Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

[Tweak] Springtomize 3

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
542 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 25/01/2014 - 21:50

Γιατί συγκρίνεις διαφορετικά πράγματα. Είδα και το CallBar π.χ του αγαπημένου σου Λημναίου πόσο σταθερό είναι.

Ο καθένας κοστολογεί όσο νομίζει. Απο τη στιγμή λοιπόν που σου φαίνονται πολλά, απλά μη το πάρεις.

Δεν είναι υποχρεωτικό..

Ειναινο αγαπημενος μου γιατι ειναι μακραν ο καλυτερος. Δεν αξιζει τοεφτα του το εργαλειο οταν μπορεις τσαμπα να τα κανεις ολα αυτα με αλλα η αληθεια ποναει αλλα τοσο ο πετριτς οσο και τουτος ειν;ινμεγαλες λερες.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 25/01/2014 - 21:59

Ειναινο αγαπημενος μου γιατι ειναι μακραν ο καλυτερος. Δεν αξιζει τοεφτα του το εργαλειο οταν μπορεις τσαμπα να τα κανεις ολα αυτα με αλλα η αληθεια ποναει αλλα τοσο ο πετριτς οσο και τουτος ειν;ινμεγαλες λερες.

γιωργο που ακριβως εχεις το θεμα μπορεις να μου το εξηγησεις;αφου ρε φιλε το εχω πει χιλιες φορες και αλλη μια χιλιες μια...ειναι ενα tweak που κανει την δουλεια για 100 μαζι.ποιος ο λογος να μην κανει αυτη την τεραστια και υπερτεραστια πληρωμη(1.50 ευρω...νομιζω οτι βγαινουν ολοι απο τον μηνιαιο προυπολογισμο τους)οταν αντι για 100 μαζι να εχει μονο 1;και εκτος απο αυτα εστησε απο την αρχη το tweak για την 7αρα που σημαινει πολλες ωρες εργασιας...τωρα δικαιωμα σου να νομιζεις οτι θελεις!!αν δεν θελεις μην το πληρωσεις και μην το βαλεις απλα!

#123   jaymzz

jaymzz

iPH Member

• 317 μηνύματα
  • Twitter:@Jaymzz23
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 25/01/2014 - 22:02

Πολύ καλό του λείπει το lock screen dim delay υπάρχει τρόπος για ios 7 να καθυστερούμε λίγο την Lock screen να την βλέπουμε περισσότερο;

#124   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα

Δημοσίευση 25/01/2014 - 22:03

Με το που το είδα στα recent πήγε αυτόματα στα purchased..1,99 δεν είναι τίποτα γιατί εδώ φαίνεται ότι κάτι έκανε από την αρχή μέχρι το τέλος.
Όχι σαν τον μέγα apocolypse ή σαν το tweetbot με 4,49 ευρώ για update...
Για όσους ενδιαφέρει το update του password pilot 2 θα είναι 100% free όπως μου είπε αλλά χωρίς eta..Για την ακρίβεια θα αρχίσει να το δουλεύει μόλις ηρεμήσουν τα πνεύματα.

#125   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα

Δημοσίευση 25/01/2014 - 22:15

γιωργο που ακριβως εχεις το θεμα μπορεις να μου το εξηγησεις;αφου ρε φιλε το εχω πει χιλιες φορες και αλλη μια χιλιες μια...ειναι ενα tweak που κανει την δουλεια για 100 μαζι.ποιος ο λογος να μην κανει αυτη την τεραστια και υπερτεραστια πληρωμη(1.50 ευρω...νομιζω οτι βγαινουν ολοι απο τον μηνιαιο προυπολογισμο τους)οταν αντι για 100 μαζι να εχει μονο 1;και εκτος απο αυτα εστησε απο την αρχη το tweak για την 7αρα που σημαινει πολλες ωρες εργασιας...τωρα δικαιωμα σου να νομιζεις οτι θελεις!!αν δεν θελεις μην το πληρωσεις και μην το βαλεις απλα!

Δεν ειναι θεμα τιμης αλλα πολιτικης. Το πισο ειναι γελοιο η πολιτικη του dev κανει και  τον ιδιο γελοιο

#126   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα

Δημοσίευση 25/01/2014 - 22:19

Δεν ειναι θεμα τιμης αλλα πολιτικης. Το πισο ειναι γελοιο η πολιτικη του dev κανει και τον ιδιο γελοιο

δηλαδη ρε
Γιωργο εσυ τι θα εκανες;θα το εδινες δωρεαν;ολοι το ξεραμε οτι οταν θα βγει θα εχει και ενα μικρο payment.και τι εγινε που θα πληρωσεις μετα απο δυο χρονια ΞΑΝΑΛΕΩ 1.50 ευρω;;ελα ρε φιλε απλα εισαι λιγο παραλογος την στιγμη που μπορει και εσυ ο ιδιος να εχεις πληρωσει για ενα θεμα 2,99..τελος παντων οκ ο καθενας εχει τους δικους του λογους

#127   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα

Δημοσίευση 25/01/2014 - 22:24

δηλαδη ρε
Γιωργο εσυ τι θα εκανες;θα το εδινες δωρεαν;ολοι το ξεραμε οτι οταν θα βγει θα εχει και ενα μικρο payment.και τι εγινε που θα πληρωσεις μετα απο δυο χρονια ΞΑΝΑΛΕΩ 1.50 ευρω;;ελα ρε φιλε απλα εισαι λιγο παραλογος την στιγμη που μπορει και εσυ ο ιδιος να εχεις πληρωσει για ενα θεμα 2,99..τελος παντων οκ ο καθενας εχει τους δικους του λογους

Δλδ κοπιασε πιοτερο απο λημναιο ή πετριτς., γιατι αυτοι τα δινουν τσαμπα και μαλιστα  ποιο ουσιωδη tweaks οπως callbar activator callrecordr κτλ επισης λεει οσοι αγορασαν το 2 προσφατα τσαμπα οκ. Εγω που το πηρα οπως και τουτο (3)  αμεσα αμα τη κυκλοφορια του ειμαι κοπανος? γι αυτο σου λεω ειναι γελοιος. Ή ολοι μισοτιμης ή ολοι φουλ ή ολοι τσαμπα.

Τελευταία επεξεργασία από: geORGIOSb, 25/01/2014 - 22:25

#128   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 25/01/2014 - 22:34

Δυο προβλήματα αντιμετωπίζω προς το παρόν.
1)Θέλω στο dock να έχω 10 εικονίδια σε 2 σελίδες και δεν μπορώ να το κάνω, ενώ επι iOS 6 δεν είχα πρόβλημα.
Έχω και το infinidock περασμένο αλλα είτε το απεγκατάστησω είτε οχι το πρόβλημα παραμένει.
2)Γιατί τα badges εμφανίζονται τόσο χάλια;
Συνημμένο αρχείο  image.jpg   208,37KB   54 λήψεις

#129   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα

Δημοσίευση 25/01/2014 - 22:36

Δυο προβλήματα αντιμετωπίζω προς το παρόν.
1)Θέλω στο dock να έχω 10 εικονίδια σε 2 σελίδες και δεν μπορώ να το κάνω, ενώ επι iOS 6 δεν είχα πρόβλημα.
Έχω και το infinidock περασμένο αλλα είτε το απεγκατάστησω είτε οχι το πρόβλημα παραμένει.
2)Γιατί τα badges εμφανίζονται τόσο χάλια;
attachicon.gifimage.jpg

Γιατι το callbar xδεν ειν;ι σταθερο του ασχετου λημναιου ενω του κλεφτοιταλιανου (μαλλον) ειναι τοσο σταθερο που ακουμπας πανω του αφοβα.

Τελευταία επεξεργασία από: geORGIOSb, 25/01/2014 - 22:38

#130   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα

Δημοσίευση 25/01/2014 - 22:37

Δεν ειναι θεμα τιμης αλλα πολιτικης. Το πισο ειναι γελοιο η πολιτικη του dev κανει και τον ιδιο γελοιο

Η πολιτική του dev έχει πρόβλημα που αν το έχεις αγοράσει το 2,τους τελευταίους δυο μήνες το παίρνεις free και αν όχι δυο μήνες 1.99,δολάρια κιόλας και είναι σωστή η δική σου που τον αποκαλείς λέρα...

Το να πεις μια γνώμη έτσι απλά για να την πεις το καταλαβαίνω,το να χαρακτηρίζεις όμως έτσι έναν άνθρωπο επειδή δεν συμφωνείς σε τιμολογιακό θέμα με ξεπερνάει...

