Οταν ανοιγετε ενα φακελλο εχετε παρατηρησει ενα μικρο glitch? Ανοιγει και μετα στιγμιαια κανει ενα 2ο ανοιγμα για να γεμισει ολη την οθονη.Δεν ανοιγει σωστα με τη πρωτη.
Σας το κανει εσας?
τι ειναι το glitch τολη?
Δημοσίευση 25/01/2014 - 20:31
Οταν ανοιγετε ενα φακελλο εχετε παρατηρησει ενα μικρο glitch? Ανοιγει και μετα στιγμιαια κανει ενα 2ο ανοιγμα για να γεμισει ολη την οθονη.Δεν ανοιγει σωστα με τη πρωτη.
Σας το κανει εσας?
τι ειναι το glitch τολη?
Δημοσίευση 25/01/2014 - 20:32
Δημοσίευση 25/01/2014 - 20:33
Ενα μικρο κολληματακι.
ναι μου το κανει οταν παω να βγω απο τον φακελο που εχω ανοιξει αλλα δεν το κανει συνεχεια..μια στις δεκα
Δημοσίευση 25/01/2014 - 20:33
Σε μένα ειναι οκΕνα μικρο κολληματακι.
Δημοσίευση 25/01/2014 - 20:38
Δημοσίευση 25/01/2014 - 20:38
ναι μου το κανει οταν παω να βγω απο τον φακελο που εχω ανοιξει αλλα δεν το κανει συνεχεια..μια στις δεκα
Σε μένα ειναι οκ
Εχετε μικρυνει τα εικονιδια?
Μολις δοκιμασα χωρις να το εχω μικρυνει και δουλευει κανονικα. Αρα κατι παιζει λογικα με την αλλαγη μεγεθους.
Δημοσίευση 25/01/2014 - 20:42
Εχετε μικρυνει τα εικονιδια?
Μολις δοκιμασα χωρις να το εχω μικρυνει και δουλευει κανονικα. Αρα κατι παιζει λογικα με την αλλαγη μεγεθους.
οχι δεν εχω πειραξει εικονηδια καθολου τολη.τα εχω αφησει οπως ειναι κανονικα!το μεγαλο μπαμ ξερεις που μου το εκανε εμενα?
οταν εβαλα σε cover flow το springboard και μετα εβαλα ξανα το barrel(το ειχα σβυσει) για να το κανω να γυρνανε με square και μου εκανε οχι κολλημα αλλα οτι ναναι!!!!!
γιαυτο ξαναπηρε ποδι το barrel καθως μου εχει βγαλει την πιστη και οποτε το περναω παντα κατι παθαινει η συσκευη...οποτε μακρυα και αγαπημενοι!
Δημοσίευση 25/01/2014 - 20:43
οχι δεν εχω πειραξει εικονηδια καθολου τολη.τα εχω αφησει οπως ειναι κανονικα!το μεγαλο μπαμ ξερεις που μου το εκανε εμενα?
οταν εβαλα σε cover flow το springboard και μετα εβαλα ξανα το barrel(το ειχα σβυσει) για να το κανω να γυρνανε με square και μου εκανε οχι κολλημα αλλα οτι ναναι!!!!!
γιαυτο ξαναπηρε ποδι το barrel καθως μου εχει βγαλει την πιστη και οποτε το περναω παντα κατι παθαινει η συσκευη...οποτε μακρυα και αγαπημενοι!
Δημοσίευση 25/01/2014 - 20:55
Ούτε εγώ τα πείραξα τα εικονίδια , λογικό ειναι πρώτη μέρα να έχει μερικά bugΕχετε μικρυνει τα εικονιδια?
Δημοσίευση 25/01/2014 - 20:57
καποιο υποκατάστατο του barel υπαρχει ? αν και σε μενα "συνεργαζονται" χωρίς προβλημα
Δημοσίευση 25/01/2014 - 21:06
Δημοσίευση 25/01/2014 - 21:07
δυστηχως δεν υπαρχει τιποτα παρομοιο..καποιο υποκατάστατο του barel υπαρχει ? αν και σε μενα "συνεργαζονται" χωρίς προβλημα
Δημοσίευση 25/01/2014 - 21:34
Δημοσίευση 25/01/2014 - 21:38
Παω να το ξανα αγορασω κ εγω. 1.99 παει μισο πακετο τσιγαρα.
Ευτυχως που το χω κοψει
Νταξει μπορουσε κ 0.99 βεβαια αλλα χαλαλι !!
Sorry αλλα γιατι ο λημναιος τα δινει τσαμπα και τουτος οχι στο κατω κατω σιγα την αναβαθμιση
Δημοσίευση 25/01/2014 - 21:46
Sorry αλλα γιατι ο λημναιος τα δινει τσαμπα και τουτος οχι στο κατω κατω σιγα την αναβαθμιση
Γιατί συγκρίνεις διαφορετικά πράγματα. Είδα και το CallBar π.χ του αγαπημένου σου Λημναίου πόσο σταθερό είναι.
Ο καθένας κοστολογεί όσο νομίζει. Απο τη στιγμή λοιπόν που σου φαίνονται πολλά, απλά μη το πάρεις.
Δεν είναι υποχρεωτικό..
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες