ακριβώς με διαφημίσεις..

Από το Cydia τον ρώτησες η στο twitter;Εγώ πάλι προτιμώ λίγα λόγια και γρήγορα updates.Εγώ αμέσως μετά τον Apocolipse έκανα update το infinidock και είχε ένα nugμε 5 icons.´Εστειλα μέσα από το Cydia στον chpwn,μου απάντησε κάτι ώρες μετά και το έφτιαξε την επόμενη.

#66   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2014 - 00:19

Από το Cydia τον ρώτησες η στο twitter;Εγώ πάλι προτιμώ λίγα λόγια και γρήγορα updates.Εγώ αμέσως μετά τον Apocolipse έκανα update το infinidock και είχε ένα nugμε 5 icons.´Εστειλα μέσα από το Cydia στον chpwn,μου απάντησε κάτι ώρες μετά και το έφτιαξε την επόμενη.

Από το twitter που απαντάει σε κάποιους εκλεκτούς στην τύχη μάλλον... Ντάξει περιμένουμε να το φτιάξει αλλά είναι το 3ο σοβαρότατο bug στη σειρά.

1)overheating-κουλό bug αλλά συνέβαινε δυστυχώς και δείχνει ότι δεν έγινε σχεδόν καθόλου testing..Αν είχε γίνει δεν υπάρχει περίπτωση να μην το έβλεπε αυτό

2)Πρόβλημα με το touch ID,όταν το έβαζες στο bioprotect δε δούλευε πουθενά αλλού- το έπαιρνε εργολαβία

3)Τώρα με τις ρυθμίσεις

Μακάρι να το φτιάξει αλλά είναι λίγο τραγικό δε νομίζεις; Πολύ προχειροδουλειά δυστυχώς.. Κι εγώ τον στηρίζω σε ότι βγάζει αλλά αυτό είναι λίγο τραγελαφικό..

Κι ο chpwn δεν είναι ο καλύτερος σε support.

Ο καλύτερος by far είναι ο Sentry σε συμπεριφορά..

Αναρτημένη εικόνα

#67   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 07/01/2014 - 00:22

Δες θυμασαι τι τραβηξαμε ρε φωτη εδω (Για το CallBar)? Δεν ηταν ιδιαιτερο bug αλλα ηταν ενοχλητικο. Τελικα το εφτιαξε και ας μην απαντησε ποτε.

#68   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2014 - 00:23

Ο Petrich που το έδωσε με καθυστέρηση, πιο φθηνό και δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα, ήταν χαζός? Δε νομίζω..

Προφανώς με τον Apocolipse σύγκριση δε μπορεί να γίνει, αλλά δεν είναι και το πιο ωραίο να μην απαντάς σε αυτούς που στα σκάνε και σε στηρίζουν.

Είχε απο την αρχή πρόβληματα και το 'ξερε. Παρόλα αυτά το έκανε διαθέσιμο. Και κάτσε τώρα να τα λύσουμε σιγά σιγά.

Όσο για το Refund δε ξέρω ακριβώς πως λειτουργεί το όλο θέμα στο Cydia. Μιας και τα Tweaks συνδέονται με το UDID της συσκευής.

Μα προφανώς δεν ήταν χαζός και είχε και προφανές προβάδισμα απ'ότι φάνηκε,στο θέμα της τιμής το γνωρίζεις καλύτερα από μένα πως ο καθένας πράττει όπως επιθυμεί και δέχεται τις συνέπειες.

Για τον Apocolipse έστειλα στον Saurik τα email και μου απάντησε ότι δεν ξέρει για ποιο tweak μιλάω και Γι'αυτο δεν μπορεί να κάνει κάτι..Λες και υπάρχουν πολλοί που υπογράφουν Chris Simpson Apocolipse...

Κανονικά στο Cydia αν πάρεις refund για οποιοδήποτε λόγο,αν μετά θέλεις να το αγοράσεις δεν σε αφήνει και σου βγάζει status:Refunded.Εμενα ακόμα και τώρα λέει purchased.

#69   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2014 - 00:30

Μα προφανώς δεν ήταν χαζός και είχε και προφανές προβάδισμα απ'ότι φάνηκε,στο θέμα της τιμής το γνωρίζεις καλύτερα από μένα πως ο καθένας πράττει όπως επιθυμεί και δέχεται τις συνέπειες.

Για τον Apocolipse έστειλα στον Saurik τα email και μου απάντησε ότι δεν ξέρει για ποιο tweak μιλάω και Γι'αυτο δεν μπορεί να κάνει κάτι..Λες και υπάρχουν πολλοί που υπογράφουν Chris Simpson Apocolipse...

Κανονικά στο Cydia αν πάρεις refund για οποιοδήποτε λόγο,αν μετά θέλεις να το αγοράσεις δεν σε αφήνει και σου βγάζει status:Refunded.Εμενα ακόμα και τώρα λέει purchased.

Καλά, για τον "μούσια" δε περίμενα κάτι διαφορετικό είναι η αλήθεια.. Και που απάντησε τυχερός είσαι.

Σε αυτά που είπε ο Φώτης να συμπληρώσω και την Α3Tweaks, αλλά και τον Bigarella μαζί με Surenix.

Για το chpwn πάλι, ό,τι και να πεις λίγο θα 'ναι. Χάρη σου κάνει που σου μιλάει. Θ'αρχίσει τις γλύκες με το Zephyr μετά.. $$$

LG8ISzO.gif

#70   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2014 - 00:34

Δες θυμασαι τι τραβηξαμε ρε φωτη εδω (Για το CallBar)? Δεν ηταν ιδιαιτερο bug αλλα ηταν ενοχλητικο. Τελικα το εφτιαξε και ας μην απαντησε ποτε.

Ντάξει ήταν ενοχλητικό όντως και δεν απάνταγε πάλι(πρωτότυπο) ΑΛΛΑ δεν έκανε το tweak άχρηστο όπως και τα 3 πάνω που ανέφερα..

Αναρτημένη εικόνα

#71   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2014 - 00:35

Ντάξει ήταν ενοχλητικό όντως και δεν απάνταγε πάλι(πρωτότυπο) ΑΛΛΑ δεν έκανε το tweak άχρηστο όπως και τα 3 πάνω που ανέφερα..

Πιο πολυ για την αντιμετωπιση το ειπα.

Σιγουρα το ξερει το προβλημα και θα το φτιαξει αλλα το θεμα ειναι οτι δεν λεει ουτε ενα "οκ το κοιταω".

Τελευταία επεξεργασία από: tgousopoulos, 07/01/2014 - 00:35

#72   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2014 - 00:36

Καλά, για τον "μούσια" δε περίμενα κάτι διαφορετικό είναι η αλήθεια.. Και που απάντησε τυχερός είσαι.

Σε αυτά που είπε ο Φώτης να συμπληρώσω και την Α3Tweaks, αλλά και τον Bigarella μαζί με Surenix.

Για το chpwn πάλι, ό,τι και να πεις λίγο θα 'ναι. Χάρη σου κάνει που σου μιλάει. Θ'αρχίσει τις γλύκες με το Zephyr μετά.. $$$

Τον μούσια ειδικά δεν τον αφήνω σε ησυχία να δεν πάρω απάντηση,μιας και έστειλα πριν στο bigboss και μου είπε υπεύθυνος είναι ο Saurik .

A3tweaks έχω auxo,axis.alt keyboard από Bigarella springtomize2και φυσικά από surenix ayecon.

#73   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2014 - 00:38

Πιο πολυ για την αντιμετωπιση το ειπα.

Σιγουρα το ξερει το προβλημα και θα το φτιαξει αλλα το θεμα ειναι οτι δεν λεει ουτε ενα "οκ το κοιταω".

Η αντιμετώπιση είναι στάνταρ όντως.. Το θέμα είναι ότι όταν αποκομίζεις $$ από μια δουλειά πρέπει να κάνεις και πράγματα που δεν σ αρέσουν. Αφιερώνεις 1 ώρα/μέρα να απαντάς σε όποιον σε ρωτάει κάτι κι ας είναι κι η μεγαλύτερη βλακεία.. Αυτό σημαίνει σεβασμός. Γιατί αυτόν που σε ρωτάει και σου δίνει τα $$ τον έχεις ανάγκη, αλλιώς θα έβαζες τα tweaks σου free και θα έκανες απλά το κέφι σου..

Εδώ άλλοι με free tweaks και σχίζονται να σε βοηθήσουν..

Όταν πληρώνεις απαιτείς κάποια σωστή αντιμετώπιση, το "απαιτείς" σε λογικά πλαίσια εννοείται.

Αναρτημένη εικόνα

#74   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2014 - 00:42

Η αντιμετώπιση είναι στάνταρ όντως.. Το θέμα είναι ότι όταν αποκομίζεις $$ από μια δουλειά πρέπει να κάνεις και πράγματα που δεν σ αρέσουν. Αφιερώνεις 1 ώρα/μέρα να απαντάς σε όποιον σε ρωτάει κάτι κι ας είναι κι η μεγαλύτερη βλακεία.. Αυτό σημαίνει σεβασμός. Γιατί αυτόν που σε ρωτάει και σου δίνει τα $$ τον έχεις ανάγκη, αλλιώς θα έβαζες τα tweaks σου free και θα έκανες απλά το κέφι σου..

Εδώ άλλοι με free tweaks και σχίζονται να σε βοηθήσουν..

Όταν πληρώνεις απαιτείς κάποια σωστή αντιμετώπιση, το "απαιτείς" σε λογικά πλαίσια εννοείται.

Εχεις δικιο.

Αυτο που λες με τα free tweaks ειδικα πολυ σωστο. Εγω εστειλα ενα mail στον dev του swipeselection με ενα θεματακι που ειχε και φανταζομαι ποσοι ακομα του ειχαν στειλει και μου απαντησε οτι το ξερει και θα το διορθωσει το οποιο και εκανε.

Τεσπα σταματαω γιατι βγηκα και offtopic.

#75   xenofonlive

xenofonlive

iPH newbie

• 46 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2014 - 12:45

μία από τα ίδια δεν απαντάει... απλά θα μας κάνει να μην ξανά αγοράσουμε εφαρμογές του αλλά να τις έχουμε!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες