Eίχα το
LG Renoir 8mpx - xenon flash και οι φωτογραφίες του δεν υστερούσαν σε ΤΙΠΟΤΑ από μίας compact ψηφιακής.
Και γενικότερα από τότε που έχουν βγεί τα κινητά με κάμερες και φλας έχω βγάλει απίστευτες φωτογραφίες που δεν θα τις είχα αν δεν είχα κινητό με κάμερα γιατί πολύ απλά εκείνες τις στιγμές δεν υπήρχε περίπτωση να είχα μαζί μου φωτογραφική.
Σε όποιον αρέσει να αποθανατίζει στιγμές ξέρει ότι οι απρόσμενες είναι σχεδόν πάντα οι καλύτερες...και από τη στιγμή που βάζουν κάμερα ας κάνουν και τη δουλειά σωστή
!!!!!
Τώρα το θέμα "ασχήμια" δεν το καταλαβαίνω δηλ. το φλας πόσο άσχημο μπορεί να κάνει ένα κινητό;;;;;
Ούτε εξογκωμένο είναι ούτε τεράστιο είναι και από τη στιγμή που στη πλάτη του ούτω η άλλως υπάρχει μια "τρύπα" της κάμερας ένα μικρό flat άσπρο πραγματάκι τι θα ενοχλούσε;;;;;
Τέλος πάντων εγώ εάν δεν βάλουν φλας άλλο apple δεν παίρνω και για την ακρίβεια αν μελλοντικά βγει κανένα android που θα έχει όλα αυτά που θέλω...θα την κάνω από την apple με ελαφρά πηδηματάκια... και ας κρατήσει το κλειδωμένο της bluetooth και όλα τα υπόλοιπα υστερικά της....για την πάρτη της......