Μερικοί σαν και σένα λυπάμαι που στο λέω αλλά πρέπει να κατανοήσετε ότι η διάφορα του να μιλάς για κάποιον πίσω απο την"ασφάλεια"του πληκτρολογιου σου και της "ανωνυμία"σου,με το να τον έχεις face to face είναι απλά το μέσο.
Ο σεβασμός πρέπει να είναι ο ίδιος ή και περισσότερος στο internet γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ.Αλλά όλα αυτά είναι λεπτομέρειες που κανείς δεν έχει "χρόνο "να ασχοληθεί..,

#131   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 25/01/2014 - 22:44

Δεν ειναι θεμα τιμης αλλα πολιτικης. Το πισο ειναι γελοιο η πολιτικη του dev κανει και  τον ιδιο γελοιο

Δλδ κοπιασε πιοτερο απο λημναιο ή πετριτς., γιατι αυτοι τα δινουν τσαμπα και μαλιστα  ποιο ουσιωδη tweaks οπως callbar activator callrecordr κτλ επισης λεει οσοι αγορασαν το 2 προσφατα τσαμπα οκ. Εγω που το πηρα οπως και τουτο (3)  αμεσα αμα τη κυκλοφορια του ειμαι κοπανος? γι αυτο σου λεω ειναι γελοιος. Ή ολοι μισοτιμης ή ολοι φουλ ή ολοι τσαμπα.

Ο καλυτερότερος όλων είναι.

Τα λεφτά του βάσει επιλογών που προσφέρει μια χαρά τα αξίζει. Θα έχω χίλιες-δυο μακακίες ενω μπορώ να τα κάνω με ένα?

Τους χαρακτηρισμούς τους προσπερνάω, αλλά πες μου.. Ήσουν μπροστά και ξέρεις πόσο κόπιασε ή όχι?

Ο καθένας σου ξαναλέω κοστολογεί όσο εκείνος νομίζει πως είναι σωστό. Τώρα αφού εσένα σε χαλάει τόσο, προπέρνα το.

Δε σε υποχρεώσε κανείς να αγοράσεις.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#132   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα

Δημοσίευση 25/01/2014 - 22:48

Ο καλυτερότερος όλων είναι.

Τα λεφτά του βάσει επιλογών που προσφέρει μια χαρά τα αξίζει. Θα έχω χίλιες-δυο μακακίες ενω μπορώ να τα κάνω με ένα?

Τους χαρακτηρισμούς τους προσπερνάω, αλλά πες μου.. Ήσουν μπροστά και ξέρεις πόσο κόπιασε ή όχι?

Ο καθένας σου ξαναλέω κοστολογεί όσο εκείνος νομίζει πως είναι σωστό. Τώρα αφού εσένα σε χαλάει τόσο, προπέρνα το.

Δε σε υποχρεώσε κανείς να αγοράσεις.

Νικο εξακολουθεις να μην καταλαβαινεις το νοημα. Στο πρωτο ποστ μου αμα τη κυκλοφορια του χλευασα αυτους που λενε γιατι να πληρωσω και πως. Και ειναι ακριβο. Ενα ρωταω και η απαντηση σου δις δεν με καλυπτει. Γιατι οσο θελει ο καθενας το κοστολογει. Οκ. Κι οσο θελει ο καθενας εναντιωνεται και τον βριζει κι αμα λαχει. Δικαιολογιεσ του κοπιασε το ξαναγραψε το ξαναπαυτωσε δεν υπαρχουν. Χιλαδες βελτιωσεις ξαναγραφτηκαν στο 7 και δοθηκαν τσαμπα. Αυτος το εχει συστημα. Και να σου πω και κατι αν ειχε trial σιγουρα δεν θα τοορασα. Καμια διαφορα μονο στα εικονιδια η ουσιαστικη αλλαγη και η προσθηκη του nc και cc

#133   qonquer

qonquer

iPH User

• 111 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 25/01/2014 - 22:59

Παιδιά θελω να ρωτησω καποιον που την εχει αν θα την σηκώνει το 4s και αν καταναλώνει πολυ μπαταρια επειδη σκεφτομαι να την αγοράσω

#134   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα

Δημοσίευση 25/01/2014 - 23:01

Παιδιά θελω να ρωτησω καποιον που την εχει αν θα την σηκώνει το 4s και αν καταναλώνει πολυ μπαταρια επειδη σκεφτομαι να την αγοράσω

προχωρα αφοβα φιλε μου

#135   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.669 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 25/01/2014 - 23:19

Παιδια το εφαρμογη slider τί αλλάζει;

Ad

Ad

Team