Καλή χρονιά σε όλους, φίλε nikosgnr θέλω να σου στείλω ένα μηνυμα και δεν μπορώ, το κοιτάς σε παρακαλώ
BigBoss: "iOS 7.0.4; Καλύτερα να βιαστείτε"
Δημοσίευση 02/01/2014 - 01:16
Ad
Δημοσίευση 02/01/2014 - 01:19
iOS 7 FTW!!!
Στο διόρθωσα..
Δημοσίευση 02/01/2014 - 01:19
Με λένε Αντώνη...ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ... απεξάρτηση...
Δημοσίευση 02/01/2014 - 01:20
Προσωπικά στο 5αρι και το mini είμαι ακόμα στην 6.1.2jb, ακόμα δεν έχει στρώσει το νεο jb αλλά που θα πάει θα στρώσει...εάν και βαριέμαι πάλι την διαδικασία να σετάρω το τηλέφωνο από την αρχή, μάλλον είναι μονόδρομος...δυστηχώς έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι αφάνταστα με την ηλιθιότητα της μηλιάς... Βαρέθηκα... Κοίτα την λίστα, ποια δουλεύουν, ποια όχι, μην σου κολλήσει, μην σου κάνει, μην έτσι άλλιως, δεξιά αριστερά...έλεος ποια επειδή θέλουμε να έχουμε την συσκευή μας όπως θέλουμε εμείς... Καλά εάν δεν φτιάξει και μεγαλύτερη οθόνη στο επόμενο...έχετε γεια βρυσούλες...τρέξε στην 7.0.4, μην βγει η επόμενη, πάλι από την αρχή όλα...αϊ σιχτιρ η μηλιά και τα φιρίκια της...
ΥΓ
Χωρίς jb δεν θα αγόραζα πάλι iPhone...
Ημουν μεχρι χθες στην 6.0 σε 5αρι.. Περιμενα καρτερικα..! Πηρα την αποφαση και δεν το μετανιωσα, ναι μου πηρε πολυ ωρα αλλα τι να κανεις μια φορα ειναι.. Λειτουργουν και τα -λιγα αλλα βασικα- tweaks που θελω και τελος, του χρονου παλι αν ολα πανε καλα
Και εναδυο να μην ειναι ακομα συμβατα ειναι θεμα ημερων..
Δημοσίευση 02/01/2014 - 01:33
Ρε αν δε παινέψεις το σπίτι σου λέει μια παροιμία..
Αυτό ξαναπες το!!!
Δημοσίευση 02/01/2014 - 01:41
Κρύβε λόγια εσυ γιατι τα σπίτια ανακαινίζονται , αλλάζουν χρώματα κτλ κτλ..
Είναι στο πλαίσιο του πρέπει. Προσέχουμε για να έχουμε..
Αυτό ξαναπες το!!!
Ρε αν δε παινέψεις το σπίτι σου λέει μια παροιμία..
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 02/01/2014 - 02:09
Δημοσίευση 02/01/2014 - 01:47
Στο iPad 2 της γυναίκας μου βλεπω αρκετα κολληματα, τα οποία δεν υπήρχαν στην 6. Επειδή θα πάρουμε το air, δεν πρόκειται να μπω στη διαδικασια να κανω clean install (δεν το έκανα έτσι αλλα με update) για να περισώζω ο,τι μπορω. Μου αρέσει το 7, αλλα σε συσκευές iPhone 5 και 5s που το εχω χρησιμοποιήσει και ειναι απροβληματιστες. Μάλλον δε θα το πρότεινα για το iPad 2.εχεις απολυτο δικιο το ιδιο σκεφτομαι και εγω καθε φορα με τις αναβαθμισεις ,τελοσπαντων εντομεταξυ ειμαι εδω και δυο μερες να περιμενω καποιον να μου πει καποια εντυπωση με ipad 2 σε 7 και δεν εχω λαβει καποια απαντηση και με βλεπω να μενω στην πολυαγαπημενη μου 6.1.2 jailbreak παντα
Δημοσίευση 02/01/2014 - 01:55
Στο iPad 2 της γυναίκας μου βλεπω αρκετα κολληματα, τα οποία δεν υπήρχαν στην 6. Επειδή θα πάρουμε το air, δεν πρόκειται να μπω στη διαδικασια να κανω clean install (δεν το έκανα έτσι αλλα με update) για να περισώζω ο,τι μπορω. Μου αρέσει το 7, αλλα σε συσκευές iPhone 5 και 5s που το εχω χρησιμοποιήσει και ειναι απροβληματιστες. Μάλλον δε θα το πρότεινα για το iPad 2.
με εβγαλες απο την σκεψη να εβαζα την 7 στο ipad 2. κολαει παρα πολυ?
Δημοσίευση 02/01/2014 - 02:06
Δημοσίευση 02/01/2014 - 03:14
Υπάρχουν σημεία που πραγματικά σπάει νεύρα: το να ψάξεις στο App Store για εφαρμογη εχει γίνει άθλος. Συνεχή κολληματα και crash. O safari, επίσης πιο αργος, είμαι συνέχεια με κλείσιμο εφαρμογών για άδειασμα μνήμης. Εννοείται πως εχω απενεργοποιήσει όλα τα εφέ, όχι γιατι δε μου αρέσουν, αλλα γιατι με αυτα πλεον ήταν σχεδόν unusable. Επαναλαμβάνω πως πιστεύω με clean install δε θα ήταν τόσο τραγικά τα πράγματα, αλλα δε νομιζω ότι θα μεταμορφώνονταν δραστικά προς το καλύτερο, οποτε απλα δεν μπαίνω στη διαδικασια και κρατάω το συγκεκριμένο iPad για να παίζει ο πιτσιρίκος. Αν το είχα βασική συσκευη και είχα επιλογή, με βεβαιότητα δε θα το εβαζα το 7αρι.
Ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες
Δημοσίευση 02/01/2014 - 03:18
Στο iPad 2 της γυναίκας μου βλεπω αρκετα κολληματα, τα οποία δεν υπήρχαν στην 6. Επειδή θα πάρουμε το air, δεν πρόκειται να μπω στη διαδικασια να κανω clean install (δεν το έκανα έτσι αλλα με update) για να περισώζω ο,τι μπορω. Μου αρέσει το 7, αλλα σε συσκευές iPhone 5 και 5s που το εχω χρησιμοποιήσει και ειναι απροβληματιστες. Μάλλον δε θα το πρότεινα για το iPad 2.
αρα μακρυα και αγαπημενοι απο την 7 απο οτι καταλαβα για ipad 2 ,ευχαριστω και παλι για τον χρονο σου να μας εξηγησεις το τι εντυπωση εχεις απο την 7
Δημοσίευση 02/01/2014 - 03:27
Δημοσίευση 02/01/2014 - 03:41
εχεις απολυτο δικιο το ιδιο σκεφτομαι και εγω καθε φορα με τις αναβαθμισεις ,τελοσπαντων εντομεταξυ ειμαι εδω και δυο μερες να περιμενω καποιον να μου πει καποια εντυπωση με ipad 2 σε 7 και δεν εχω λαβει καποια απαντηση και με βλεπω να μενω στην πολυαγαπημενη μου 6.1.2 jailbreak παντα
Μια χαρά είναι το iPad 2 με την 7. Τι σε προβληματίζει;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες