BigBoss: "iOS 7.0.4; Καλύτερα να βιαστείτε"
Ad
Δημοσίευση 03/01/2014 - 01:39
Το smoothness του iOS 6 στο iPad έχει χαθεί, αυτό ειναι σίγουρο.
Ακομα και στο Air υπάρχει lag στα gestures.Οχι συνέχεια, αλλα υπάρχει.
Γενικά στα iPad έχω την αίσθηση ότι το iOS 6 ειναι πιο user friendly.
μα δεν λεω το αντιθετο ρε δημητρη!απλα λεω οτι δεν ειναι και τοσο πολυ ασχημα τα πραγματα!!οκ μπορει να μην εχω δει ενα τετοιο ακομα και μετα να αναιρεσω οτι εχω πει!
Δημοσίευση 03/01/2014 - 01:41
Γενικά στα iPad το 7 είναι android-like.. δυστυχώς..
Και η apple τεστάρει 3 μήνες μια beta 7.1 ..
Απο του χρόνο βελτίωση και αν...
το μονο ρε φωτη που με χαλαει σε ολη την κατασταση ξερεις πιο ειναι?αυτη η ασπριλα που μου βγαζει τα ματια την νυχτα που παω να παρω το ipad να παπαριστω μεχρι να με παρει ο υπνος….που αντι να με παρει με τοση φωτινοτητα με τσιτωνει κιολας!!
Δημοσίευση 03/01/2014 - 01:42
τι να πω ρε τολη…εγω στο 3 μια χαρα τα βλεπω ολα.αν θες παμε για καφε να το δεις και εσυ!(και ρακομελα αν θες δεν θα τα χαλασουμε εκει)
Αν κερνας παμε.
Επειδη δοκιμασα την 7.1 beta 1 υπαρχει βελτιωση ειδικα στα gestures που για μενα ειναι επιεικως απραδεκτα.
Δημοσίευση 03/01/2014 - 01:45
Εχεις δίκιο όντως γιατι με το lag βαριέσαι και λες άντε να πάω να κοιμηθώ να πα να €&μηθει.. Και το άσπρο φόντο σε ξαγρυπναει...
αχαχαχαχαχαχ!!
Δημοσίευση 03/01/2014 - 01:48
Εγώ δεν έχω καν δει άλλο ipad με 7 εκτός από το δικό μου και αρκετά demo.μα δεν λεω το αντιθετο ρε δημητρη!απλα λεω οτι δεν ειναι και τοσο πολυ ασχημα τα πραγματα!!οκ μπορει να μην εχω δει ενα τετοιο ακομα και μετα να αναιρεσω οτι εχω πει!
Η αίσθηση των gestures έχει αλλαξει, αυτο λέω μόνο. Δεν είναι τόσο smooth όσο ήταν.
Φαντάζομαι ότι κάπως έτσι θα είναι το ανώτερο android, όμως είχα συνηθίσει διαφορετικά στο iPad τόσα χρόνια
Δημοσίευση 03/01/2014 - 01:57
αυτο ειναι στη κριση σου.....η θα πας 7.0.4 οσο προλαβαινεις η καθεσαι εκει που εισαι....Δεν μπορει καποιος να σου πει ΠΡΕΠΕΙ να πας στην 7 ή ΜΗΝ ΠΑΣ στην 7....οτι θες εσυ ...αναλογα με την προσωπικη σου κριση
Θα σέρνεται το τηλεφωνο σου αδερφέ
Προσωπικά στο 5αρι και το mini είμαι ακόμα στην 6.1.2jb, ακόμα δεν έχει στρώσει το νεο jb αλλά που θα πάει θα στρώσει...εάν και βαριέμαι πάλι την διαδικασία να σετάρω το τηλέφωνο από την αρχή, μάλλον είναι μονόδρομος...δυστηχώς έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι αφάνταστα με την ηλιθιότητα της μηλιάς... Βαρέθηκα... Κοίτα την λίστα, ποια δουλεύουν, ποια όχι, μην σου κολλήσει, μην σου κάνει, μην έτσι άλλιως, δεξιά αριστερά...έλεος ποια επειδή θέλουμε να έχουμε την συσκευή μας όπως θέλουμε εμείς... Καλά εάν δεν φτιάξει και μεγαλύτερη οθόνη στο επόμενο...έχετε γεια βρυσούλες...τρέξε στην 7.0.4, μην βγει η επόμενη, πάλι από την αρχή όλα...αϊ σιχτιρ η μηλιά και τα φιρίκια της... ΥΓΧωρίς jb δεν θα αγόραζα πάλι iPhone...
Απολύτως σωστά τα λες φίλε
Όλοι όμοιοπαθεις ειμαστε
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 03/01/2014 - 02:14
Merge Posts
Δημοσίευση 03/01/2014 - 02:26
Μπορώ να δω απο πουθενα αν εχω κανει OTA αναβαθμιση ή μεσω itunes? Επίσης αν εχω κανει μεσω OTA και κανω επαναφορα μεσω Itunes αν κανω restore απο icloud ειμαι κομπλε για να κανω jb μετα? Ευχαριστω εκ των προτερων!
Τελευταία επεξεργασία από: koiliodoulos, 03/01/2014 - 02:29
Δημοσίευση 03/01/2014 - 03:01
Μπορείς να κανεις επαναφορά άφοβα.Μπορώ να δω απο πουθενα αν εχω κανει OTA αναβαθμιση ή μεσω itunes? Επίσης αν εχω κανει μεσω OTA και κανω επαναφορα μεσω Itunes αν κανω restore απο icloud ειμαι κομπλε για να κανω jb μετα? Ευχαριστω εκ των προτερων!
Και μετά JB
Δημοσίευση 03/01/2014 - 03:29
Για το αν μπορω να δω αν εχω κανει μεσω OTA ή μεσω itunes? Φαινεται απο καπου;Μπορείς να κανεις επαναφορά άφοβα.
Και μετά JB
Δημοσίευση 06/01/2014 - 21:49
μεινε 6 ..Και τι κανουμε εμεις με το τεσσαρι τελικα? 7 η οχι?
Πφφφφ
legit
Δημοσίευση 07/01/2014 - 04:02
Δημοσίευση 07/01/2014 - 07:17
Δεν χρειαζετε πια το fix γιατι βγηκε αναβαθμιση του mobile substrate, ψαξε στο cydia για cydia substrate κ κανε εγκατασταση..
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες