εβγαλε νεα αναβαθμιση με την διορθωση
[Tweak] BioProtect
Δημοσίευση 14/01/2014 - 15:42
Ad
Δημοσίευση 14/01/2014 - 15:44
αν έχετε το Vhome μην αναβαθμίσετε βγάζει πολλά προβλήματα
τι σου κανει?
Δημοσίευση 14/01/2014 - 15:48
To έφτιαξε, έδωσε νέο fix.
BioProtect v1.0-67 changelog - Adds option to protect applications inside protected folders - Brings back VirtualHome support - Fixes an issue with Folder setting crashing - Fixes ControlCenter playback buttons crash - Fixes inability to add more fingerprints -Fixes some Flipswitches not working - Does not hide AppSwitcher previews if in unlock grace period - Fixes WhatsApp PhotoLibrary blocking
Δημοσίευση 14/01/2014 - 20:04
Δημοσίευση 15/01/2014 - 22:38
Δημοσίευση 16/01/2014 - 15:46
activator η vh και iTouchSecure και bioprotect η biolockdown τι γινεται?
Δημοσίευση 31/01/2014 - 08:41
Αυτό που διάβασα και διαπίστωσα είναι:
Το bioprotect μου καταναλώνει γρηγορότερα την μπαταρία από το biolockdown. Έχω 3εις κατηγορίες κατανάλωσης. Καθόλου εφαρμογή < biolockdown < bioprotect....
Διαβάζοντας σε αρκετά φόρουμ αυτό που συζητάνε πολλοί είναι ότι σου καταναλώνει αρκετή ενέργεια το animated scanning image που εμφανίζεται κάθε φορά. Σε αντίθεση με το biolockdown που είναι ένα απλό σταθερό Image.
Αν ο Ηλίας διαβάζει το νήμα θα τον παρακαλούσα να προσθέσει και ένα σταθερό image στα 3 που έχει ήδη μέσα να δοκιμάσουμε.
Κατά τα άλλα η εφαρμογή τα σπάει.
Δημοσίευση 26/04/2014 - 20:02
καλησπέρα .
Το bioprotect μπορεί κάποιος που το έχει να μου πει εάν σου δίνει την δυνατότητα να απενεργοποιείς το passcode ?
Δηλαδή να ξεκλειδώνεις την συσκευή μονό με το touch id
Ευχαριστώ
Υ.Γ. είμαι μεταξύ bioprotect η biolockdown.
Aν έχει το παραπάνω που ρώτησα , θα αγοράσω του Ήλια
- Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .
Δημοσίευση 26/04/2014 - 22:16
καλησπέρα .
Το bioprotect μπορεί κάποιος που το έχει να μου πει εάν σου δίνει την δυνατότητα να απενεργοποιείς το passcode ?
Ευχαριστώ
μήπως κάνεις ?
- Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .
Δημοσίευση 26/04/2014 - 22:27
Δεν γίνεται αυτό που λες φίλε μου.Για τον λόγο ότι το Touch Id μερικές φορές δεν πιάνει.
Και δεν νομίζω να βρεις κανένα να κάνει αυτή την δουλειά!
Δημοσίευση 26/04/2014 - 22:33
καλησπέρα .
Ευχαριστώ
BioLockDown πιο σταθερό. Δες και το Asphaleia.
Δημοσίευση 26/04/2014 - 22:36
Έχω την εντύπωση πως και τα δυο tweak που ανέφερα το κάνουν ...Δεν γίνεται αυτό που λες φίλε μου.Για τον λόγο ότι το Touch Id μερικές φορές δεν πιάνει.
Και δεν νομίζω να βρεις κανένα να κάνει αυτή την δουλειά!
Περισσότερο σίγουρος είμαι για το δεύτερο ,για του Ηλία δεν είμαι 100% γι αυτό ρωτάω .
Εσύ το έχεις αγορασμένο ;
Δημοσίευση 26/04/2014 - 22:39
Το έχω ναι..
Τώρα κατάλαβα όμως τι εννοείς ..ναι στο BioProtect δεν είναι απαραίτητο το passcode ..και εγώ δεν το έχω.
Απλά κατάλαβα για την lockscreen ..(κόλλησα για μια στιγμή)
Τελευταία επεξεργασία από: Tziko18, 26/04/2014 - 22:39
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες