To πρώτο Post ενημερώθηκε με τον νέο φάκελο εικονιδίων του Dark Nux
Stay Tuned!!
Δημοσίευση 07/02/2014 - 05:18
To πρώτο Post ενημερώθηκε με τον νέο φάκελο εικονιδίων του Dark Nux
Stay Tuned!!
@CaLi@
Δημοσίευση 07/02/2014 - 07:01
Στο φάκελο Black Nux έχουν δημιουργηθεί μέχρι τώρα τα εξής εικονίδια..
@CaLi@
Δημοσίευση 07/02/2014 - 07:26
ωραιος ρε σπυρο
Δημοσίευση 07/02/2014 - 07:36
Έδωσαν το Black Nux δωρεάν για εμάς που είχαμε πάρει το Nux Ωραίο θεματάκι αλλά πολύ μαυρίλα ρε αδερφάκι μου , μας έφαγε η ασπρίλα της 7
Δημοσίευση 07/02/2014 - 07:44
ωραιος ρε σπυρο
Thanks Mate!!! ;-)
Έδωσαν το Black Nux δωρεάν για εμάς που είχαμε πάρει το Nux Ωραίο θεματάκι αλλά πολύ μαυρίλα ρε αδερφάκι μου , μας έφαγε η ασπρίλα της 7
Τελικά με τίποτα δεν ευχαριστιόμαστε, κάτι πάντα μας ενοχλεί!!! Η η Ασπρίλα η η μαυρίλα!!! Abys..
Ας τα κάνουμε όλα Γκρι για να τελιώνουμε>>..
@CaLi@
Δημοσίευση 07/02/2014 - 09:02
UPDATE:
Το εικονίδιο του Calendar το έφτιαξα λίγο καλύτερα για να φαίνεται η μέρα σωστά και το πέρασα στο δικό μου φάκελο, μέσα στο φάκελο με τα εικονίδια υπάρχει και ένα αρχείο info.plist το οποίο και αφήνεται εκεί,, είναι για τα χρώματα της ημέρας και της ημερομηνίας...
Για να δείτε τις αλλαγές ο δικός μου φάκελος πρέπει να είναι πάνω από όλα στο Winterboard..
Προστέθηκε και το App box με τρεις παραλλαγές, και έτσι διαλέγεται εσείς αυτό που θέλετε!!
Ναι και θέλει πολλές διορθώσεις. Στο ημερολόγιο για παράδειγμα δεν είναι ορατή η ημερομηνία.
Για αυτό ευχήθηκα καλό κουράγιο στον Σπύρο.
Να σαι καλά φίλε!! Pixel Pixel έφτιαξα το πάνω μέρος του ημερολογίου το εικονίδιο … Τα ματάκια μου το ξέρουν!!
Τώρα φαίνεται μία χαρά έκανα κόκκινους τους αριθμούς και μαύρα της ημέρας και μεγάλωσα λίγο τις ημέρες..
Αυτά προς παρών, για ότι νεότερο θα σας ενημερώσω και πάλι!!
Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 07/02/2014 - 09:05.
@CaLi@
Δημοσίευση 07/02/2014 - 09:24
UPDATE:
Το εικονίδιο του Calendar το έφτιαξα λίγο καλύτερα για να φαίνεται η μέρα σωστά και το πέρασα στο δικό μου φάκελο, μέσα στο φάκελο με τα εικονίδια υπάρχει και ένα αρχείο info.plist το οποίο και αφήνεται εκεί,, είναι για τα χρώματα της ημέρας και της ημερομηνίας...
Για να δείτε τις αλλαγές ο δικός μου φάκελος πρέπει να είναι πάνω από όλα στο Winterboard..
Προστέθηκε και το App box με τρεις παραλλαγές, και έτσι διαλέγεται εσείς αυτό που θέλετε!!
Να σαι καλά φίλε!! Pixel Pixel έφτιαξα το πάνω μέρος του ημερολογίου το εικονίδιο … Τα ματάκια μου το ξέρουν!!
Τώρα φαίνεται μία χαρά έκανα κόκκινους τους αριθμούς και μαύρα της ημέρας και μεγάλωσα λίγο τις ημέρες..
Αυτά προς παρών, για ότι νεότερο θα σας ενημερώσω και πάλι!!
Δημοσίευση 07/02/2014 - 09:37
Έγινε σήμερα διαθέσιμο το Black Nux.
Για όσους αγοράσατε το Nux, είναι δωρεάν.
Σειρα μπορεις να ανεβασεις το wallpaper?ευχαριστω
Δημοσίευση 07/02/2014 - 09:50
Σπυρακο που ειναι τα νέα εικονιδια;εχεις ανεβάσει κάπου το αρχείο γιατι δε το βρισκω βρε φιλε!!μπραβο για τον κόπο σου και την προσωπική σου δουλεια!!
Μας έκαψες.. Σε αφήνω λίγο να το βρεις… χα χα!!
Nα σαι καλά φίλε μου!!!
Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 07/02/2014 - 09:50.
@CaLi@
Δημοσίευση 07/02/2014 - 09:53
Σειρα μπορεις να ανεβασεις το wallpaper?ευχαριστω
Έτοιμο!!
@CaLi@
Δημοσίευση 07/02/2014 - 10:51
Update iCons:
@CaLi@
Δημοσίευση 07/02/2014 - 10:58
Update iCons:
- Viber
- Soundhound.free
- WiFi Map
Δημοσίευση 07/02/2014 - 11:00
Σπυρο γινεται να μου φτιαξεις εικονιδιο για την εφαρμογη we heart it να γινει δηλαδη μαυρο αντι για ασπρο??
Δημοσίευση 07/02/2014 - 11:25
Από Αύριο (Δικό μου) παιδιά, γατί τα ματάκια μου έχουν γίνει ένα με τα Pixel της οθόνης...
Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 07/02/2014 - 11:25.
@CaLi@
Δημοσίευση 07/02/2014 - 11:26
αυτα τα έβαλες στο φάκελο στο πρώτο ποστ;Update iCons:
- Viber
- Soundhound.free
- WiFi Map
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες